Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
negyven2 #43973 üzenetére
hát szoktam azzal is játszani, de élvezném a vezetéknélküliséget
ha választani kell 360 vezeték nélkül vagy one vezetékkel akkor maradok a 360 nál, az megy évek óta pc-n amúgy is. érdekes laptopon kamionba tökéletesen megy a ONE bt-n szintén évek óta
pilooksokwoxkikaxik: próbáltam, nem változott
-
törölt tag
válasz
negyven2 #38182 üzenetére
És azt honnét veszed hogy 60 FPS-el fog menni a GTA IV? Általában elhiszem amiket mondasz, de ebben most kételkedem erősen
. Korábban elpoénkodtam hogy generációnként emelkedett az fps- kettőt kb
vannak erről ugye összehasonlító videók, ahogy kijött a visszafelé kompatibilis játékok közé.
Van egy elég jó gépem ( persze itt a ph-n már csak egy elavult szar , de azért 1070-meg i5 és 16gb ram már elég kéne legyen egy gta iv-nek) mégse megy ezen se fix 60-al. Mindig ugyan azon a helyeken beesik, de ezt már tudjuk évek óta hogy a játék hibája. És nem hiszem hogy kap majd komolyabb patchet vagy optimalizálást az új konzolokra. Tisztán erőből meg ugyanúgy nem fogja tudni hozni a stabil fps-t mint egy PC se, ha a motor rossz . Persze ha magasabb lesz, meg folyamatosabb annak örülök, de nem látok magam előtt egy vajsima GTA IV-t, immáron 12 éve
Még az alacsony FPS-t el is viselem amugy a GTA esetében, de a IV valami irtó rosszul néz ki azokon a beállításokon amiket a 360-hoz kapott. Recés, homályos , sötét.
szerk:
(#38183)bulikavagyok nem szemrehányás volt ez vagy ilyesmi, nem vagyok én itt olyan tényező hogy emlékezzen rá bárki is mit mondtam korábban
nekem nem kell annyira figyelni mit mondok, mint [link] egyeseknek
végülis az egy hetes cyberpunk eltolás még ok, azt hittem később lesz
-
törölt tag
válasz
negyven2 #36416 üzenetére
azért írtam csak neked RDR topikba, mert nyilvánvalóvá vált megint, hogy semmi értelme nem volt külön pc topikot nyitni( mint a gta-nak sem). a kezdeti fellángolás után, kb semmi értelme két külön topiknak, mint ahogy ezt már az elején is megmondtuk/megbeszéltük, csak hát valami túlbuzgó emberke nem bírt magával
Plusz a két nagy megmondóember nyomja oda folyamatosan, akik közül az egyik szintén konzolos, meg ugye te. így a törzstagok a pc topikban konzolosok. ( én mind a kettőn jelen vagyok) ez valami csodás.
én meg csak azért olvasom mert te nagyon jókat és összeszedetten írsz, a másikkettőről meg inkább nem beszélek...
ja és azért "szóltalak meg" mert amiket leírtam most, ezeket az elején még meg is beszéltük, mégis olyan oszlopos tag lettél ott mintha pc-s lennél
szerk: nem azt írják egyébként hogy kedden jön az update ? vagy elnéztem valamit ?
-
echterion
nagyúr
válasz
negyven2 #35776 üzenetére
Amúgy csak nekem gáz ez a töltési idős szájkarate az új konzoloknál? Tényleg ez a legnagyobb feature bennük, hogy ennyire ki kell emelni? Egy szaros ssd, könyörgöm. Engem a mostaniak ideje sem zavart sose, lehet, én vagyok túl igénytelen az új genhez, hogy nem érdekel a töltési ideje?
-
Beniii06
addikt
válasz
negyven2 #35485 üzenetére
Erre biztosan nem bíznám az otthoni hálózatomat.
"Szoftver
A szoftvere OpenWRT alapú, jelentősebben átalakítva. Sajnos kínai, de a hozzá tartozó alkalmazás angol és azzal minden alapvető beállítás elvégezhető."
Forrás: [link]
Akkor inkább hap ac2, gyengébb wifi, de ott legalább beállítható, hogy csak az jöjjön be a hálózatba, akit engedek.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
negyven2 #35375 üzenetére
Ez egyrészt nem úgy működik mint pl a tapipad, ez olyan mintha azt mondanád, hogy az xbox plusz ereje jól hangzik de csak 1th party stúdiók tudják majd kihasználni. Másrészt ez egy xbox stúdió, ha nem tud semmi jót mondani a saját gépről, akkor maradjon csendben és ne FUD-olja a konkurenciát. Ez így eléggé szánalmas és a stúdió hírnevét is rontja.
-
l.skywalker
titán
válasz
negyven2 #30644 üzenetére
Nekem az S is meg most az X is itt van az asztalon a monitor mellett. Kikapcsolás után még pár percig "keres" de utána teljesen kikapcsol, éjszaka is ugyanebben a szobában vagyunk, soha nem kapcsolt be (pedig a feleségem minden neszre felébred)
Az S-t még a régi házban használtam 30/15-ös neten, na akkor ezért lehetett az lassabb.
Egy biztos. A Dashboard nem komplex rendszer, rengeteg külső dolog befolyásolja, nem annyira csak egy "kezelőfelület". Pl. letöltés alatt nálam X-en 500-as net esetén is tud "köhögni"
-
l.skywalker
titán
válasz
negyven2 #30424 üzenetére
A többi cég szolgáltatása is időbe telt, amíg elért hozzánk. Talán az HBO volt az egyetlen, ami amióta az eszemet tudom van.
Szerintem a piaci lépést késték le a film és a zene globalizálásával, de vicces, hogy az EU-ban HBO Go sincs Xbox-ra pár éve, szóval kíváncsi lennék egyszer, hogy miért van ez így...
-
l.skywalker
titán
válasz
negyven2 #30418 üzenetére
A film és zene a jogdíjak miatt nem lett végül full global ezt tapasztalom a video streaming és a zenehallgatás közben is. Ezer olyan album van, ami nálunk nincs fent Spotify-on, ellenben az usa könyvtárban igen. Videó ugyanez, Disney+ is ki tudja mikor indul el itt. Szerintem lett volna ott is global release, ha nem jön be a piacra pár sokkal jobb megoldás.
Amúgy Stadia-hoz fél év után csatlakozik a Uplay+ és már nem kell megvenni.
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
negyven2 #30308 üzenetére
Szerintem mindhárom verzió tökéletes. Világéletemben a játék élmény volt nálam az első és csak a hab a tortán volt a szépség. Nem mondom, hogy nem számít semmit sem, de nem akkor élmény az, hogy ha valami szép, de közben üres.
Én élményeket keresek, kikapcsolódást. Az ON topikban is belementem a héten minden felesleges témába, sajnos bele tudom magam hergelni, de ha tisztán nézem, sosem számított, hogy min játszok, csak játszhassak.
régi laptop, mobil, Tetris, Xbox, PS, Nintendo. Nálam minden jöhet.
-
Crytek
nagyúr
válasz
negyven2 #29858 üzenetére
Azzal semmire nem megyek mert, hogy játékokkal játszás miatt nem vagyok hajlandó goldot fizetni. Azt a 2000ftot hogy akkor toljam amikor én akarom sokkal jobban megéri.Ezért is amikor befizetek a 300fos havi GOLD-ra (más esetben soha), azt az xbox 360as jó játékok reményébe teszem.Mivel azokat gold nélkül is lehet tolni akármikor és 2db xbox 360as cimért 150-150ft azt több mint világbajnok ajánlat. A gold mellé adott oneos cuccok abszolut hidegen hagynak még ha ms store összest adnák bele akkor is. Korlátos dolgok nem érdekelnek.
Tehát a kérdésem továbbra is aktuális arra szeretnék választ kapni :) -
ferkoczy
tag
válasz
negyven2 #29318 üzenetére
elég szánalmas volt az UBI részéről a magyarázkodás (pláne amit írsz - nemhogy co-pop meg 4 AI társ, de az egész történet: a barlangban a szigeten ott van kismillió megmenekült szuper heroe, de max egyedül vagy négyesben mennek rosszfiúkat bántani :-/ )
valószínűleg azért akarták mellőzni, mert azzal az AI-val nem kevés gond volt (=van) és nem nagyon tudták/akarták fejleszteni, így egyszerűbbnek tűnt...
majd amikor megkapjuk az új társakat, jönnek a kommentek, hogy na akkor már inkább ne tették volna be :-D
bár szerintem már az fejlődés lesz, ha nem szaladnak be maguktól a vonat elé :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest