- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Aki a Cloud Gaming-et használja az nem tudja, hogy ezt a "Clarity Boost" funkciót miért csak a böngészőben lehet bekapcsolni? Szívesebben játszanék a Desktop app-on keresztül, de abban nem találtam ezt az opciót. Tehát abban nem is lehet bekapcsolni?
THX!
-
törölt tag
Eladás előtt valami komolyabban vga terhelő játékot kerestem pc-s game pass keretein belül, és EA App-ban megtaláltam a Crysis Remastered Trilogy-t.
Korábban már az első részt megtaláltam, de most mindhárom rész játszhatóvá vált GP Ultimate vagy EA Play előfizetéssel rendelkezőknek. -
danbenzin
csendes tag
válasz
l.skywalker #645 üzenetére
lett kontroller, lett GP Ultimate, nagyon jól működik a TV-n a cloud gaming, nem szaggat, nem esik szét, reszponzív. köszi a segítséget
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja mi lehet a 0x80070005 hibakodra a megoldas pc-n? Darktid-ot toltottem le es elvileg 100%-on all a letoltes, ezzel a hibakoddal. Elinditani nem engedi csak folytatni a letoltest, de akkor ujra hiba. Drivereket neztem, win frissitve, ujrainditas is volt. 3x toltottem le mar es ugyanez a hiba.
Mellette a Gotham Knights a payday3 az Exoprimal Aoe4 es a doom eternal is telepitve vannak, mindegyik hiba nelkul telepult es gond nelkul futnak.
-
danbenzin
csendes tag
válasz
l.skywalker #642 üzenetére
Köszi. Igen, ezt a kábeles net kapcsolatot meg tudom oldani, csak wifin nagyobb sebességet érek el, de ahogy ρσгτσ is írja, a stabilitásra kell rákoncentrálnom. Kontrollert veszek internetes boltból, azt 14 napon belül visszaküldhetem. Szóval adok neki egy esélyt. És a játékokat külön meg kell vennem még, hogy játszhassak velük? Vagy az Ultimate előfizetésben az úgy működik, hogy míg tart az előfizu addig bármivel díjmentesen játszhatok az elérhető címek közül?
Lehet ez már le volt írva, de átsiklottam felette -
ρσгτσ
addikt
válasz
danbenzin #641 üzenetére
Nálam jól működik. Szoktam Samsung TV -n és telefonon is cloud -ot használni. Viszont nagyon függ attól, hogy milyen felétek a net. Az elvárt sebességet elérése nem nagy feladat. Inkább a stabilitás vagy a környéken a hálózat minősége a lényeg.
Én mindenkinek azt szoktam javasolni, hogy ki kell próbálni. Ha lehetőség van rá egy kedvezményes hónappal vagy trial -lal.
Meg aztán az sem mindegy, hogy milyen játékokra, illetve milyen játékmódra szeretnéd használni. Multiban például én nem igazán használnám. Persze engem nem is igazán érdekel. De például FH4/5 -ben, Halo -ban, Gears -ben és sok más játékban is rendesen repültek nálam az órák.
-
-
danbenzin
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Samsung TV-n való játszással? A TV-m támogatja a cloud gaminget, csak ugye kontroller kell hozzá és Ultimate előfizetés. Játszható lehet ez így egyáltalán?
-
wjbhbdux
veterán
A fent említett Geforce Now cloudhoz elég a Game Pass PC előfizu, ugyan a Forza nem került be az első körben. Ez pedig a magyar otthoni szolgáltatókkal jellemzően jól játszható.
-
válasz
NdrewSunix #636 üzenetére
Szerintem a PC előfizetéshez nem kapod meg a cloud gaminget, csak az ultimate-hez.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
NdrewSunix #636 üzenetére
A lag és a késleltetés internetsebesség és -stabilitás függő, illetve cloud gaminghez el kell felejteni a vezetéknélküli technológiákat. Erősen ajánlott a vezetékes internetkapcsolat.
-
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Arra gondoltam előfizetek a game pass pc-re, hogy tudjak játszani a Forza Horizon-nal a felhőszolgáltatáson keresztül.
Aki mostanában ott játszik vagy próbálta, mennyire játszható? Régebben eléggé laggolt. Illetve kellett némi idő mire reagált a kontroller gombjaira. -
negyven2
veterán
Microsoft’s PC Game Pass arrives on Nvidia’s GeForce Now service this week
Xbox PC games from the Microsoft Store and PC Game Pass are coming to Nvidia’s streaming service.
-
adrian94
őstag
-
Polllen
nagyúr
válasz
l.skywalker #629 üzenetére
Igen, Xbox play anywhere cím. Elméletileg a cross-save is menni fog.
-
l.skywalker
Topikgazda
Jól értelmezem, hogy ha megveszem ezt: Starfield Premium Edition Upgrade akkor ez PC-re és Xbox-ra is jó lesz egyszerre, igaz?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
sittes79
addikt
Hi,
Vennék game passot, sima xbox appot letöltöm és az telepiti a játékokat?
Semmi extra nem kell hozzá?
Elég kiherélt windowsom van meg a nvidia driver is herélt...
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Nem tudjátok hol lehet nyelvet átállítani olyan játékokban, ahol nincs konkrétan nyelvválasztás opció?
Konkrétan a Dead Space és a Dishonored tudom hogy tartalmazott magyar nyelvet is, de nem találok semmilyen opciót rá. -
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Július 31-én ezek kerülnek ki a szolgáltatásból:
- Dreamscaper
- Expeditions: Rome
- Marvel's Avengers Definitive Edition
- The Ascent
- Two Point Campus -
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #619 üzenetére
Ez a friends & family teljesen tükrözi a Microsoft hozzáállását az utóbbi jópár évben a felhasználókhoz.
Netflix, Spotify, Nintendo... stb mind családi csomagot enged, persze lehet játszani de az akkor is játék, Microsoftnál simán lehet végre egyszer barátokkal összeállni.Ötlet a Nintendo Switch topik Online előfizetés "családjairól":
A barátos összeállásról érdemes lenne itt fórumon csinálni egy gugli táblázatot, hogy melyik friends & family-ban kik/hányan vannak benne és ki az elsődleges tag aki felelős az adott csoport tagjaiért és a fizetésekért.
Így sokkal könnyebben lehet a topiklakóknak, esetleg újaknak előfizetést találnia ahová társulhat, megnézi a táblázatot és látja hol van hely még.
(aztán a táblázatot simán linkelni lehet a One, Series és PC Game Pass topikba)
Ha össze lehet ilyet dobni (persze csak akkor érdemes ha már van vagy tervben van fórumon belüli több csoport), akár vállalom a táblázat naprakészen tartását és úgy mint a barátlistában ha kapok privátot akkor frissítem. -
wjbhbdux
veterán
Az áremelés mellé a Gold -> GP konverziós kiskaput is bezárta a Microsoft. [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Július 15-én kikerül:
- Exo One (Cloud, Console, and PC)
- PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (Cloud, Console, and PC)
- Spelunky 2 (Cloud, Console, and PC) -
wjbhbdux
veterán
Game Pass áremelés júli 6tól új előfizetőknek, aug 13-tól a meglévőknek is.
Ultimate +600 Ft, sima pass +190 Ft.
-
ZsZso
Közösségépítő
Pontosan.
A fiók - Game Pass előfizetéssel
B fiók - NIncs Game Pass1. gépen A fiók belép a Microsoft Store-ba, majd Xbox appban ugyanezt a fiókot választja. Így csinálja mindenki, ez a megszokott, normális módszer.
2. gépen A fiók belép a Microsoft Store-ba, majd Xbox appban a B fiókkal lép be és használja a Game Pass játékokat.Micosoft Store -ba úgy tudsz belépni mással, ha elindítod a Microsoft Store appot, aztán ki majd belépsz. Xbox appba szintúgy.
Egyszerre is el lehet indítani több példányban ugyanazt a játékot, nem dob ki mint a Steam.
-
Guitar14
senior tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Szia!
Nem biztos, hogy válasz a kérdésedre, de kár lenne ha bennem maradna
.
Mi úgy csináljuk házon belül, hogy az én fiókomon van a Game Pass. Azon a gépen ahol játszani szeretnénk a játékokkal ott a Microsoft Store-ba a fiókommal lépünk be, az XBox appba pedig azzal a fiókkal aki játszani akar (Xbox app szól is érte, hogy más a Store fiók, de figyelmen kívül kell hagyni). Így akár egyszerre ketten is tudunk játszani.
Mondjuk a Microsoft fiók elég szenzitív ahhoz, hogy ne osztogassa az ember csak úgy, de nálunk ez nem téma. Azt nem tudom, hogy gond lenne -e belőle, ha nem egy IPről tolnánk ... feltételezem, hogy nem, de sose próbáltuk. -
McFly78
csendes tag
Sziasztok.
Az unokaöcsémmel megosztottam az ultimate előfizetésemet(home-olás,xbox one)de most szeretné a pc game pass-t is kipróbálni de úgy látom nála nem működik így megosztva,erre megoldás csak ha neki is veszünk ultimate előfizetést vagy van más megoldás?
Köszönöm -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
balu.sch #608 üzenetére
Mostanában fog érkezni a Game Pass + GeForec Now kollaboráció:
GFN Thursday: Xbox Game Pass Coming | NVIDIA Blog -
balu.sch
csendes újonc
Sziasztok.
Pc-n játszok, van game pass ultimate előfizetésem, meg geforce now előfizetésem is.
Kérdésem az lenne, hogy a kettőt sehogy sem lehet össze párosítani? Mert a geforce now -ba csak steam, epic meg gog fiókot tudtam társitani, a microsoft-ét fel sem ajánlja..
köszi előre is -
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker #606 üzenetére
Köszönöm.
-
Gebriel
veterán
válasz
l.skywalker #603 üzenetére
Nekem egyszerű game pass-ra van szükségem pc-re, ha azt megveszem tudok online játszani a barátaimmal?
-
l.skywalker
Topikgazda
• Hogyan érdemes Game Pass Ultimate szolgáltatásra előfizetni?Ha olcsón szeretnél hosszú távra GPU-t, akkor először vegyél a lehető leghoszabb időre Xbox Live Gold előfizetést (itt a Hardveraprón is árulnak, a megbízható eladók után érdeklődj a topikban). Aktiváld be és arra vegyél rá 1 havi GPU-t és így a teljes Gold időszakot felkonvertálja GPU-ra és rádob még annyival többet, amennyi a megvett GPU volt, de maximum 36 hónap lehet.
Amennyiben aktív GPU előfizetéssel rendelkezel mindenképp várd meg, a lejárati időt, mert ha arra aktiválsz Gold-ot, akkor nem a teljes időszakot, csak az 1:4 arányát kapod meg GPU-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest