Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thome
veterán
Valaki mostanába Cod5 zombi? Elég jól megy!
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #37667 üzenetére
Rá ér, de ha holnap megnéznéd, megköszönném!
-
Thome
veterán
Ha offline-ba megyek köröket, és elmentem a memóriakártyára, és mittudomén kikapcsolom a boxot, majd újra be, mert lefagyott, belépek a live-ra, akkor is elküldi az eredményeket?
A memóriakártyáról jut eszembe, mekkora a mentés mérete?
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37661 üzenetére
Engem is csak a kényszer vitt rá a használtra. De idővel én is be Elitelek...
Holnap mehet a zombulás ezerrel. Hány óra körül? Gebriel csak este lesz, de attól még mehet a dolog. Viszont elképedve láttam, hogy több mint 120 ezren voltak fennt!
Crazyman33: Köszi a választ, tisztábban látom most már!
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37655 üzenetére
Gebriel & Mr.Grincs: Holnap este?
Crazyman33: Leírnád a menetét a dolgoknak? Mármint mész egy kört, majd utána fellépsz live-ra, és feltölti az idődet? Vagy hogy működik ez? Online mentek, köridőket? Nem tudom, ezért inkább megkérdezem!
Szerk:
Mr.Grincs: Érik a Live is, de valószínűleg kihasználom a 3x1 hónapomat, így is elég húzós menet lesz, minimális költekezéssel!
De a monitort valszeg pihentetem, mivel a Cod4, Cod5, Shift és alapjába véve mindegyik játék betűit látom elolvasni amit próbáltam, na meg normális részletesség van így is rajta, csak az OF: Dragon Risingen (és ez a baj), és a Fifa10-en nem. A több játékom meg nincs.
Úgy is mondhatom, hogy karácsonyig húzzam ki valahogy, és utána egyenesbe jövök!
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37651 üzenetére
Olyan odabaszós volt!
Nagyon élveztem.
Ja izé, asszem én nyitottam ki ott felül!
Bocsi, elkapkodtam egy kicsit!
Látszik, kezdő amatőr vagyok!
De legalább nem én szereztem a legkevesebb pontot, bár jónéhányszor kifeküdtem, lecsapkodtak azok a dögök...
Na majd lesz véve egy fülhallgató is, mert ez így nem állapot.
Gebriel: 4-en. De befértél volna te is, miért is nem jöttél?
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #37640 üzenetére
Ne fájdítsd a szívem!
Online toljátok egymás ellen? -
Thome
veterán
válasz
Sickboy25 #37638 üzenetére
és várja meg az Xbox 720-at!
_________________________________________/Más:
Én nem foglalkozok azzal hogy beledesedik-e. ha befog, akkor megy a szervízbe, azt kész.
Az egyik konzolszervízbe, nem a Microsofthoz!Mindennek megvan az oka...
Mr.Grincs: Huuuunvagy? Adj egy időpontot, és akkor kapcsolom majd be a box-ot, hogy toljunk egy kis zombi hentet!
-
Thome
veterán
Felvettelek!
De azért már 1-2 PH-s felvett!
Nem sűrűn leszek fennt live-n, bár 2-3-4 naponta felfogok nézni, igazából nem vagyok az online játékok híve még box-on, de kitudja, lehet megváltozik!
Visszamegyek Cod5-özni single-be, live-ra fel leszek kapcsolódva, majd jeleztek ott, ha van valami!
-
Thome
veterán
Valaki egy kis Cod5 Zombizás?
-
Thome
veterán
válasz
Crazyman33 #37587 üzenetére
De az már monitort/külső tv tunert hoz!
-
Thome
veterán
Az miért van, -mivel tegnap frissítettem a dashboardot,- hogy a 230szabad megámból maradt 99? Írta hogy 1300-at el vesz, de ezt hogyan nyerhetem vissza?
-
Thome
veterán
Valaki tud nekem olyan játékokat mondani, amivel sokan játszanak multiba?
Tökmindegy milyen stílusú, csak hadd tudjam melyek azok! -
Thome
veterán
válasz
Djuree #37409 üzenetére
A hang kivezetése Hifi-re ennek a segítségével oldható meg, a HDMI kábelen nincs optikai kimenet, utánakerestem gyorsba:
HDMI kábelt betolod a boxba meg a tv-be, vagy mittomén hova akarod, a másik kábelt (az átalakítót) pedig az AV-be, és mivel ezen van optikai kimenet is, meg az a fehér és piros csatlakozó (tökömtuggya mi a neve, de rca kábelen is ilyen van
), gyerekjáték rákötni a hifire/házimozira, amire akarod.
-
Thome
veterán
Ahol tudom, most már gyakorlom!
Egyébként én is ódzkodtam a kontrollerrel való irányításon, de messze nem olyan rossz, csak szokni kell. Sőt, a nézelődéssel, célzással nincs is nagy gond, hanem hogy melyik gomb mit csinál, meg hogy sprintelnem kell, hirtelen mit kell lenyomni baj jön elő!
Bár a fenti probléma csak a Cod4-be jött elő nekem, az OF: Dragon Rising-be nem, ott reflexből vágom mit hogy kell, mert jó az irányítása!
Bárcsak a Cod4-é is ilyen lenne. Jut eszembe, be lehet állítani valahogy? Sajnos nem találtam.
-
Thome
veterán
Jó, én rákötöttem, Win7 automatikusan felismerte, letöltötte a drivert, ezután beléptem a Crysis-ba, elindítottam egy pályát, és már játszottam is vele, semmit se kellett állítanom, a rezgés is működött a joystickba.
Ellenben Cod4-elni nem tudtam vele, kellett hozzá egy SwitchBlade nevű program, más játékot pedig nem próbáltam.
Illetve a SwitchBlade-vel tudtam a winfosba is keringőzni a kontrollerrel!
-
Thome
veterán
Na, a Cod4-et is kipróbáltuk, milyen neten!
Tömény szivattyú!
De azért a 3-2 -es stat megvolt!
Valaki esetleg?
Vegyen fel Gamertagon, akibe szorult egy kis bátorság!
-
Thome
veterán
Xbox Live Gamer Tag: Thoma HUN
-
Thome
veterán
Hogy a rákfene vinné el...
LINK
Incompatible Routers:
SMC 7004VBRMeg van hogy miért nem tudtam felcsatlakozni a live-ra...
SMC 7004VBR routerem van... Pff... Szegény embert még az ág is húzza.
-
Thome
veterán
Az normális hogy, amikor próbálok hozzászólást küldeni, bedobja a főoldalt, és a weboldal címsorában benne van hogy banned? Magyarul nem tudok semmit csinálni. Thoma néven ez volt, most beregisztráltam Thome néven, de így is ugyanez. Szakadna össze a rendszerük... Pff...
Szerk:
Valamiért bannolva lettem volna? Nem tudom miért de tudják mit? Lesz@rom, jó lesz nekem így is a box. Vegyék be! -
Thome
veterán
Na, senkinek sincs ilyen HDD takarója eladója? A helyi konzolboltba 2 rongyért akarta adni a tag.. Hol él ez...
Egyébként csak pont ilyen színű a jó, mivel Premium kategóriás a boxom, és az arcade talpa, meg teteje az világosabb...
-
Thome
veterán
válasz
30z.Samu #37281 üzenetére
Nekem is befagyott tegnap, egy játékot nyomattam, mikor mentett volna, akkor fagyott be, és a mentés használhatatlan lett. Mondanom sem kell, tiszta ideg voltam + a játékot is elfelejtem mostanába betenni a box-ba...
Gebriel: Még nem csináltam meg, kerekítenem kell valahonnét egy utp kábel "toldót", már ha létezik ilyen. Amivel a 2db Utp kábelt össze tudom "toldani", mivel nincs olyan hosszú kábelem, ami odaérne. De rajta vagyok a megoldáson!
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37270 üzenetére
CF2 nem, maximum OF2...
Megpróbálom beüzemelni a live-t, ha tudom!
Szerk: Single módba, asszem' a 6. küldetésnél vagyok, mikor ki kell menteni 2 helikopteres tagot, és most ott tartok hogy már bementem hozzájuk, és most menekülni kellene... Valaki tudna segíteni hogy kellene megoldani? Kb bevagyunk kerítve...
Mert nem akarnak jönni, csak ott lövöldözgetnek azok a gyökerek (pilóták), de bármit próbálok csinálni, Fálov mí, meg mittómén, sehogy sem akarnak jönni!
-
Thome
veterán
30z.Samu: Azt tudom, csak kellene még néhány cím. A nővéremnek kellenének játékok, amivel ő is tud játszani!
4sal3: Kb Arcade packot vettem, de Premium gépet kaptam, vezetékes joy-al, HDD, és memóriakártya nélkül, papírok nélkül... Végülis olcsón vettem meg, tehát egy szavam se lehet!
Tehát, semmilyen lemezt nem kaptam hozzá.
Crazyman33: Szinte a Shift miatt vettem x360-at, mert annyira bejött a pc-n!
De kinek mi tetszik, nekem nagyon bejön!
-
Thome
veterán
Tudna valaki mondani valami ügyességi játékokat, amik nem túl bonyolultak? (Anno PS-re volt a Pacman, Crash, meg hasonlók) Az se hátrány ha többen lehet játszani.
Ja igen, még mindig nem tudom mire jók azok az Achievementek, meg a Game score-k...
-
Thome
veterán
Ezek az Achievement pontok micsodák? Mire jók?
Vagy mire jók azok a Gamescore-k? (Kineknagyobbamicsodája, vagy mégis mi?
)
Szerk:
Mr.Grincs: Persze hogy nem az, de aki reggeltől estig ott ül minden nap, az kockaság!
(Hajjajj, itt a szünidő, itt az újdonság, a box360' kocka leszek azt hiszem, csak nehogy be 3ledezzem
)
-
Thome
veterán
Nálam napi szinten (Mióta megvan, az 5 nap) megy 1-2-3 órát. Ez még nem számít kockaságnak ugye?
-
Thome
veterán
Valakinek nincs egy ilyenje elfekvőben? Pénzem HDD-re úgysem lesz mostanában, viszont ez a lemez sincs meg, és ne csunyálkodjon a gép teteje.
-
Thome
veterán
válasz
Sickboy25 #37152 üzenetére
Lehet nekem is el kellene adni... Már ha az OFP-ről beszélünk. kuvva jó, meg minden, de ez azért egy 16 ezres luxus. Ennyiből már megvan a monitor!
Csak ugye minek vettem meg...
Tényleg, xboxon olyan nem létezik, hogy csalás ugye? Tehát ha egy ismerősömtől elcsórom a Modern Warfarét, akkor randalírozhatok online, nem lesz csaló, ugyi?
-
Thome
veterán
Melyek azok a játékok, amelyeket PC-sek ellen is lehet tolni multiba?
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #37129 üzenetére
2 bökkenő van!
1.: Amiért segítséget is kérek: Nincs normális tv-m, és hát hogy is mondjam, "nem részletes".
2.: Nincs live goldom...
Idővel majd megoldódnak a problémáim, de ebben a sorrendbe lesz, az biztos, ahogy feljebb írom. Először monitor / lcd tv, utána live előfizetés.
-
Thome
veterán
válasz
gyuri00 #37119 üzenetére
Én most az OFP2-t próbálgatom. És szomorúan nézem, hogy nem milsim...
Marad az Arma2...Ellenben most játszom először kontrolleren fps-t, és meglepően jól megy! Lehet hogy kellene vennem egy MW2-t...
Szerk: Attól függetlenül, hogy nem milsim az OFP2, mocskosul tetszik!
-
Thome
veterán
Na, mivel egy képcsöves tv-n (48cm) szutykolódok a box-al, döntöttem, hogy kék vennem (vagy zöld
) egy Monitort (mondjuk ugyanekkora képméret jó, ergó 20" bőven jó), mert egyszerűen nem látom a szöveget rajta, na meg nem az igazi, kiégeti a szemem.
De mivel én ezen Tv-znék is, néztem egy ILYET, és mivel a legolcsóbban akarok kijönni a dologból, segítségeteket kérném, hátha tudtok nekem ettől olcsóbban mutatni valami ilyet. Kompozit bemenet legyen benne, ne kelljen hozzá pc, no meg legyen benne analóg bemenet. Ennyi lenne. Ja igen, az se hátrány, ha távirányítós!
Azért ide teszem fel, hátha más is így oldotta meg a dolgot, mivel egy LCD tv drága számomra (Ilyen noname fajtákat még futólag sem nézek meg, a többi meg mind <45-50-55ezer), és ez az lcd monitor + tv tuner kombó kijönne olcsóbban.
Előre is köszöntem a válaszokat!
-
Thome
veterán
Örülök neki, hogy viccesnek találjtok a helyzetet, de ha normális választ nem tudtok mondani, akkor inkább tartsátok meg szebb időkre...
-
Thome
veterán
Ezek a Whisperrock ventik beférnek egymás mellé? Mivel ez 2 különálló egység.
-
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #37029 üzenetére
@szaszlaci: Az occó kategória nálam a kb 5 rugó. Tehát az bőven belefér.
@Mr.Grincs: De az csak egy gyári, és megintcsak sz@rul hűt gyárilag, amit fel kellene pörgetni 12v-ra, mint a mostanim, tehát akár ezt hagynám benne. Én olyanra gondoltam, mint amit szaszlaci írt. Tehát halkabban, és ugyanannyi levegőt vigyen.
@ALL: Jól gondolom, hogy ebben a konzolban, a ventiken, és a dvd olvasó kívűl nem zúg, búg, recseg, pörög, zörög, csattog, kerreg, berreg semmi?
-
Thome
veterán
válasz
Mr.Grincs #37027 üzenetére
Ergó az alaplapot hűti.
Na már most, ha ez a notihűtő jó lenne neki, akkor a gyári ventilátorai futhatnának a gyári 8v-n nem? Mert ez a 12v ez legyilkol a hangjával. Eleinte bírtam, de most már kezd sok lenni!
Esetleg valami másik ventilátor nincs, amit a gyárinak a helyére lehet moddolni, és occó'? Tehát nem az a kék ledes csoda hűtőventilátor pár.
-
Thome
veterán
Hali!
Az normális, hogy a gépemen bebootolás után (amikor körbe felvillannak a ledek, meg eltűnnek, stb stb..), akkor az egyik led úgy marad? Tehát világít továbbra is az az egy boot után (amikor már használni lehet a gépet), kép róla lentebb látható.
A gép az működik rendesen, meg mittómén, de sok helyen nem marad úgy, és nem tudom mire vélni.
Ez valami hibakód lehet?
Itt egy kép róla, bocsi a minőségért: -
Thome
veterán
Én a boxom aljára (mert akkora volt a rezonancia, mint állat!
) fehér színű, csak az egyik oldalán ragadós szivacslapot ragasztottam fel, nem csúszkál, nincs rezonancia, nincs probleme.
-
Thome
veterán
Fifa10-ben hogy lehet a sima dekázást csinálni? Egyszerűen nem jövök rá!
-
Thome
veterán
Hali!
Az miért van, hogy ha felcsatlakoztatom a netre a boxot, a live-re fel is csatlakozik gond nélkül, és kapásból kérdezte, hogy frissítem-e a dashboardot, mert van újabb. Rá okoztam, elkezdte szedni, de utána kapásból kapcsolati hibával le is vágott...
Tehát miért vág le? Elvileg nincs bannolva, de gíakorlatilag se, mivel felajánlja hogy frissítsem...
Routeren keresztül csatlakoznék...
Előre is köszi!
-
Thome
veterán
Az mitől van, hogy nincs replay módom Shift-be?
Hiányolja a memóriakártyát/HDD-t? -
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36857 üzenetére
Ki tudom deríteni, hogy használt-e, vagy új? Akár szét is szedem, az nem gond.
Szerk: Olvastam, hogy ha nagyobb tömegű bordákat teszünk a régiek helyére, lassabban megy végbe a lehűlés, ergó az így jobb lehet hűtésnek? Tehát mondjuk a hűtésmódot visszaállítani mondjuk 8,5v-re, és nagy tömegű hűtést bele.
-
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36845 üzenetére
Xenon, de végülis mindegy.
Elvileg most cserélték a mikrófos szervízbe az alaplapot újra, (ergó elvileg a bele az olvasót leszámítva új,) na de aztán, hogy ebből mi az igaz...Megbízható embertől vettem, rá se kérdeztem erre, ergó lehet hogy igaz, de attól független lehet hogy hazugság...
-
Thome
veterán
Itt szaszlaci írta, hogy az a jó, ha minél lassabban hűl ki. Az nem lehet egy megoldás, hogy használat után járatom egy kicsit a dashboardba, majd kikapcsolom, és letakarom valamivel? Akkor a hő "benn reked" (gyakorlatilag ilyen nincs) és szépen fokozatosan hűl ki.
Szerintetek?
-
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36826 üzenetére
Ne is mond, csoda, hogy ezt meg tudtam venni!
Kipróbáltam a fokozatos lehűtést radiátor segítségével!Jut eszembe, ha üzem közben megy egy ventilátor valamelyik oldalán (a vékony, rácsos (lukacsos) oldalra gondolok, akkor az keringeti neki rendesen a levegőt, ergó az jó lehet oda? Azt még talán be tudnám szerelni.
-
Thome
veterán
válasz
szaszlaci #36798 üzenetére
Xenon lapos mint írtam, sajnos.
Akkor valószínűleg majd megoldom én ezt a dolgot (általában sikerül).
Amit írtok, hogy mondjuk fél órás kihűléssel lenne jobb.. Na most, van az az overcool funkció. Valami módon ebből lehetne egy olyat csinálni, ami a kikapcsolás pillanatában, fokozatosan csökkenti a ventilátor fordulatszámát. Bár ez ugyanúgy hűti, szóval ötletem nincs, hogy mi legyen... 60 fokos szobába játszani, aztán kisebb a hőingadozás!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest