Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Gariba mi az a bevizsgálási díj?
-
sajtee
őstag
Van még három zenéje, azt írja.
-
törölt tag
-
sajtee
őstag
-
thEndeR
aktív tag
Amióta új helyen lakok haverékkal járok suliba ezért 7kor muszáj kelnem. Régebben 7:30, 7:45ig elkészültem és jó esetben beértem a suliba 7:55-re vagy 8:00-ra.
-
sajtee
őstag
válasz kovsol #14988 üzenetére
Ma nekem se volt valami sok időm, a föci óra felét haverral a klotyón töltöttük, és még későnek se írtak be. (nem, nem egy WC-ben voltunk.. )
Én most, hogy reggelizek, 6:40-kor kelek, előtte 6:55 volt, ha buszoztam. Tegnap mondjuk úgy állt meg nekem a busz a megálló után, rendes volt a sofőr
-
Buster17
addikt
válasz Napfénysüti #14978 üzenetére
Én általában 5, fél6 kor keltem amikor sulis voltam
-
törölt tag
-
L_YKing
addikt
7:20-kor kelek és simán elérem a 7:33-kor a buszt.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
woodbear
addikt
4:40kor kelek ha reggeles muszakba nyomom...
Oldalam: www.swsfoto.de
-
tDr1v3r
veterán
5-kor kelni? Nekem anno 4:30-kor kellett. És még úgy se tudtam beérni a munkahelyre időben... még szerencse hogy csak gyakorlat volt, és lesz*rták.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #14981 üzenetére
pedig korán kelni jobb szerintem, mint sokáig dolgozni Én könnyedén felkelek reggel mikor megyek melózni.
May the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz roberto211 #14979 üzenetére
Na majd elkezdesz dolgozni aztán megtapasztalod.
Més que un club!
-
Mister_X
nagyúr
Mostanában én is felkelek ekkor és eltöltök egy laza órát a konyhában és, ha belefér az időmbe, nyelvet tanulok.
@robi: az iskola két buszmegállónyira van vagy mi a rák?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz roberto211 #14977 üzenetére
Ti mit csinálnátok ha 5-kor kellene kelni hogy melóba menjetek?
Més que un club!
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #14974 üzenetére
Fél hét
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #14952 üzenetére
Te médium vagy ?? előre telepített win8 volt.. épp agyári szarok eliminálásával vok elfoglalva.... ( a mcafee ki irtása nem befolyásol se garit semmit ugye ? Meg ezeknek a power2go (vmi iso futtató)
szrk: LoL... lekaptam a mcafee (internet , parental meg scan plust) és a NoD32 Anti vírus azonnal magához tért a net nél meg 23mb le és 7,5 őt mért a speedtest
köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Buster17
addikt
Albérletről jut eszembe. Valaki nem akarna hozzám költözni? Egyedül vagyok egy nagy házban és van 4 üres szoba
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #14957 üzenetére
A tök jótól azért picit messze van, maradjunk annyiban, hogy nem rossz.
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Micsurin #14950 üzenetére
Most komolyan, miféle szarokkal sikerült telerakni már most azr a szerencsétlen gépet? McAffe... Az ingyenes linux disztró meg lehet, hogy azért lassú, mert régi és kevés linux poweruser seedeli. WiFi/kábel? Router lehet, hogy öreg és kezdi beadni a kulcsot (mint nálunk).
-
Micsurin
nagyúr
Köszi Mark a mcAfee sz@rnak a beépítet tűz fala... már csak repíteni kell....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #14948 üzenetére
3 napos a gép azóta ilyen
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #14946 üzenetére
Ha eddig jó volt neki akkor szerintem a szolgáltatónál lehet valami..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezt az oldalt ismeri valaki?
Bestold gamesMés que un club!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Buster17 #14943 üzenetére
nyaljál epét nem warez maga A PROGRAM..... a sunyi topikban még nem kaptam választ gondoltam ti tudtok valamit... amúgy ez az off topic gondoltam itt rá kérdezhetek.....
-
Micsurin
nagyúr
HELP , Van egy sony vaio fit15e-m minden faja... de a net valami tré... az Utorrent 31kbyteket produkál a skypenék késik a hangom a másik félszámára stb... pedig 25mb-s nettem van... mi az oka ?
-
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #14937 üzenetére
Ja mert hideg van és nem lesz 3 LED-es .
Amúgy meg ha kimennék, leszarnám a technikát és kiköltöznék egy faházba a semmi közepére.
A képet meg én se értem, de sajnos van ilyen.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #14933 üzenetére
Igen az (benne van a videó címében is). Mondjuk Kanada se semmi (és sajnálom, hogy csak egy évet tudtam kint maradni ).
Azért Izland és a hasonló sarkvidéki területeket. Itt még nagyon érintetlen a természet, és egyszerűen gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Csak el kéne már ide jutnom. vagy végleg letelepedni ott.
-
Buster17
addikt
Nekem egy dózismérő kellene. Szerintem szivárog az egyik magom....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #14921 üzenetére
Mit csinálsz te titokban? Dexter laboratóriumát?
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
-
MasterMark
titán
Van kölcsön valakinek hangnyomásmérője?
Switch Tax
-
grrpowa
aktív tag
válasz MasterMark #14917 üzenetére
gyerekek mesét néznek utána rápróbálkozom
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
MasterMark
titán
válasz grrpowa #14916 üzenetére
Csak neked, csak most, és csak azért mert offtopikban vagyunk.
Állítsa alaphelyzetbe a konzol megjelenítési beállításait
Ha a megjelenítési probléma továbbra is fennáll, állítsa alaphelyzetbe a konzol megjelenítési beállításait. Ezt a következő módon teheti meg:
Ha van lemez a lemeztálcán, vegye ki.
Kapcsolja ki a konzolt.
Kapcsolja be a konzolt.
Megjegyzés Ha Xbox 360 vezeték nélküli vezérlőt használ, akkor a vezérlő Útmutató gombjának megnyomásával kapcsolja be a konzolt. Ügyeljen arra, hogy a művelethez az 1. játékos vezérlőjét használja. Az 1. játékos vezérlőjén világít a bal felső LED.A konzol indítása közben nyomja le és tartsa nyomva a vezérlőn az Y gombot, és közben húzza a jobb ravaszt. Ekkor a megjelenítési beállítások visszaállnak az alapértékekre, majd a konzol automatikusan újraindul.
Egyébként az Xbox support oldalon megtalálható 3 és fél másodperc alatt.
Switch Tax
-
grrpowa
aktív tag
hol kell resetelni
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
válasz MasterMark #14910 üzenetére
jó kérdés kell a dvi csatin a sokk láb mellett a vízszintes lábnál az a plusz 4 pöcök
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák