Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #15397 üzenetére
Háááát akad éppen egynéhány :-)
-
Buster17
addikt
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #15394 üzenetére
Én ugye ahogy írtam Érdi vagyok de 1-2 emberen kívül nem volt még gond az itteniekkel.
Viszont rengeteg szép lány van.. Pfhuuu. Az nem kifejezés,hogy szép.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #15386 üzenetére
Tudom, egyik haver anyja járt az egyik érdi... khm... bizniszmennel.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Buster17
addikt
Neeee! Hát besz@rok Zöldet sz@rtam!!! Attól a rohadt cukortól ami beszínezi a nyelvet.
Ha nem a vízbepottyanós wc-k lenne akkor nyomtam volna egy screenshot-otVeszek még ilyen "cukrot" és rász@rok az útra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz roberto211 #15381 üzenetére
Kizárólag a Diószeghy Sámuel utcába. A legjobb környék. Rend, tisztaság, utcai rendőrség.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #15385 üzenetére
Nem vagyok ez a maffioózó féle gyerek. Ha az lennék akkor Pesten lenne kb egy 20milliós lakásom.
Amúgy tényleg van.. Na meg "Brazil" állampolgár is van rendesen.. Kb Érdnek 40%a tuti... Múltkor itt központba akart rámmozdulni/beijeszteni egy kandisznó csak kiröhögtem aztán léptem tovább.Amúgy nem rossz de nekem még Pesten van a helyem úgy érzem. ... Minden közel van ami nekem kell, közlekedés is nagyon zsír, nem kell 1-1,5h .t utazni ha elakarok menni bulizni,stb,stb..
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #15383 üzenetére
Érd? Pedig az a jó hely, van ott maffia is...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Buster17
addikt
-
roberto211
őstag
válasz Algotis #15382 üzenetére
Hát úgy,hogy nem vicc.
1-2 év múlva ha lepattanok mondjuk itthonról akkor valszeg csak ott tudnék venni lakást .
Mert Pestre mindenképp vissza akarok menni , itt Érden se annyira rossz de még fiatalon nekem jobban bejön Pest.. Aztán lehet majd 40+ évesen visszaköltözök Érdre..
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
roberto211
őstag
8 kerbe érdemes majd lakást venni 1-2 év múlva? Viccen kívül most..
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #15376 üzenetére
Én sz@rom le,hogy hogy néz ki. nekem a gyári fekete van arra is ratettem egy zöld szilikontokot és az gyűjti a dzsuvát meg a zsírt es teljesen jo állapotban van a kontroller pedig lassan 2 éves lesz
Szilikontokot néha tisztítószeres vízben aztatom par órát megszaritom es kész
-
negyven2
veterán
válasz Napfénysüti #15376 üzenetére
Én anno kipróbáltam egy sima chromet. Pár óra alatt semmivel se éreztem csúszósabbnak, mint a normál gyári.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #15361 üzenetére
Egyre valószínűbb, hogy a lilára foga esni majd a választásom.
Más: Gamer Headsetek közül olyan max 15k körül Ti melyiket ajánljátok (eleg a stereo/vezetékes?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
roberto211
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MasterMark #15371 üzenetére
Ez azért a felhasználástól is függ. Játékra én se vennék laptopot mert ahhoz marha sok pénzt kell rááldozni és tényleg hamar elavul.
De átlagos felhasználásra szerintem nyugodtan vehet az ember. Én is vettem anno Thinkpad T400-at ami használtan volt közel annyiba mint Micsurin gépe de jó pár évig tökéletesen szolgált és nagyon szerettem mert remek gép volt. Bár az ára természetesen elég horror kategória.
Az Apple értékállóbb ugyan de ettől én még nem vennék.Més que un club!
-
MasterMark
titán
válasz Napfénysüti #15368 üzenetére
Nem arról van szó, hogy szeretni kell-e vagy nem az Apple-t.
Csak ennyi pénzért laptopot venni szerintem zsákutca. Nagyon hamar elavul.
Az Apple legalább valamennyire értékállóbb hosszabb távon is.Switch Tax
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #15318 üzenetére
Én is akkor rendeltem anno 2011. nyarán ilyen jó áron ME2 -t. De akkor szereztem be zavviról szinte fillérekért a Halo3, GTA4, Forza3 ultimate. Jó volt az árfolyam.
2012. augusztus-szeptemberében amikor Angliában melóztam akkor ha jól emlékszem már 330 körül volt az árfolyam. Akkor örültem neki, mert átváltva több pénzem lett.May the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Mister_X #15366 üzenetére
Ezt már régóta tudjuk.
Micsurin: nem olyan rossz gép az a VAIO csak mint általában a Sony-k szerintem kissé túl van árazva. A felbontása mondjuk lehetne nagyobb ha már ennyibe kerül. Apple-ért én se rajongom, nem is értem ha annyira "prémium" márkának hirdetik hogy képesek 1 év garanciával kiszúrni az emberek szemét. Persze nem rossz gépek csak aztán abba az árba amibe kerülnek adhatnának annyi garanciát mint minden normális gyártó.
Més que un club!
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #15360 üzenetére
MB-n van war thunder , esetleg a rajta levő OS játékokat is rendesen futatt (mert körül néztem és se az SW old republic , se a war thunder nem futott rajta , és ezek nekem fontos tényezők voltak , mert a gépet elsősorban gamera vettem , 2. sorba tanulásra )????
Meg én nem szeressem az almát se telo , se gép , se pohár , se pendrive , se semmi (nem akarok semmit sem mondani az almára de én nem szeressem.)
@MasterMark: Tudom a felbontást én is észre vételeztem de úgy voltam vele , most ez legyen a legkevesebb.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #15360 üzenetére
Egyetértek. Habár én laptopot elvből nem vennék, ennyiért már inkább Apple, akár asztali gép.
más:
Ezek tényleg szépek.
De nekem, még mindig ez kéne.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz Micsurin #15353 üzenetére
Ennyiért már vettem volna újszerúen egy Macbook Air vagy Pro-t és akkor nem megy le 1-2év múlva az ára a béka segge alá hanem tartani fogja még mindig illetve mb-nál megbízhatóbb szerintem nincs. Max az üzleti Dell/HP-k vannak még ilyen szinten na de ennek is elkérik az árát..
Viszont ennyit valóban nem adtam volna egy laptopért..
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #15356 üzenetére
ez te vagy de ha azt veszem , hogy 4 évigg még ha bele őntök vmit az is garis meg eleve nekem megérte igaz az elmurt 2 nyár nyári munka pénze most 0áztam
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Micsurin #15353 üzenetére
"te em tudsz olvasni mert ha tunál felfogtad volna , hogy a kötözködést a vaio-s totyikra értettem"
vs
"Hogy tudtam , hogy majd be fogsz szólni" (közvetlenül a hozzászólásomra válaszolva)
Muhaha, paranoiából és terelésből ötös. Mindegy, inkább rád hagyom...
Btw láthatóan még mindig nem értetted meg azt amit írtam. De akkor hadd' magyarázzam el neked teljesen leegyszerűsítve:
A fényes műanyagból készült gépeket felesleges polírpasztával lekezelni mert a későbbiekben ugyanúgy karcosak lesznek. Pár évre tervezett gépek, a használat meglátszik rajtuk.
Akkor most kinek is van értelmezési gondja? Basszus, nem is értem hogy miért kommunikálok én veled, tök felesleges... na majd legközelebb megy az ignore.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #15350 üzenetére
sony vaio fit 15e (amugy elgépelték mert 2gb vramja van )
http://www.digiprime.hu/laptop/sony-vaio-fit-15-svf1521v1e-b-11984-elado/?utm_source=argep&utm_medium=11984-sony&utm_campaign=konverzioAkkor újra.....
tDr1v3r : a diszlexia az az olvasás ( össze folyhatnak a betűk nem tudd rendesen olvasni vagy csak nehezen) DE nem értelmezési gondjai vannak.... (te em tudsz olvasni mert ha tunál felfogtad volna , hogy a kötözködést a vaio-s totyikra értettem......diszkalkulia: a matekal kapcsolatos
diszgráfia: az írásal.....
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Micsurin #15349 üzenetére
Szerinted engemet hol érdekel hogy mid van?
Na mindegy, hagylak, majd ha a 14 éves kort betöltöd és elhagyod a diszlexiát akkor olvasd el újra a hozzászólásomat. Remélhetőleg megérted...
-
Micsurin
nagyúr
válasz tDr1v3r #15347 üzenetére
jaaj..... ha nem sony-m lenne hanem lenovo (akár konzumer) és feltenném ezt a kérdést akkor , nem jöttél volna ezzel......
-
tDr1v3r
veterán
válasz Micsurin #15346 üzenetére
Beszólni? Ember, nem vagy te kicsit paranoiás?
A többire inkább nem reagálok, mert láthatóan az olvasás sem az erősséged...
(#15348): Inkább kiszedtem, mert a modik harapnak a személyeskedésre.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tDr1v3r #15344 üzenetére
Hogy tudtam , hogy majd be fogsz szólni (csak azért mert sony . és ugye neked a vaio-s hírnél is cseszegetned kellet)...neharagudj tudom , a dell szar , az asus meg még a ló szar hozz sem méltó.... acer egy vicc... a sony meg a béka szarja alatt gőzölög...... elnézést , hogy feltettem egy kérdést.......
MasterMark: köszi jó ötlet, emlékeztem valami ilyesmire csak nem tudtam , hogy jól rémlik-e .
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #15342 üzenetére
és karc eltüntető paszta (tudom hülyén hangzik) nincsen ????
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #15340 üzenetére
értelek , a kijelzőn van de a tapipad melleti csúkló támaszokra , hogy ?????
meg pl az ezüstel berakott vaio felirat felett egy olyan szép félkör van , azt sem tudom mikor került oda.....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz L_YKing #15336 üzenetére
Akkor lehet el hajtanák , szerintem googlezgason , ismerősők , és nézze meg hány darabot adtak ki az adott könyvből......Más nem velünk is megoszhatja az adott címeket....
más: szerintem a németek valamivel lefujták a sonyimat.... el lett küldve szervizbe azóta hha a porcicát letőrlőm róla marad 1mm mély karcolás a helyén ha a körmöm hozzá ér a csúkló támasznak detto.... El
lőte nem voltak ilyenek nem tudtok valami okoságot ? mert a gutta akar megütni , hogy egy kicsivel több mint 250k-s gép szó szerint a kijelzőn a támaszon... mindenhol karcolodik.....pedig mint a himes tojásra ugy figyelek rá.....Feltudom hívni őket valami okoságal ?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Van valahol ilyen régi könyvek beárazás topik?
Nem tudom merre fele keressek. Antikváriumba nem nagyon mennék be, mert lehet pont egy drága könyvre azt mondja, hogy 2ezer forint én meg odaadom ennyiért, mert nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #15327 üzenetére
Persze, egyszer volt valami az M1-en is, hogy Éva névhez beraktak egy szakállas férfit
(Tudod, azoknál az ilyen kis átvezető filmecskéknél)Androidos Outlookból küldve
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #15327 üzenetére
Mit szívtál? Amúgy előfordulnak ilyen bakik.
-
MasterMark
titán
Az normális hogy most ment le egy reklám az előző filmről a Film+ -on? A végén bemondja, ma 19.30-kor...
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
Nem tudjátok , hogy a hajszál karcokat (csak bizonyos szöből láttom őket) , hogy tüntesem el a mattfekete laptopról ? van 2-3 , hogy tudnám eltüntetni ? (nem láttom csak , mint ahogy írtam de fáj a tudat)
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #15317 üzenetére
Amikor utoljára láttam még 320-330 volt a font... gyorsan esik.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #15318 üzenetére
Igen, kb akkor vettem én is először a zavviról...már nem is tudom melyik game volt , de 3000ft ~ 10 font pk-val együtt...
most meg... -
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #15317 üzenetére
Ehh.
Ilyenkor mindig eszembe jut, a 290 Ft-os Font árfolyamon vett Mass Effect 2-őm. Újonnan a Zavviról 7 Fontért...
Ja és ez már 3 éve volt.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
fukk , 370 ft felett a font
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #15315 üzenetére
Mostanában mindent ott adtam el.
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #15313 üzenetére
Facebookon is van ilyen oldal. Tele van gyépéssel
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #15312 üzenetére
Áhhh.. Igen.. Na ezt felejtettem el a jatekaim.hu-t.
Thx
-
MasterMark
titán
-
roberto211
őstag
Ahol ellehet adni játékokat milyen oldalakat ismertek??
-
Algotis
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #15306 üzenetére
Nekem is a legfrissebb van beállítva, de nagyon sokat harcoltam vele, hogy ne állítódjon vissza
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Buster17 #15305 üzenetére
, erre két hete lettem figyelmes , mikor az egyik nyílt fotós csoportba posztoltam egy képet...jöttek a like-k az ismerősöktöl is + a csoport tagoktól is...nézem WTF??? Kérdem az ismerősömet , hogy , hogy láttad a képet? Aszondja , simán megjelent a hírfolyamba...pedig Ő tuti nem a csoport tagja,mert megnéztem...
A másik , hogy a hírfolyamban a rendezés két féle lehet...legfontosabb (ki szerint? FB szerint?? és legfrissebb) ez alapértelmezettbe legfontosabbra van állítva..ilyenkor össze vissza mutat mindent,sok mindent kihagy , sokszor átállítom a másikra (legfrissebre, hogy időrend szerint legyen sorba) de vissza áll a kis mocsok...sokan ezt sem nézik vagy látják és állítják át...
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #15304 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, hogy én nem látok olyanokat akik csoportba posztoltak. Csak ezek a szar oldalak vannak, hogy csak akkor láthatod a képet ha belájkolod. A barom meg belájkolja és szemeteli az üzenőfalat.
Bezzeg ha megosztok képet azt senki nem látja, de ha írok 1 csopiba azt már vissza hallom hogy "láttam, hogy írtál oda..."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Buster17 #15302 üzenetére
Jó hogy nem csak nekem tűnt fel... , csak fura , mert eddig kb 2 ismerősömnél láttam, hogy nyilt csoportba posztol... nem akarom elhinni, hogy az ismerősök közül csak ők ketten irogatnak nyilt csoportba...a többiekét nem látom...vagy ennyire nem használják FB-t, max a közös hírfolyamot?
MasterMark: erről van szó: 1 , 2 , 3
Röviden annyi, hogy ha posztolsz egy nyílt csoportba vagy like-sz egy képet azt látják az ismerőseid is...eddig ilyen nem volt..
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #15301 üzenetére
jaja, néztem többit is és tényleg régen nem lehetett látni hogy mit osztottam meg a csopikba
Pedig így lenne értelme. Azért csoport, hogy mások ne nagyon kutakodjanak benne aki nem bele tartozik attól függetlenül, hogy nyílt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?