Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Godimodi #43025 üzenetére
Próbáld meg frissíteni online. Mert tuti van hozzá frissítés. Természetesen csak akkor ha nem warezolsz, ha meg igen akkor azt kell mondjam, hogy ez akkor benne van a pakliban és ez akkor ezt máshogy nemtudtad volna kijavítani.
Szinte minden játékhoz van frissítés, javítás. Vagyis inkább UPDATE. -
Mr.Grincs
veterán
Konzolvilág rájött hogy semmi értelme az emelésnek. Leengedték a 120as elite gép árát az eredeti 57,9K ra, a múltkor még 60 fölött volt. Biztos érezhetően visszaesett a forgalmuk. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Eladtam 6K ért a Lite On meghajtót amit anno 3,500K ért vettem.
Ha minden jól megy akkor jövőhéten veszek boxot és visszatérek.Def26:
Reszkess Felcsút, mert jön BicskeA kollégának egy kis tanácsadás szükséges. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
A német MW 2 packba németül karatyolnak? Vagy miért és mitől német tulajdonképpen?
Mert itt ennyiért találtam és szerintem nem sokáig fogok habozni és eszek egy ilyen packot. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Az origo GSM nél is német nyelvű játékot adnak a 250es MW2 packhoz?
MOD: Már megtaláltom hogy német...sajnos...Mennyiét kéne rápakolnom hogy angolt adjanak helyette?
-
Mr.Grincs
veterán
Van valakinek valami infója arról hogy hong kongből 16K ért lehet elvileg rendelni egy 250es xbox 360 hdd-t kerettel együtt??? Mi igaz belőle és mi nem.
Tegnap találkoztam az egyik haverommal és mondta, hogy onnan lenne neki.
Aztán mondtam neki hogy annyiért elvileg jó kérdés a hogy működik e. -
Mr.Grincs
veterán
Jah és közben meg lehet őrülni tőle, mert annyira hangos...
Az a titka az egésznek hogy nincs titka. Hiába van van venti pörgetés ezerrel vagy dashboardban járatás vagy vízhűzés vagy akármi, meg fog dögleni úgyis ha meg akar. Ezen kár összeveszni.
Én egyszer cseréltem ventit az első boxomban amit használtan vettem 1,5 évesen, mert alapjáraton úgy kikopott hogy már kerregett. Akkor mi lehet emelt forudulaton?
2K ért vettem ventit betettem és kész. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabee. #41821 üzenetére
Gondolom a hűtésmod 12 V re van állítva. AZért hangos az. Ezt is kitárgyaltuk hogy értelmetlen pénzlehúzás ez az egész ventillátor sebességnövelés. Ugyanezt az eredményt el lehet érni ha a dashboardban járatod a gépet a gyári ventikkel amik nincsenek módosítva. Van olyan gép nem is egy nem is ketttő ami a hűtés mod ellenére is 3 ledes lett szóval, ugyanmindegy. Én megsüketülni nem akarok
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #41754 üzenetére
Akkor meghajtócsere gariban....Vagy ha már egy éven belül nem garis akkor csa cashbe cserélik. Javaslom add el vagy a cél a 3 led......
Vagy cashért cseréltess meghajtót. De akkor ugrik a 3 ledre a gari ha másolhol csináltatod.
Hamarosan várható hogy kiírja hogy karcos vagy piszkos lemez... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41649 üzenetére
Én már nem egy xbox 360at bontottam szét. És hidd el hogy iszonyatosan sok por és porcica, meg olyan szösz amit nem is gondolnál olyanok kerülnek belülre. Ha belefújsz a levegővel akkor egy kis része lehet hogy kijön, de a többi belül kavarog, majd ismét leülepszik. A venit lapátok belső feléről meg ecset nélkül nem tudod levakarni a port, mert szinte rágyógyul és az súlyként jelentkezik, aminek hatására több áramot eszik és hangosabban pörög. Nem olyan nagy súly de elég ahhoz hogy érezhetően hangosabb legyen.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41647 üzenetére
Értem hogy szent dolog azzal nincs is semmi baj. Viszont akkor szét kell küldeni annyira hogy letérdeljen. Szóval hajtsad ezerrel ne is foglalkozz a porral, ha meg akar dögleni a por miatt ert nem jár a levegő normálisan a portol akkor meg is fog. Akkor viszont irány az ms szervíz ahol kipucolják és megszögelik. Azt jóságvan
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #41643 üzenetére
Többször megbeszéltük már, hogy a kifújásos móka ideig óráig jó. A tutti módszer az hogy szétkapni a cuccot és ecsettel meg kislapáttal kihányni a port a bordákról és a venti lapátokról, mert arra igazán sok tud ráragadni belül.
De ott az a fránya garimatrica....Akit érdekel pübe leírom, hogyan lehet eltávolítani, úgy hogy ne dőljön meg vele. Vagy vigye el konzolboltba ahol 3K tól fölfele megcsinálják ugyanezt a mutatványt csak pénzért. -
Mr.Grincs
veterán
Boldog, Új, Sikerekben és Örömökben Gazdag Új Esztendőt kívánok a Fórumtársaknak
-
Mr.Grincs
veterán
Januártól újra én is aktív tagja leszek az xbox 360 tábornak
Elég volt ennyi pihenő. Januárba két gépet veszek kapásból ha minden jól megy, de egy darabot biztosan.
DEF kollégának üzenem, hogy reszkessen mert cuccolunk Felcsútra
-
Mr.Grincs
veterán
79990 Ft a Mammutban lévő Satrunben a Forza 3 Super Elite pack. Aki akar venni vegye meg ott mert akkor tutti nincs genyózás meg kamuzás a garipapírral.
-
Mr.Grincs
veterán
Egy hasznos oldal. Nem csak kezdőknek
[link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Integrator #40697 üzenetére
Hát elvileg fordítva kéne lenni. Dehát sajna nem így van. Pedig fentem a bicskát, Bicskén.
-
Mr.Grincs
veterán
Bejött amire titokban számítottam. Emelkednek a konzol árak ezerrel. Végülis vàrható volt a konzolvilágtól. Már 88 k egy mw2 német pack, hát mit mondjak? Ennyit nem adok ki nekik. Majd januàrba talán lentebb mennek az árak amikor senkinek sem lesz egy fillérje sem konzolt venni.
-
Mr.Grincs
veterán
Svájcba ilyenek az árak: [link] A keresőbe írjátok be xbox 360.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek mennyivel kéne többet fizetnem a multiformatnál egy Super Elite MW2 packért, hogy ne német nyelvű játék legyen hozzá hanem cseréljék ki angolra...
Mert gondolom német van hozzá ennyi pénzért az meg kell a ráknak.
82990 Ft ért osztogatnák ami még mindig jobb mint a 86K német játékkal a konzolvilágnál..De most még ott van a Resident Evil 5 fekete full verzió. Már 64K Ami szerintem annyiért nagyon király ár. Múltkor 65 volt.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
the_stig #40330 üzenetére
Elolvastad az 1. hozzászólást?
Itt mindenki az XBOX 360at fogja ajánlani neked mivel ez egy xbox topik.
1+2Év garancia van az xboxokra ugye a 3 led miatt de már ez sem jellemző az új Jasperes lapoknál.
Szerintem a box nem hangos. Ezek a Jasper lapos gépek nem is melegednek, szóva nem is hangosak.
Évente 8-9 ezer Forint a Live gold előfizetés és abszolút megéri, havi 750 forint jön ki így. Pl 9000:12=750Ft/ Hó a LIVE GOLD.
A PSnél is ugyanúgy fizetni kell a kiegészítőkért csak az online játékért nem kell fizetni.
Játékokat a gamer365.hu-n lehet, vagy itt a ph-n megvenni újonnan vagy használtam, vagy ahogy írtad az Ebay is jó vagy bármi hasonló oldal. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #40278 üzenetére
Hát vagy emelkedik vagy csökken. Ha csökken akkor csak max 1 és 3K között, szinte biztos hogy egyik bolt sem fog csökkenteni. Előre sajnos nem lehet megondani. Pedig itt az idő lassan, hogy elkezdjék a nagy év végi hajrát.
kircso13: tökéletesen egyetértek. Vannak játékok pár ezer Ft ért is. Nem kell rögtön a megejelnés napján játszani a legújabb játékokkal, 1 hónap és majdnem felére megy le az ára, de tény hogy sokat veszítenek az értékükből. Az olyan akciókat kell kifogni és lecsapni rá mint a mai Dead Space 2K ért. Annyiért ingyen van.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuri00 #40256 üzenetére
Hát ha itt a ph-n veszel akkor mindenképp olyantól vegyél aki nem tegnap vagy ma regisztrált hanem mondjuk egy éven blül de az a legjobb ha minnél régebben reggelt. Sok hozzászólása legyen. Az újoncokat kerülni főleg azokat akiknek nincs hozzászólása, mert sosem lehet tudni. Ha meg megbízol benne akkor személyesen menjen a biznisz, ha nem megy el vagy süketel akkor le lehet vágni hogy kamu volt. Pénzt előre soha. Előbb a cuccot utánna a pénzt. Címet telefonszámot kérj mindig, ahol utlérheted, de ezt mondani is kell. Ha lehúzós fajtából van akkor kifarol a bizniszből mert látja hogy te okosabb vagy, és nem lehet behúzni a csőbe..
-
Mr.Grincs
veterán
Nézegetem itt a PH-n az xbox 360 árakat használtan és újonnan. Hát meg kell mondjam hogy eggyes eladók nagyon sokat kérnek még újonnan is a gépekért
És ha szól nekik az ember, hogy sok érte az ár akkor ők vannak megsértődve. Viszont volt két DB zsír új Elite 54K ért ami feltűnően jó ár lett volna, már mind a két hirdetést levették de szerintem kamu lehetett, mert semmi olyan hozzászólás nem volt hogy enyém a gép vagy elkelt vagy stb..Én is írtam privátot de semmi válasz nem jött szóval csak óvatosan a túl jó áras tévedésből vett zsír új konzolokkal, nehogy lehúzzanak valakit.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #40127 üzenetére
Válasz is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #40109 üzenetére
Amiről csinálta Antihero az egy eredeti 20GB os és amire az pedig egy eredeti MW2 250es PACK tehát, gyári minden.
Akkor elvileg működnie kéne 20asról 60asra is? Bár egyszer ezt kitárgyaltuk már hogy nem megy de ezekután nem lepődnék meg ha menne. -
Mr.Grincs
veterán
Vasárnap megyek Svájcba konkrétan Zürich-be, majd szétnézek ilyen high tech bótba ha vannak jó áron xboxok akkor majd úgyis közlöm valahogy
-
Mr.Grincs
veterán
ÚJ, HASZNOS INFÓVAL TUDOK SZOLGÁLNI!!
Ugye megkaptam az MS-től a transfer kábál készletet amivel 20as ról 120as vinyóra lehet másolni. Kiadtam bérbe ANTIHERO kollégának, gondolom ismerős a neve.
Neki van egy 20as és 250es vinyója és lássunk csodá működik a témaság. Át is másolt mindent a 20asról a 250esre a kábel és a cd segítségével. Szóval nem igaz hogy csak 20asról 120asra megy a dolog. Le kéne tesztelni egy 60as vinyón is. -
-
Mr.Grincs
veterán
LOL az MM ben 79990Ft Az Elit Pack+GTA 4+a 2db kiegészítő. Kicsit sok érte
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39924 üzenetére
Lehet hogy a 18as karikát a véres erőszakos dolgokra értik. Igazából tökmindegy mert aki nincs 18 az is fog vele játszani, szóval ezeknek a karikáknak visszatartó ereje nincs.
Ez nem olyan mint a cigi meg az alkohol hogy 18 éven alulikanka nem adnak, mert a játékgyártóknak nem érdeke az hogy ne játszanak a játékkal mer káros lehet hanem csak az hogy minnél több fogyjon a polcokról. Az persze más kérdés, hogy elborulhat egy gyerek agya és kiugrik az emeletről vagy a papa revolverével fejbelő mindenkit a családban álmában, mert ilyesmit látott a GTA 4 ben is. Természetesen ezzel nem lehet felelősségre vonni a játékgyártót, mert nem az ő dolga a gyerekre figyelni, hogy mit kap vagy mit vesz meg a boltban. De akinek egy játéktól vagy filmtől elborul az agya és nem tud különbséget tenni a valóságtól és játékban lévő képzeletbeli világtól az alapból olyan is, beszámíthatatlan és diliházba van a helye és megérdemli ha elkapják a rendőrök és jól tarkónlövik amiért kiírtja a családot. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39911 üzenetére
Vannak, csalások a GTA 4 ben, amit a telefonba kell beírni, de ilyenre nem emlékszem hogy lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
T.Peter #39878 üzenetére
Semmiben nem térnek el garancia téren. Visziont felszereltségben igen.
Amit a konzolvilágnál lehet kapni és a Gamestopnál 58,9K ért Elite az egyforma. Ezekben ezek vannak: AV kábel, Scart átalakító, füles, internetkábel + a konzol + táp és a joy.Az AV kábel HD jel átvitelére nem alkalmas.
Az augusztus előttiben még minden kábel benne van azért kerül a Gamestopnál 63,9Kba. A konzolvilág meg keresni akar többet rajta ezért ő 68990 Ft ért adja.
Ezek vannak benne a teljes elite packban: HDMI kábel, HDAV kábel, scart átalakító, füles netkábel, egy audió kábel + a gép + a táp és a joy.
És igen német játékokkal adja a Super Elite gépeket. De ha egy két ezerrel többet adsz akkor kaphastz angolt is. De nyugi nem csak a konzolstúdió adja német játékokkal, hanem még sok másik pl a multiformat is. Szóval tájékozódj mielőtt megveszed.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Dj Polc #39749 üzenetére
Ha tört géppel játszol meglesznek a zacsik, de ha bannolt géppel játszol akkor korrupt lesz a profilod így amit elértél az elvész amint felmész egy tiszta gépről a livera. De ugyenezek az infók fent vannak az xmedia honlapján is. A banhammer lecsap című cikkhez tekerj le az első oldalon. ITT
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Crazyman33 #39741 üzenetére
Köszi, pont egy ilyet kerestem. Nem találtam benne semmi érdekeset ami a decemberre vonatkozna.
-
Mr.Grincs
veterán
Karácsony fele előtt után milyen játék fog megjelnni?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #39702 üzenetére
Ezen én is agyaltam. Szóval úgy elment a kedvem a PS3 vételtől mint ahogy hirtelen megjött.
Ezeket a válaszaokat kaptam: Ugye az egész játékot fel lehet e másolni a HDD re? AKkor a slim hűtésproblémája,
Meg a COD5 extra pályái.A PS3-nál a játék dönti el, hogy mennyi kerül install-ban a HDD-re, neked nincs lehetőséged felmásolni. Egyes játékok 4-5 GB-ot is felmásolnak, de nem ez a jellemző, általában csak max. 10-50 MB között mozog az install és a lemezről megy minden.
A Slim hűtésével tudomásom szerint semmi gond nincs, mindössze arról van szó, hogy volt 1-2 korai példány, ahol nem volt tökéletes a pasztázása a bordáknak és emiatt elindult egy őrülethullám bizonyos fórumokon, hogy a Slim hűtése úgy szar, ahogy van. Milliós nagyságrendben fogyott a Slim az utóbbi 3 hónapban és sehol nem lehet tömeges elhalálozásokról olvasni, szóval szerintem ezen kár aggódni.
A COD5-höz a MAP-Pack-ek természetesen nem ingyenesek, talán 6-7 font között mozog az áruk darabonként (asszem mindháromé ugyanannyi
-
Mr.Grincs
veterán
Nem is tudtam, hogy PS3 ra nem is lehet teljesen felmásolni a játékokat, hanem csak egy részét telepíti a HDD re és az egész játék a lemezről megy. Mostmár értem hogy ott is miért nagy a meghajtók elhalálozási aránya...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#41635072 #39676 üzenetére
Az új Elit gépekhez csak sima AV kábel jár. A HDAV kábel az kb két hónappal ezelőttig járt. Utánna kijött egy Skót elit amiben mér nincs HDMI kábel, HDAV, és még egy audi kábel is hiányzik.
Mostmár csak AV kábel és cső de az nem visz át HD jelet. Csak régi tv-n tudod használni azt a kábelt a mellé csomagolt scart átalakítóval. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Throme #39663 üzenetére
Akkor kaphatsz ingyen az MStől ha van 20as géped ami be van reggelve vagy akkor reggeled be és van 120as géped is. Mind a kettőnek meg kell adnod a seriaszámát és csak aztán lehet kitöltened egy megrendelő papírt. Ezt el kell küldeni és akkor egyszer csak küldik kb 2-3 hét múlva.
-
Mr.Grincs
veterán
20as hddről menne a copy a xbox 360 transfer cable segítságevl 250esre?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #39615 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy kell szakszerűtlenül használni, de bármelyik bolt vagy nagy áruház azt mondaná.
Sőtt ha valaki felhívja az MS ügyfélszolgálatot ott azt mondják, hogy azt nem fogják kicserélni mert működik. Ha nem működik akkor esetleg küldenek másikat akor ha egy éven belül garis de akkor a másikat előtt el kell küldeni. De akkor tenni kell azért hogy ne működjün, vizbe megúsztatni utánna csontig kiszárítani, hogy nagyon ne legyen nyoma. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #39610 üzenetére
Nem fogják kicserélni, csak előre szólok. Szakszerűtlen használatra fognak hivatkozni. Hol vetted?
Thome: De a szilikont azt mondtad és az nagyon csöcs.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #39606 üzenetére
AZért nyikorok mert belül van egy ilyen csukló szerkezet és ott ahol össze vannak rakva ott kikopik szárazra nem mintha lenne kenése, de attól még szárazra kopik és fehér por szerű cucc jön belőle körülötte. Ez a por ez a gombáknál is megfiogyelhető. Le kell törölni és kész.
Visszatérve a csukló pontokra oda érdemes szilikont rakni ahogy Thoma elvtárs javasolta, ha már ott vagyunk akkor ki lehet takarítani az egész joyt, mert tud lerakdóni mindenhova retek. -
Mr.Grincs
veterán
Hát a legjobban egy zsír új Arcade packkal járnál a legjobban. De ha ki tudsz fogni egy nem herélt garis elit gépez az mégjobb.
HA használtat veszel és garisat akkor azt kell tudni hogy maga a konzol be volt e vagy van e regisztrálva valakinek a nevére. Ha bevan regsiztrálva akkor kell felhívni az MS-t és a nevedre íratni és onnantl kezdve a neveden van a konzol és a gari is.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
vargapdavid #39593 üzenetére
Gondolom megvolt az 1.hsz?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39566 üzenetére
Vagy nézz szét a gamer365.hu-n
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
SFONarayan #39564 üzenetére
A GTA 4 nek a kiegészítő része a Ballad of Gay Tony, Azt MS pontért lehet letölteni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
norbitális #39553 üzenetére
Használt gépet nem nagyon szeretnék venni, főleg Forza 3mmal ami számomra nem okozott túl nagy benyomást.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Prof01 #39545 üzenetére
Hátha nagyon utánna kéne számolni akkor szerintem ez bőven jó ár érte. Egy HDAV kábel szerintem minimum 4K alaphangon + a játék is minimum 5-6-7K körül mozog újonnan.
Ezt a packot a nagy MS leárazás előtt 74 és 78K között osztogatták.
Itt vagyok konzol nélkül lassan két hete, de nem is nagyon hiányzik de mégis kéne, mert azért tudnék játszani rendesen. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek ez megéri a 66K-t újonnan a Multiformatból?
Xbox 360 Elite (Jasper) Resident Evil 5 Edition BlackModell:
Tartozék: Resident Evil 5 játék, Microsoft XBOX 360 fekete vezeték nélküli vezérlő, Microsoft XBOX 360 120 GB merevlemez, Microsoft XBOX 360 composit HD audióvizuális kábel, Microsoft XBOX 360 headset, ethernetkábel
Garancia: 1 év
Státusz: raktáron
Ár: 67990 Ft
Akciós ár: 65990 Ft
Ez még nem skót Elite pack.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest