Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz jozsi252 #21897 üzenetére

    Ez így tűnik ésszerűnek.
    Mindig azt tartom helyesnek én is, ha egyszerre kapható valamiből egy kifutó modell és a vadiúj -sokszor jóval drágábban- hogy akkor is inkább az újat kell erőltetni. (pl. kifutó modell autók esetében, mikor már van, vagy két hét múlva jön az új is). Nem érdemes a spórolás miatt a régi technikát választani.

    Most az egyszer viszont magam is úgy vettem X360-at, hogy előtte teljes erővel az X One-nal (vagy épp a PS4-gyel készültem az újraindulásra).
    Aztán valami azt súgta, hogy mivel az elmúlt 4 évben már 2 X360-at vettem és adtam tovább rövid időn belül, így inkább jöjjön elsőre mégis a "kifutó" darab, lehúzok vele 1-2 hónapot, lenyomom a menőbb játékokat, aztán meglátjuk, elkapott-e annyira a játékszenvedély, hogy kell a One sokkal drágábban... (ha úgy lesz, ahogy tervezem, ahogy eddig szokott lenni, akkor karácsony táján lesz egy eladó X360-asom, mert addigra rájövök, hogy pár hét Forza 4 és pár fps után már nem az én világom a naphosszat való játék. Bezzeg régen, '97-től 2004-ig kb... Destruction Derby2, Driver, Midtown, Fifa 98, NFS3: Hot Pursuit, Commandos, Age of Empires, Red Alert, Heroes-ek. Ezekkel még nem volt gond reggel 8-tól hajnal 3-ig egyhuzamban játszani, majd reggel folytatni elölről. - persze, 14 évesen nem is voltak olyan prioritások az életben, mint a család, a kisbaba, építkezés, motorozás, baj is lenne, ha ezek mellett normális embernek napi 1 óránál több ideje jutna játékra:)

Új hozzászólás Aktív témák