Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Milyen vitat inditottam.
-
roberto211
őstag
válasz L_YKing #17592 üzenetére
Szerintem is
Amúgy a "csúnya tetkosbácsi" korszaknak mar vége mivel nem 1980ba hanem 2014be élünk és kitalálták a lézeres eltávolítást ami 80%osan lebirja szedni de valamikor 100. Az hogy faj az egy dolog de ellehet távolítani.
Amúgy szerintem mindenkinek sajat döntése ,hogy ki mit csinál saját magán szvsz. Nem befásultan kell gondolkozni ősember módjára hanem mai fejjel de hat ezt hiába magyarázod annak aki nem igy gondolkozok hanem őskorba él. Mindenre van megoldás csak meg kell találni.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Mister_X #17593 üzenetére
Lehet egyedül a topikban de egyetértek veled.
Láttam már idősebbeken tetkót és ha kicsit elhagyja magát az ember akkor borzasztóan tud kinézni.
Pedig én is agyaltam egy párducon mert ez a becenevem de szerintem nem lesz sose tetoválásom az általad is említett okokból.Més que un club!
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #17594 üzenetére
Nekem most az volt a bajom, hogy a semmibe sikerült belekötnötök mind a ketten.
Változtam... ez van. Sajnos bonyolódik az élet, kapom a pofonokat minden irányból. Még azon gondolkodom, hogy kelljen-e nekem a papír jövőre, vagy menjek az idei tanév végén megint felvételizni. Tudja a franc. Magamat eltartanj (erős idézőjel), plusz a jövő miatt rágódni, és ezt megszakítani munkával, nem a legkellemesebb elfoglaltság.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #17590 üzenetére
Én is örülök, hogy mindig találsz alkalmat, hogy beszólj. Így írjon az ember normális kommentet...
@sajtee: engem igenis foglalkoztat, hogy hogyan fogok kinézni húsz-harminc év múlva, mert nekem nem az a fontos, hogy kiéljem magam fiatalon és (szélsőséges megfogalmazás) teleaggassam magam piercingekkel és betetováljak magamon minél nagyobb felületet. Én családot tervezek, a bőr nyúlik, egy tetoválás, ami a húszéves bőrön jól mutat, a negyven évesen már nem feltétlen fog. Mit mondanék majd az unokáimnak, ha megkérdezik, hogy mi az a fekete/színes paca a karomon? "Hát drága unokáim, nagyapátok hülye volt harminc évvel ezeletőtt, akkoriban ez egy koi ponty volt."? Ráadásul thEndeR minden végtagjára akar valami egész nagyot, na az tipikusan nem az, ami jól fog kinézni idősen is.
"Nem értem, miért van bajod mindig mindennel." - mindennel bajom van? How terrible... ja nem. Konkrétan SEMMI nem volt abban a kommentben amire válaszoltál, csak fel tettem neki egy kibaszott egyszerű kérdést, mert a tetoválás pont nem olyan dolog, aminél azt kellene mérlegelni, hogy MOST hogy festene rajta...
Természetesen isten ments, hogy le merjem írni a véleményem, mert barca0519951-nek mindig van rá kommentárja... meg ahogy látom neked is.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sajtee
őstag
válasz Mister_X #17589 üzenetére
Semmi?
Tud jól kinézni egy tetkó egy idősen is, ha nincs tele az egész teste.Meg, addigra minden második idős olyan lesz, nem lesz furcsa.
Nem értem, miért van bajod mindig mindennel.
A másik meg, hogy nem 80 éves korunk miatt vagyunk itt, és élünk, hanem az életünk hosszabb, szebb, fiatal időszaka miatt. Szerintem.
De hülyén fogalmaztam meg...
-
thEndeR
aktív tag
Kb. 4 eve szeretnek tetovalast, mostmar ugy erzem, hogy nem bannam meg ha magamra varratnam. Az elso hely ahova varratni akarok az a jobb labszaram, kesobb pedig a ket karom majd a masik labszaram, de ezekre a helyekre is csak akkor, ha talalalok olyan tetovalast ami szamomra jelentessel bir. A kerdesre valaszolva pedig, igen szinesbe szeretnem csinaltatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
thEndeR
aktív tag
Valakinek van tetkoja kozuletek?
-
roberto211
őstag
Mi papíron a szakmád,hogy ilyen jo helyeken tudsz elhelyezkedni ?
Barca: arabok szerintem mar nem foglalkoznak ilyenekkel minden második arabnak mobil"boltja" van.
Nekik is csak itt van nagy arcuk nem hiába vándoroltak szana szét a világban. ,mert izraeliektol bevannak fosva. Ott meg rettegésben éltek aztan máshol könnyebb bűnözni tudod Mindegy. Ő dolguk.Csak ilyenekre nem száll re se a nav se a rendőrség se senki közbe a zsebébe mar szettorik a pénztartó ugy feszül a 20ezrestől, de a normalis emberekre egyből.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #17574 üzenetére
Lehet csak el akar raboltatni és kivinni arabokhoz. Én figyelnék.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pzstm
titán
válasz Napfénysüti #17571 üzenetére
egy bank IT igazgatóságán vagyok, alkalmazásfejlesztői részen fogok projekteket vinni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pzstm
titán
csoki, szendvics, keksz,kávé és üdítő várt asztalomon.
Masinából meg kaptam egy kétmonitoros, Corei5-ös, 8GB RAM-os kis aranyost
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
no megvolt első nap új melóban
-
tDr1v3r
veterán
válasz Napfénysüti #17565 üzenetére
Azt is néztem egy időben, elég korrekt kis masina, csak az Emotion UI nem szimpatikus számomra.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Megjött a Mi3... eddig nagyon jó, nem gondoltam volna hogy ilyen patent cucc. Egy ideig marad az biztos.
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #17562 üzenetére
Jaja kicsit hosszított az biztos de gondolom a tér miatt vagy nem tudom. Mindegy nekem nagyon bejön.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz roberto211 #17561 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem a 7gen nagyon nem jön be. Nem véletlenül szokták busz Civicnek csúfolni. Úgy néz ki mint egy törpe egyterű. Azért egy Type-R-t elfogadnék belőle.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
Fhuu ma voltunk kocsival erre arra aztan állunk es láttam végre élőben is közelről a civic 7.gen sport változatot (3ajtos sport ). Hat nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon tetszik szép metál piros ,fehér sztem gyari honda felnikkel,vékony gumi, ahogy megy ,meg halk is volt csaj ugy siklott az úton
Láttam a műszerfalat vezetőülést is,körbe vesz minden akkor széles ajtók. Tehat nem rossz nekem bejön
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Úgy hogy percre pontosan tudtam, hogy mikor fog jönni. [link]
Egyébként előtte 1 órával kinéztem lestem az eget a binokulárommal és kiszúrtam egy kis műholdat is. Szabad szemmel is kilehet szúrni, mert mozog. Kis halvány pont ami egyenletesen és gyorsan halad.
Ha kimegyek az udvarra 10 percre akkor mindig látok legalább 1 műholdat és 2-3 "hullócsillagot".mod. mielőtt lenne kötekedés
Repülő villog és lassan halad.
Műhold nem villog és gyorsan halad és egyszer csak eltűnik amikor már nem veri vissza a fényt.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Sikerélmény. Végre láthattam a Nemzetközi űrállomást szabad szemmel ami igazából egy fényes pont ami elhúz az égen. Interesting
-
L_YKing
addikt
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17543 üzenetére
És tényleg
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
Egyebkent csak szorakozasbol csinalom. Unalomuzonek. Meg igazabol magamnak
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #17532 üzenetére
Talán szilveszterkor rúgtam be utoljára... tegnap meg haverok rábeszéltek, fáradtan meg nem tudtam ellenállni. De marhára bánom, már tudom hogy miért nem iszok én évek óta ennyire... maradok a heti egy-két cidernél.
-
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
NÉZD MEG
véleményt írjatokVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #17522 üzenetére
Én is fogok majd menni. Egyik legjobb hely pest után.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hajnalban voltunk bulizni Siófokon, de bakker az az embertelen tömeg...
A vonatról leszállva azt hitttem egy Fradi-Újpest meccsen vagyok.Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #17517 üzenetére
Arra se jutnánk ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #17517 üzenetére
Bennem mindig ilyen ellenérvek keletkeznek:
- turistákkal érdekes útvonalon haladó forintkergetők
- a gyönyörű főváros az omladozó vakolatú, koromtól koszos épületeivel, feljövő macskaköveivel, frissen megcsinált (de amúgy szar) aszfaltjaival, graffitieivel, dugóival
- a retro feelingű tömegközlekedés a sokszor idióta ellenőreivel, székekre szögelt homelesseivel, karcolt üvegeivel, pontosságával
- az utca emberének Európaszinten egyedülálló idegennyelvtudásával
- minden aluljáróban és téren előforduló, trükkösen FN-t áruló gyanús tagok, misszionáriusok, Green Peace és UNICEF aktivisták, plusz egyéb pénzt tarháló népek minden korosztályban.
És még lehetne folytatni. Több pénzt kellene fordítani városfejlesztésre és közterület fenntartására, nem csak stadionépítésekre."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
thEndeR
aktív tag
Leghamarabb 2026-ban lehet itt VB, ami azért még arrébb van.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Én abban reménykedek hogy néhány év múlva itthon rendezik a VB-t.
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17511 üzenetére
Toyota Yaris.
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17506 üzenetére
Itt megy át a 22-es főút szóval azért van forgalom. Ma nem mentünk sokat a városban kb. egy 10-15 percet, inkább a közeli falukig mentünk el.
-
pzstm
titán
nah ma volt az utolsó napom a munkahelyemen...hétfőtől új hely, új emberek és új kihívások várnak rám
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #17506 üzenetére
Nem Balassagyarmaton fog vezetni, ebben biztos vagyok. Felénk az oktatók Pécsre meg Siófokra szoktak vezettetni.
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #17504 üzenetére
É is ma voltam bennt irodába aztán vittem pénzt minden,hogy én majd befizetem..
Na bementem , fizettem volna összeget, mert ezt mondta facebookon és akkor mondja ott: "hát ezt majd akkor kell mikor lebeszéltem oktatóval , tudod már az időpontot és előtte bejössz aztán befizeted". fhuuuu mondom 25km fölösleges utazás....
Hát mondtam,hogy facebookon az volt megbeszélve bemegyek fizetem ad egy listát és akk kiválasztom majd.. Na mindegy végülis az lett,hogy adott egy listát(amit a neten is megtudtam volna nézni), felhívtam az oktatót akit nézegettem a neten. Fiatalabb, sx4-e van,normálisnak tűnik itt sajna nem egyből megy hanem jövőhét elején kéri ki a kartonom akkor ezt kb csütörtökre megkapja és akkor azutáni héten kb 11.-e fele mehetek ha minden igaz.. Oda volt írva mellé a honlapon,hogy 30óra garantált 580km(mert ugye ennyi a kötelező) aztán mondta korrekten,hogy ez valóban nem marketingfogás hanem toljuk keményen, elején rutinpálya kicsit, utána alap dolgok, és ezután autópályákon megyünk 130-150kilométereket Meg vizsgaútvonalatak letoljuk jópárszor. Azt mondja lehet a legelején, lehet a közepén de mindenképp mert ő nem csak igérget tehát normálisnak tűnik de ettől a rengeteg autópályától parázok kicsit.
De szegény irodavezetőnőt kikészítem a rengeteg kérdéssel. Már néha a fejét fogja de nem durva meg ilyesmi hanem normális csak néha már felidegesítem a sok kérdéssel. Aztán elviccelődtünk ott szerintem tuti hülyének néz. Amúgy jól néz ki.. Olyan 48-52 között lehet, de ilyen szőkés, nem elhanyagolt, jól tartja magát ,rendes is ,szájfény, ilyen igazi úriasszony de azért bevállalnám 1-2x.
Amúgy Balassagyarmaton nincs akkora forgalom nem?
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
Megvolt az első óra. Kicsit meglepődtem, először azt hittem, hogy a rutinpályára megyünk, közbe meg a nagy sz*rt, rögtön mentünk a forgalomba.
-
thEndeR
aktív tag
Most hívott haverom, hogy 4-re mehetek vezetni. Várom már.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest