Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz tDr1v3r #17199 üzenetére
ilyen tudású notikat nézegetek pár hónapja, 4kiló alatt nem sokat találtam...
Ez meg 1272USD lesz így ottani TAX-ot kifizetve (WPC kedvezményes ár)
Surface2-t majd itthon eladom, de az is lehet családban marad
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #17186 üzenetére
áááá nem ment el az eszem , volt egy kis meló ,net közelben sem voltam...tiszta elvonási tüneteim voltak
Itt a video , 038-nál hangzik el a beszólás : "Főődet rá! "
Most hallgatom , hogy 0:32-nél : " gyönyörű a látvány" mekkora
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Úgy fest el kell adnom a Surface2-met
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #17187 üzenetére
Nem rég volt ilyen videó,hogy egy ember elesett focinál, kiabálta a tömegből egy ember: "Főőődet ráá"..
Odament az ember aztán ordibálta ott: "ki vóóóót az? ki vóóót az?" .. Nem tudom már hol volt a video valamelyk topicban linkelték.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
thEndeR
aktív tag
válasz WhiteWalker #17185 üzenetére
Amikor felrúgunk valakit foci közbe mindig ezt kiabáljuk.
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #17185 üzenetére
áhhh, megjelent giinos.
Azt hittem már megházasodtál és nincs időd már írni se.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Napfénysüti #17181 üzenetére
Főőőődet rááá!!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz thEndeR #17183 üzenetére
Sajnos így van. Szomorú de ez nem változik talán csak rosszabb lesz. Volt már hogy előttem kapta elő egy néző a kést és fenyegette a sporit... Meg anni ifi meccsen is volt olyan hogy berohantak verekednia nézők. 3-0-lás hazai vezetésnél, OMG.
Azért van viccesebb sztorim is: anno még egy másik csapatban toltam jópár évet. Volt egy idős "szurkolónk" aki rendszeresen kijárt a hazai meccseinkre. De az állandóan minket szidott akárhogy játszottunk. Akkoriban erős középcsapat voltunk megye 2-ben sőt mielőtt távoztam tőlük pont bajnokok is lettünk.
Na az öregnek már feljaánlottuk hogy minden meccsre kifizetjük neki a jegy árát csak ne jöjjön ki szurkolni.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
thEndeR
aktív tag
Sajnos itt tart a Magyar "foci" és szurkolói társadalom. A legdurvább az egészben az, hogy ez nem csak egy megyei meccsen fordul elő, hanem ugyanezt eljátsszák az NB1-ben is. Nem azt mondom, hogy külföldön nem fordul elő egy-két meccsen balhé, de az, hogy ezt minden évben el kell játszani a Fradi - Újpest meccsen az hihetetlen. Az meg az egyik legundorítóbb dolog, ha egy szurkoló üti meg vagy dobja meg valamivel a játékost.
A megye szintű játékvezetésről meg ne is beszéljünk.
-
MunezXBK
nagyúr
Én ezért jégkorongoztam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz thEndeR #17180 üzenetére
Sajnos ehhez még kisebbség sem kell. tavalyelőtt játszottunk a szomszéd faluban rangadót (Fejér megye) és a csapattársamat kiállították. Mikor ment az öltöző felé az egyik néző átnyúlt a korláton és fejbeütötte. Persze a srácot se kellett félteni, nem rossz kötéső gyerek szóval egyből elkezdte gyepálni az illetőt. A meccs közben állt majd egy másik csapattársam sietett oda a kiállítot srácot lenyugtatni meg szétválaszani a szurkolótól.Eközben a pályán keresztül (!!!) a túloldalról egy ilyen helyi "kemény gyerek" átrohant és a vétlen srácot aki csak csitítani ment oda hátulról tarkón ütötte majd ahogy az elsett fejberúgta (!!!). Na eddigra én is ott voltam, odaugrottam az utóbbi vadállat elé és ököllel (még a kapuskesztyű is rajtam volt) arcon vertem aztán elkezdtem vele ordibálni. Kb itt lett vége a csetepaténak. A mérkőzés félbeszakadt mi bevonultunk az öltözőbe. A játékvezető mindeközben semmit nem csinált csak végignézte bambán az egészet. Egyébként is kis fiatal beképzeld gyerek volt...
Utólag folytattuk a meccset, talán még negyed óra lehetett hátra. A két verekedő szurkoló közül egyik se volt kisebbségi.
A spori szülei pechünkre kint voltak és videóra vették az egészet és beküldték az FMLSZ-nek (Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség). Így ebből fegyelmi tárgyalás lett. Persze nekem is meg kellett jelennem a Sóstói stadionban egy bizottság előt meghallgatáson. Arra tekintettel hogy soha még csak sárgalapot sem kaptam adtak nekem 4 meccs eltiltást. A kiállított verekedő csapattársam kapott 12 meccset meg még két másik csapattársam is kapott talán 2 meg 8 meccs eltiltást. A két verekedő szurkoló pedig asszem 1 illetve 2 év eltiltást minden FMLSZ rendezvényről. Plusz büntették a hazai csapatot is 3 hazai meccsüket csak messzebb játszhatták le talán még némi bénzbüntetét is kaptak.Az egész nagyon durva volt és olyan gyorsan zajlott le. Soha nem voltam balhés srác mindig kerülöm a verekedést ha tehetem de itt kénytelen voltam tenni hogy megvédjem a csapattársam épségét és nem mérlegelhettem. Szegény srácnak így is letörött a fogából egy darab de ha nem ugrok oda nem tudom meddig rugdalta volna az az elmebeteg vadállat még.
ez egy nagyon rossz emlék a sportpályafutásomból, mondhatom a mélypontnak is és senkinek nem kívánom hogy ilyenbe keveredjen.
Més que un club!
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17177 üzenetére
Szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod.
Ha már így a sérülésekről van szó, egyik barátom focizik a helyi csapatban és pont "rangadó" volt. Nem tudom, hogy ki mennyire jártas Salgótarján környékén, de nagyobb számban van a kisebbség arrafelé. Egy becsúszás után haver sikeresen eltörte egy másik srác lábát, mondanom sem kell, hogy mennyire akarták őt szétkapni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17177 üzenetére
Szellemi állapotodban történt változás?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17173 üzenetére
Ott csak egy napot voltunk, a Diadal ivet, Luvre-t (vagy hogy kell irni) es az Eiffel tornyot neztuk meg. Nekem tetszett bar a kozlekedes valami katasztrofa, ezen kivul nagyon sok neger van es a magyar arakhoz kepest draga minden. Osszessegeben amiket lattunk azok tetszettek, de sajnos nem igazan tudtam mar elvezni a dolgot mert faradt voltam.
-
roberto211
őstag
válasz sajtee #17170 üzenetére
Ja
Sajnos valszeg sehova legalábbis eddig ugy nez ki Max vidékre pár napot de most nem ugy jöttek ossze s dolgok ahogy terveztem.
De jövőre ha ugy alakul elakarok menni Bécsbe ,münchen , Franciaország(paris ,st.tropez), s ezt mind kocsival ha minden terv szerint megy
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17163 üzenetére
Ha mindenki a táblák szerint vezetne, az emberiség még az internetet se találta volna fel...
Gondolj a folyó torkolatra. Segítek egy képpel. [link] betorkollik (jól mondtam?), hozzákapcsolódik a folyó a másik ághoz. Lehetne ez akármilyen irányból.
Most kurva okos akartam lenni, de lehet, hogy óriási hülyeséget mondtam
Szerk.: Hát persze.... Másik ághoz..
A torkolat az a hely, ahol egy folyó egy tóba, tengerbe ömlik.Töröltem a nem ideillő tartalmat a vonatkozó kommentekkel együtt.
Ezt itt nagyon nem erőltetném, világos az Alapelv vonatkozó része![ Módosította: Speed® ]
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #17161 üzenetére
Semmi gond ismerek olyat akinek 10+ éve van jogsija es web kreszen a tesztet (ami meg nem is olyan nehéz ) 48pontra töltötte ki azthiszem kb pár hete volt ez. Sztem a régi vezetők 90%a megbukna meg ilyen alap dolgokon is.
Sajtee: hat jo az ha ilyeneket tud az ember.
Amúgy nem tudjatok ,hogy egy kereszteződésben vagy bármelyik részben a kreszben mit jelent az h "betorkolló"? azt írja h keresztezot jelenti de nem értem h jon ide ez a"betorkolló". Olvasom a könyvet most aztan ezen megragadt a szemem
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17160 üzenetére
Hú, hát eleinte én is ránéztem, és azt se tudtam, mi van.
Megjegyzem, ennél a supermoto-nál le kell bontani az összes burkolatot, és le kell szedni a tankot egy gyertyacseréhez...De már sok mindent tudok rajta, és jó, ha bármi baja van, könnyen rá tudok jönni, mivel lehet gáz. Érdemes megtanulni.
Én úgy tanultam, hogy elmentem a szerelőhöz, míg csinálta, és segítettem, meg többször volt, hogy nem működött, és ő jött ide.
Persze, még nagyon sok mindent nem tudok. -
MasterMark
titán
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17157 üzenetére
Vontatás, motoron pedig az utasszállítás/vontatás tilos
Egyébként érdekelne, mit kapok, ha mondjuk másfél éves jogosítvánnyal viszek utast motoron.
Azért, ha ezért megb@sz egy rendőr, az elég kedves gesztus.
De van egy olyan érzésem, hogy nem is figyelik, csak ha nagyon akarnak büntetni.Most értem be, eddig motort szereltem...
Végül is leengedtem az összes üzemanyagot, kimostam a tankot, megpucoltam a gyertyát, levezettem vele kb 20km-t, már jobb egy fokkal...
Beszélgettem kicsit a kutas faszival is, aztán hazajöttem, mentem pár kört, és végre sikerült alapjáratot állítani, a rángatás meg már csak 60 felett van... Most azt kell megoldani.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ma edzésen faszán megtérdelték/rúgták a koponyámat. Még jó hogy 1 hónap kihagyás (ujjsérülés) után most álltam először kapuba.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #17154 üzenetére
Hat akkor rosszul rémlik
18 alatt nem lehet es vontatni mit tudom en mit nem lehet 2 évig.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz MasterMark #17154 üzenetére
18 alatt nem lehet külföldön vezetni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
thEndeR
aktív tag
Sajnos addigra nem lesz meg a jogsi, de kibánja? Úgyse azzal megy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #17144 üzenetére
Mikor lesz ez a rendezvény ?
Orichalcos: ne viccelj ,hat jobb kaland lenne mint ez a rendezvény
Szerk: most nézem aug 13-17 addigra meg nem lesz meg sajna . Mindegy. Pedig láthattatok volna kiváló vezetői képességem de jövőre mar sztem mehetünk. Ha coupeba beferunk 4v 5 en
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Igen, úgy lenne jó, azért is dobtam be ide a témát hátha lenne olyan jelentkező is akinek van kocsija... úgyis akkora téma a kresz meg a nemtommi, legalább lehetne alkalmuk gyakorolni egyet.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
A napijegy 11.50 hétköznap és 15.50 euro hétvégén.
A mivel mennénk kérdés engem is foglalkoztat... nálam repülő is játszik, de gondolom sokaknál már nem igazán. Szállás meg a másik...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Valamelyik konzolos topikban pár hete szó volt róla hogy páran ki akarnának menni idén a Gamescom-ra Kölnbe. Közületek nem szeretne valaki?
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz thEndeR #17134 üzenetére
Köszi, vele még nem találkoztam...
Én a Superretards-t, Querly-t (Grenzgaenger), és az Enduro KeX-et követem.
Ja, még az SLS-t! Közülük ismerek pár srácot (jó, az túlzás, tudom, ki-kicsoda... ), itt vannak.Enduro KeX-re érdemes ránézni, azok betegek.. Mondjuk, oroszok, nem is várható más
Az első kettő, ha úgy vesszük, a "gyökér motorosok" közé tartozik, simán mennek egykeréken forgalomban. Mondjuk, ők tudnak is, az más kérdés, de az ilyenek miatt ítélik el a motoros társadalmat. Mert ő akármilyen biztos magában, az autós ezt nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz thEndeR #17132 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük.
Egyébként, találtam egy magyar faszit, aki egy DRZ 400-assal ment el Magadan-ba, azt hiszem, tegnap ért oda. Facebook-on lehet követni, Ride to Magadan 2014.
Szerencsétlen endurot jól megpakolta, de bírta.
Volt vele gondja, de elment vele.. Azt hiszem, 19000km csak az odaút. Egyszer már megjárta vele Mongóliát is.
Szóval lehet, hogy nem is kell ide túramotor. -
thEndeR
aktív tag
Én a világ, Európa körbejárását valahogy így tervezem (csak ahelyett a tragacs helyett egy Honda állna ott ):
Ha lenne útitárs motorral is simán bevállalnék egy pár országot.
-
sajtee
őstag
Nekem egy NoFear Optimal II-m van. Áron alul kaptam 35-ért.
Fasza kis bukó, de az a két szellőzőnyílás semmire nem elég ilyenkor nyáron A hangszigetelése viszont nagyon jó.
Második bukónak nem tudom még, milyet veszek. Szerintem csak valami olcsó kínait, mert kétlem, hogy olyan sűrűn vinnék magam mögött embert (főleg, hogy nincs tartó a motoron, és nagyon hülyén néz ki egy supermoto-n), szóval, csak, hogy be legyen tartva a szabály.
Tízes-húszas éveimet kiélvezem supermoto-val, meg egyébként nagyon megtetszett a terep, egyszer el kéne menni Erdélybe a hegyekbe, de aztán 40 körül jó lenne valami túramotorral bejárni Európát... Persze ez még csak egy álom -
L_YKing
addikt
Atyavilag milyen osszegek vannak itt.
Nekem eu 6K
Kresz 10KVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17122 üzenetére
Igen, replika, de még így is 70.000 forint. Akkor mennyi lehet az eredeti?
Igazából ez még a jövő zenéje lehet, hogy annyira megtetszik a kocsikázás, hogy nem is akarok majd motorozni.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz sajtee #17115 üzenetére
A kedvenced akkor a megállni, várakozni tilos lesz, én ennél az anyagnál azt hittem, hogy kiugrok az ablakon.
A bukósisak választás is nagyon fontos, egy osztálytársam édesapja úgy halt meg, hogy csak az a "fél" sisak volt rajta és olyan szerencsétlenül érte az ütés, hogy rögtön meghalt.
Buster: Én is ebben az árkategóriában nézelődtem, már meg is van a kiszemelt.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17112 üzenetére
Ma egész nap a kanyarodásról, és az elsőbbségadásról volt szó...
Azt hittem, meghalok a két és fél óra végére.
Főleg, hogy ezt egyszer már megtanultam.Motorokat azért el tudod adni áron, ha használtan veszed, én azt mondom, előbb meg kell tanulni, és nem robogón. Persze, ha tudod a korlátokat, akkor nem szabad, hogy baj történjen
Bukó meg tényleg fontos. Nekem kis szar 80-as "motorom" van, de 35 ezres NoFear bukót vettem, meg egy O'neill szemüveget, sötétítő plexivel.
Jól is néz ki, és ez nem az a 20 ezer Ft-os műanyag bukó. Megérte. Persze, ha majd komolyabban motorozok, esetleg terepen, akkor befektetek egy még jobbra, valami Arai-ra.[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz sajtee #17111 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egyszer veszek egy dolgot és utána azt hosszabb ideig megtartom (kivéve telefont ), szóval inkább veszek egy nagyobb motort és vállalom a kockázatot, hogy egyszer-kétszer meghúzom neki.
Pont ma robogóztunk haverral egyet, Ő mögöttem ült és mondta, hogy menjünk le a földútra (mert jogsi nincs, se bukósisak) szerencsére előtte 30 perccel esett az eső és a sárban majdnem sikerült bukni egyet. Nem lett volna komolyabb baj, de a robogó gazdája nem hinném, hogy örült volna neki.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #17110 üzenetére
Na akkor ti részletesen veszitek at. Mi ilyen auto felépítse meg ilyen dolgokat nem is vettünk az 5(4) napban. Csak a kérdések.
Jaja vettem könyvet mert úgymond nekünk kötelező volt a "gyors kresz " miatt.
Ezért fizettem ki gh*cc 33at ,hogy 4napig ott szinte semmit ne tanuljak. Oké a fontosabb dolgokat elmondta na de 33 ert azért azt vártam h mindent elmond es nem lehadarni 5nap alatt pár dolgot.
Ezért kell olvasnom most a könyvet mint állat mert , sok minden kell meg nekem.
Ja meg tesztönyvet is vettem/vetettek.
Sajtee: na nekem pont az hogy a sportmotorok tetszenek
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17109 üzenetére
Jóó, hát fokozatosan kell, abból sosem sül ki semmi jó, ha valaki rögtön a jogosítvány megszerzése után (jobb esetben utána...) ráül egy 600-as CBR-re.
Meg kell tanulni kis 50-125-ös mocikkal, azoknak a végsebessége nem olyan egetverő, hogy elveszítsd felette az uralmad, bár azokkal is lehet marha nagyot esni.Én most veszek egy 125-öst (Yamaha WR 125X a cél, de az egész országban egy eladó sincs), aztán egy DRZ-t
Valahogy engem a sportmotorok sosem vonzottak, sokkal inkább a supermoto-enduro vonal, meg tetszenek a naked-ek is.
Bár újabban elkezdtek nagyon bejönni a túramotorok, és a sportmocik is.Chopperről meg ne is beszéljünk, egyszer kell egy...
Én rendeltem kresz könyvet. 2000 Ft, de azt mondta az oktató, visszavásárolja, ha végeztünk az elmélettel.
Holnap is lesz, meg utána, és utána... Aztán még egy ilyen 4 napos hét, utána még 2 óra, és kész vagyok[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17109 üzenetére
Az elméleti részt már átvettük, még az autó felépítéséről fogunk tanulni, csütörtökön pedig kitöltet velünk egy tesztet az oktató. Itthon még szinte semmit nem tanultam, egy-két gyakorlást csináltam a programmal amit neked is küldtem, de sajnos még nem sokszor mentem át.
Egyébként te vettél KRESZ könyvet?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #17105 üzenetére
Elvileg nekem is akkor lesz meg. Csak előre semmit nem kiabalok el
Amúgy en 7.gen civic sportal szemezek mostanában meg e46 coupe, c vectra.
7.gen civic sportnal (a 3ajtos) tetszik a műszerfal meg a váltóelrendezés ,BMW nek a belseje es külseje egyaránt c vectra meg nagy tágas az inkább a komfort kategória nem a sport.
Ti hol tartotok most kresznel? Mar csak 1het es vizsgám de meg sokat kell tanulnom mert nem csak a 55kerdest akarom megtanulni hanem az egészet
Most is kene tanulnom de szetrobban a fejem lehet idő miatt nem tudom.
Sajtee: Ha nem paraznek a motorozástól en is elkezdenem mert a 250-650ccm es mocival ellennék(inkább 650 ) , de parazok igy nem. Pedig meggyorsítaná a közlekedést meg szép motorok vannak nagyon hondat meg suzukikat nézegettem de inkább nem kockaztatok megteszi majd a kocsi is
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17106 üzenetére
Nekem is egy ugyanilyen kocsi az álmom.
Sajtee: Nekem szerencsére már csak két KRESZ órám van, mit ne mondjak rohadt unalmas. Jövőre én is csinálom az A2-t, bár motorom nem nagyon hiszem, hogy lesz. Most olvastam utána, tényleg meglehet csinálni az A kategóriát ha két éve megvan az A2-es jogosítványod, ez jó hír.
-
sajtee
őstag
válasz thEndeR #17105 üzenetére
Én is szeptemberben kezdem a vezetést, de engem valahogy hidegen hagynak az autók.
Jóformán azért csinálom a B-t, hogy egyszerűbben és olcsóbban meglegyen az A1, aztán jövőre az A2, utána két év múlva meg az A.
Már erősen gyűjtök egy DRZ 400-asraEgyébként ma volt kresz.
Már nagyon unom...[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17103 üzenetére
Még nincs sajnos. Ősszel szeretnék egyet venni, mivel akkor lesz meg a jogosítványom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #17100 üzenetére
Az igen. Nálunk szerintem annyi volt, hogy az első három csapat kapott egy kupát és egy érmet.
Más téma: Látom neked is Civic-ed van, ha minden jól megy, ősszel találkozunk a Honda topicban is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt Budapesten nem tudtok valami társaságot akik hetente egyszer kétszer lejárnak valahova focizni? Akár terembe akár placcra. Mozognom kellene kicsit.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek