- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Szóval ha reggelem, net vagy felhívással, akkor attól a pillanattól fogva 3 év 3 ledre és 1 év gari egyéb dolgokra érvényes. Nem fogja érdekelni őket, hogy nem hivatalos helyről veszem ha szar van sushiban? Ezt a hivatalos nem hivatalos részét nem vágom. Ha 576ból veszem akkor minden okés gariban, de mondjuk überkonzol akkor arra mit mondanak? Gondolom adnak valami számlát hogy ennyiért vettem és akkor végülis be tudok mutatni egy blokkot, ergo nem nagyon lehet gond. Javítsatok ki, ha hülyeséget mondtam.
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor az 576 ban is olyan 64999K körül lehet majd hozzájutni?
Spammer:" Amennyiben új és még nincs beregelve, 3 év gari az MS-nél" Ha én megveszem és rádugom a netre akkor én reggelem be nemde? Újonnan veszem/venném..
Vagy hogy műkszik ez az egész regggelés...?
-
Mr.Grincs
veterán
Ez jó hogy ennyiért fogják adni sacc olyan 65 körül, már már eladja saját magát. Idáig nagyon a PS3 vásárlása hajlott a léc de szerintem ennyiért nevetséges otthagyni. Ha nem hivatalos helyen veszem meg attól még ugyanúgy 3 év gari van rája?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
JamesHolden #16607 üzenetére
Azért ez így, nagyon kellemes lenne
Egyből lecsapnék rá viccen kívül
-
Mr.Grincs
veterán
Most hol gyártják a az xbox 360okat? Japánban vagy Kínában?
-
Mr.Grincs
veterán
bwoay: Igen, ott néztem
Miért valami baj van vele? Meg a Gametrailersen.
Viszont a GTA 4 szebb volt PS3on vagyis ott látszott az aszfalt részletessége boxon meg nemigazán volt kivehető.zsocy: GRID ot még nem néztem de meg fogom.
hát tényleg akkor no comment.
Bennem a COD4 ilyen formán nyomot hagyott pedig PS+ ra van meg, de gépem még nincsen sajnaIngyen nem lehet nyomni lanba a játékot vagyis live on keresztül csak zsetonba? PL: MOH Airborne, COD4, stb...
Úgy tudtam, hogy kiadták az Unreal 3at boxra, de lehet csak PS3 ra és PC re adták ki és én néztem el. PC végigjátszotam és ott nagyon szupibubi volt. Vagy mintha láttam volna valahol hogy tán jön boxra is. Erősítsen meg valaki aki biztos benne. -
-
Mr.Grincs
veterán
A 60GB-s verzióban milyen olvasók vannak?
Csak azért kérdeztem ezt az olvasótémát mert az xmedia honlapján elég drága dolgokat talátam amiből arra következtettem hogy problémás lehet az olvasó...vagy ha elhasználódik akkor húzós összegek is repkedhetnek..
Lézer olvasófej csere + műszeres kalibrálás (Toshiba-Samsung és Hitachi LG meghajtókban is)
- 12000 Ft
DVD lemezhajtó motor cseréje
- 6000 Ft
Hitachi-LG, Toshiba-Samsung elrontott, elflashelt meghajtók javítása orig.bin sem kell (csak gyári firmware feltöltése)
- 8000 Ft
DVD olvasó új
- 25000 Ft -
Mr.Grincs
veterán
Lejárt az időm
Elfelejtettem leírni még hogy rengeteget, használom, a dvd írómat ami olvasó is egyben. Nyüstölöm állandóan már lassan két éves Pioneer DVR 111D és semmi baja sincsen, egy dvd íróm sem azért került el a háztól mert meghalt, hanem mert eladtam vagy új gépet vettem. Kiválóan ír olvas, dvd-t is meg cd-t is, és még dvd9et is írok vele szintén nem keveset és egyszer sem rontott. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így megérte volna valami jobb márkájú gyárral leszerződni, az ólvasók terén és akkor talán nem lenne annyi gondDe sajnos nem így van
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igenis meg nemis....Azért nem hogy hozzám dőljön a lé és az "én " olvasómat vegyék meg újra ha behal. Igennek meg talán olyat hogy eygségeset tettem volna bele, mint a pc be hogy sata vagy ide és akkor egyszerűen kiveszem beteszem az újat ha meghal és ennyi
De sajna ez akkor nem így van
mert az eredeti box játékokat olvassa a pc meghajtója, szerintem még jobban mint a gyári boxé. Szóval oyan nagy eltérés nemhiszem hogy lehet. -
Mr.Grincs
veterán
Olyan kár hogy nem úgy csinálták meg ezt az xboxot hogy bele lehesen tenni normál dvd írót vagy olvasót és az olvasóprobléma olcsón lenne orvosolva
Nincs valami lehetőség erre?
-
Mr.Grincs
veterán
Nem jön be az oldal....
Én is GTA fan vagyok, de szerintem nem lesz olyan óriási nagy gépköveteleménye, mint ahogy sokan gondoljuk. Én is most számolok, be a gépembe egy új vga kártyát, egy 4850et abból egy toxic változatot. ezen kívül 2gb ram van a gépbe és filléres dolog belerakni még 2db 1gb/800as ramot, szóval az is bele fog kerülni még.És egy E6750 ketyegő dolgoik benne. Nehogy már ennyi ne legyen elég neki.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #16294 üzenetére
bwoay: én is kipróbálnám azért, hogy legyen valami tapasztalatom.
Djuree: "sztem rengeteg embernek nem futja még újabb konzolra " Ez igaz sajnos.
De ezért nyújtsunk be egy kérvényt hogy globális konzolárcsökkentés legyen, és akkor mégtöbb embernek lesz konzolja.
A viccet félretéve tényleg drágák a konzolok. És jó megoldás lehetne az árcsökkentés, de ez sajnos nemigen fog megvalósulni. Igaz még mindig nem annyira drága hogyha egy naprakész atomerőmű pc-t vennék.. És akkor TV, vagy monitor, hangfalak, billentyűzet joy....stb..stb ami megint nagy költség..
Azt tudom, hogy dugig van a játék terem épp tegnap mentem el arra feleNem hittem a szememnek, hogy suli után mennyien vannak bent.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem hülyeség ilyet bárhova is beállítani, lesz mindig egy két madár aki bedobálja a pénzt remélve hogy nyer, de ebből meggazdagodni nem lehet már sajnos
-
Mr.Grincs
veterán
Én is azt nézem hogy hogy jön ez ide
De látszik is rajta hogy kocsmákba meg játékterembe való, nem otthoni vagy konyhai felhasználásra
-
Mr.Grincs
veterán
Hali, lehet hogy hülye a kérdés de szerintetek melyiken jobb játszani az alábbi játékot és melyik adja vissza élethűbben, "akadásmentesen"? (grafika, irányítás stb)
A játék per pill: Medal of honor Airborne
Most pc-n tolom és nagyon szép a garfikája. Konzolon is ezt adja vissza vagy kicsit szegényesebb részletességgel? Előre is köszi -
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen rá kell dugni a boxot a netre vagy az
nem kötelező?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, mikor kapható hivatalosan a 60GB-s XBOX 360 verzió? Annak sokkal jobb a hardveres felépítése mint az előző szériáknka? Megbízhatóbbak valamivel? Előre is köszi..
-
Mr.Grincs
veterán
Egy érdekes cikkre leltem rá az 576 oldalán..
Bezár a Microsoft magyar X360 részlege
/Komment/
"Ennyi volt, kész, köszönjük a halakat."Valószínűleg ezzel a búcsúmondattal köszönnének el minden egyes magyar X360 tulajtól Microsofték, ha lenne rá lehetőségük. 2008. április elsejével - azaz a mai nappal - ugyanis zászlót bont és befejezi működését a magyarországi Xbox 360 képviselet. Hivatalos sajtóközlemény a szomorú eseményről még nincs, de gyaníthatóan a nap folyamán megérkezik. Egyes, már hetek óta szellőztetett pletykák szerint a cégnek elege van a hazánkban tomboló 90%+ warezlázból, a töménytelen mennyiségű moddolt masinából, és a publikus emailekben pofátlanul warezoldalakat hirdető személyekből.
Mit is mondhatnánk: megértjük. Nem lesz több magyar szinkronos, vagy honosított gépkönyvvel megjelenő 360 játék, nem lesz több rendezvény, nem lesz több nyereményjáték. Részünkről köszönjük a Microsoftnak a támogatást!
Rendszer [576]
-
Mr.Grincs
veterán
No hát igen...VANéknál van PS3 is meg PS2 is. Nekem végülis annyira nem is hátrány hogy nincs benne PS2 támogatás. Megvagyok nélküle vagyis meglennék. Viszont az XBOX sem kompatiblis lefelé annyira ugyanis az sem minden régi box játékot játszik le. Szóval majdnem ott vagyunk ahol a part szakad. Meg most egy csomó új jűték jön ki boxra is meg ps3 ra is, így azt mndom el vagyunk látva minden téren játékkal.
-
Mr.Grincs
veterán
A hülye is warezol ha xboxa van, ha még nem akkor tutti fog. Még akkor is ha azt mondja hogy nem. Én kihasználnám az biztos, ha olyat vennék. Anyagi helyzettől függetlenül.
60 gigás verziót itt-ott találni, de sűrűbben a fapados 40est árulják, amiből már kiszedték a PS2 játékok játszhatóságát és a kártyaolvasót... -
Mr.Grincs
veterán
De egy arkad géppel nem nagyon lehet sokmindent kezdeni. Kell hozzá memóriakártya meg akkor már hdd, és akkor az 20 K és 70 nél járunk megint. Ha van hozzá memkari azzel sem vagyunk nagyon kisegítve. Ettől függetlenül nagyon szeretnék Xboxot, mint első konzol, még akkor is ha nem nagyon szeretném kiflashelni, de a hűtést meg kell csinálni hogy lehessen vele játszani normálisan.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez az xbox dolog eléggé költségesnek tűnik így első fejszámolásra. maga az alapgép, 75K kb, vagy ha már xbox akkor az elite 120as feketét de az csak színben meg vinyóban különbözik az már 110 fölött van és annyiért akkor már PS3... Live egy évre 16K, PS3 nál ingyenes, ez idáig 91K, Játék az egységesen drága. De viszont, a box bekrepálhat, még az elite is.....modolni kéne a hűtést nah meg ugye a flash ha kell. De ha flash alapból live ugrik meg a gari is. Ha bekrepál az megint húzós. 3 magos xbox helyett 7 magos a ps3.Még rövid távon sem éri meg xboxot venn így..... Ezek így sacc kiadnak egy ps3at.
Minőségben a ps3 a jobb és szebb. -
Mr.Grincs
veterán
Köszi a választ.....A joy kérdésre van valami orvosság? XBOX ra sokkal több játék van legalábbis első ránézésre..Elvileg minden játék egyformán kijön a két nagy konzolra, szóval elvileg mindegy melyiket veszem.
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki próbált már játszani az xbox 360 joy padjával windows xp-n? Ugyértem játszott már a joyt játékon, mondjuk ut3, crysis, carbon stb. Vagy egyáltalán lehetséges e hogy működjön? Előre is köszi. Tv-t már vettem a konzolnak de konzolból még nem tuom milyet vegyek....Ilyen szinten tartok...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
darnellsmith #7091 üzenetére
Nekem meg pont az nem teteszik és sajnos rávenni sem tudom magam hogy játsazk vele
Lhete hogy csak én vagyok így vele de nagyon eröltetett ez a tuningolás így az X edik részek után...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #7032 üzenetére
Szerintem a Most Wanted volt az egyik legjobb rész az NFS-től, a Carbon is jó volt végigjátszottam, volt benne egy két újdonság, de már itt sem változott semmi a lényegen. Újat nagyon nem tudnak mutatni. A Pro Street meg már nyűglődés és eröltetett az egész, sajnos nem mindenki kedvence lett a Pro Street. Én sokkalta másabbat vártam.
-
Mr.Grincs
veterán
Amit most lehet kapni nagyáruházakban xbox 360ok azok mindegyikén van hdmi kimenet? És akkor mindegyik 65nmes?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5955 üzenetére
Áhh köszi, akkor ezt fogom figyelembe venni. A játékélmény szebb vagy jobb a 65nm essel?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5953 üzenetére
Akkor sztornózom és utánnanézek jobban. Hol látom azt hogy 175W vagy 203W a dobozon?
Mert akkor inkább a 65nm es verziót veszem és inkább nem kel játék csak ne krepáljon be egy hét alatt ha használom ezerrel. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5950 üzenetére
De elvileg ugyaúgy van rá garancia és ha gixer van vele akkor megcsinálják...Teljesítmény szempontjából egyforma a 90nm es és a 65nm es?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5948 üzenetére
Az az. és az miért baj hogy 203W-as változat vagy az nem jó?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #5934 üzenetére
Hát elvileg az elcectro worldben, mert akarok biztosítást is kötni rá. Meg flash is lesz később, így nemtudom mennyire érdemes rá biztosítást kötni. Amikor néztem akkor 79K volt.
-
Mr.Grincs
veterán
Lassan előrendelhetem a GTA 4 et az 576 oldalán ugyanis nemsokára én is boldog tulajdonosa lehetek egy új "0" kmteres XBOX 360 premium konzolnak. A kétjátékos vezrziót néztem ki magamnak. Aják hozzá a Forza vagy a PGR4et azt hiszem, és a Viva bánattudjamit.
-
Mr.Grincs
veterán
Egy kis finomság konzolokhoz [link]
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek használtan érdemes venni xbox360 at? Van egy haverom akinek van egy kb 1 éves két kontroller, 3 játék asszem, 2 hónap live, azt mondja talán még gari is van rá....
És hogy egy év alatt kb 1 hónapot használta.
Esetleg valami jótanácsot tudtok adni? Mennyit ér, és mennyit mondjak neki árban? Mondjuk kicsit félve veszem, vagy fogom megvenni de az is lehet, hogy kihagyom.
Előre is köszi.. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Armando_19 #5603 üzenetére
JAH
Most figyelem csak hogy tényleg!
Létezik: XBOX 360 emulátor PCre?
-
Mr.Grincs
veterán
Az electro worldbe van 76990, meg 79990 a kétjátékos pack premium, de a forma szerint ezek hibásodnak meg, gondolom azért adják két játékkal, de a dobozán is két játék van szóval nem biztos hogy értem ezt a jótékonykodást. Ha ez a hibásodó verzió akkor is van rá gari de van két játék amiből az egyik biztos hogy jó. Azt hiszem a PGR4.
Armando_19: Az lehet hogy van de hirtelen ezt találtam.
-
Mr.Grincs
veterán
Direkt rakott be a MS ilyen karcsú hűtőket ami után csak a gond van vagy nem gondolták hogy ennyire ki lesznek használva a gépek??
-
Mr.Grincs
veterán
proper: Ez nagyon jó beszámoló és ok amiért érdemes. A ps3 tényleg egy feneketlen kút ahova dobálnám a pénzt és soha meg nem térülne.
Bocaa: Ez olyan mint a bmw vagy a merci között kéne választni...De igen a box olcsóbb és jobban kifizetődő.
A GTA 4 re szerintm senki nem fogja sajnálni a pénzt.Miért van az hogy összekarcolódik az xbox360 játéklemez? (Ugy ha nincs is mozgatva a konzol) Mint a kocsiban a benyelős cd lejátszó, de az érthető a zötykölődés miatt csinál rá árkokat de szrintem elég baj az is ha már karcolja a kocsilejátszó is. Mikor az EW ben dolgoztam egy forma jött be hogy ez trötént de a gémet nem nállunk vette hanem valahol debrecenben, de a gépet sem nállunk. Nem tudtunk neki semmit mondani csak azt hogy fogyasztóvédelem max, nah meg hogy kuka.
-
Mr.Grincs
veterán
Miért döntöttetek az XBOX 360 mellett, hogy ezt fogjátok venni és nem a konkurenciát?
-
Mr.Grincs
veterán
Hát nekem nincs igényem a livera meg a multira...Mert zenét letölteni géppel is letudok játszani multiban géppel is tudok. Meguntam a pc folyamatos fejlesztését és azt hogy minden nap bukok rajta, ezért döntöttem a konzol mellett. Egy játék nagyon sokba kerül az biztos. Megfontolandó ez a kérdés az biztos. Viszont nem tud annyit mint egy pc, hanem játékra van kihegyezve. Netezés letöltés ilyesmi szóba sem jöhet így fölösleges liveolni szerintem. Új tartalom miatt ott a google beírom amit akarok és megnézem. Ha ezt tudná akkor elgondolkoznék azon, hogy minek tartok pc-t
-
Mr.Grincs
veterán
Érdemes flasheltetni a boxot? Van akinek flashelve van esetleg?
-
Mr.Grincs
veterán
Sejtettem, hogy nem én találtam ki de azért jót röhögött rajta mindenki. Nekem biztos hogy problémám lesz az xboxommal, amit fogok venni mert sosem volt konzolom, és számomra elképzelhetetlen a működése játék közben, valamint, hogyan tudnak olyan nagyon nagy teljesítményt hiba nélkül kohozni egy kis gépből. Így kicsit félek megvenni, mivel nem akarom megbánni a vételét. Nem egy rágót veszek ami ha nem ízlik kidobom, ezt ha megveszem kihozom a boltból már buktam rajta egy 5ezreset kibontom még egy 5ezrest. Ha használom és játszok vele ne adj istenem nem fog tetszeni akkor lesz gond.
Igaz én nem crt monitoron fogm nyomni, hanem nagyképernyős tv-n, ami nem volt olcsó mulatság. -
Mr.Grincs
veterán
Borzasztóan félek ettől a konzolvásárlástól, amióta vannak gépeim mindig azzal toltama gémet. Ez lesz az első konzolom, és nem akarom megbánni a vételt, azért mert furcsak az irányítás. Pl a tomb radírt el sem tudom képzelni hogy lehet boxon irányítani, vagy a quake 4et amit szerintem, pc-n az igazi..szóval parázok...Valaki nyugtasson meg...szóljatok dr. house nak
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Viktor26 #5466 üzenetére
Nem tudom olvastad e a tesco titok 1. 2. könyvet de ott is vannak meredek sztorik.
Idézek, noha nem szó szerint, de a lényeg számít. A tesoban ugye van egy ismert hiány meg van egy ismeretlen hiány, mindd a kettőből van egy X korlát aminél több nemigazán lehet, vagyis lehetne. Ugye a tesco óriási forgalmat bonyolít le, és ugye az ismeretlen hiányt nem a vásárlók okozzák, hanem a dolgozók, mivel belülről lopják szét az áruházat. A történet ugy szól hogy van a raktáros aki kezeli az árut, bejön csekkolja, vagy bejön és nem csekkolja de mégis bent van, máris ismeretlen hiány. Ismert hiány ugye megromlik a banán stb. Akik a raktárban dolgoznak összebeszélnek. Bejött a csóka hogy vesz egy hűtőládát azt a nagyot a kétemeletes koporsót. Megvette a forma hazavitte kibontotta, hozta vissza a tescoba, verzi az asztalt, hogy ő követeli az áruházigazgatót vagy valami személyt aki tud neki segíteni kérdik a mi a probléma semmi válasz, ő biztonsági ellenőrt vagyaz áruházigazgatót, akarja. Jó jön egy biztonsági operátor és kérdi mibaj. Nem mondja el a csóka csak annyit mondd neki, hogy jöjjön ki velem a parkolóba. Kimennek és mutatja neki a fagyasztót, szép fehér meg minden. Felnyitják....hatásszünet...Teli volt több millió forintnyi cuccal. kamerák, laptopok amik kicsik és elférnek. Akik a raktárban dolgoztak ők feltöltötték cuccal, mondván jön egy haver és megveszi a fagyasztót és majd ezt viszik ki neki. Nem jött be ugyanis jött egy új gyerek és összekeverte a fagyasztót, mivel nem volt beavatva a dologba. Az egész bagázs lebukott, és a beutalták őket a börtönben kalandtúrázni
STB STB és még ilyen történetek vannak a könyvben. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Viktor26 #5462 üzenetére
Nem lehetetlen onnan okoskodni dolgokat, csak sokat kell agyalni. Mikor kimész az eladótérből fémdetektorral vizsgálnak át. Öltőzőből kihzom a táskát azt is átvizsgálják, volt egy zsák abban volt 3 db labda az egyik a piros volt ha azt húztad akkor táskakiborítás volt és aprólékos ellenőrzés. Volt egy forma akit több napja figyeltek mert lopni akart, nem dolgozó volt nyugi. Kombináltfogóval besétált, hogy kibontogassa a széfereket amiben vannak a ps3 játékok és a psp játékok, egyszerűen odament a sorba ahol voltak a gémek, legugolt mintha elejtett volna valamit azzal a mozdulattal letörte a széfernek a tetejét és csak ki kellett szednie a gémet kabátalá vágni és húzás ez bejött neki de legközelebbinél, lebukott mert újsággal akarta kicsempészni, úgy hogy két játékot az újság közé fogott, a tokon belül már nincsen biztonsági matrica azért lett volna sikeres, de a biztonságiak tudták hogy ki ő csak még nem sikerült tettenérni, de most sikerült és a formát a zsaruk vitték el.
-
Mr.Grincs
veterán
Aha képben vagyok de most azért szívtad föl magad mert nem te találtad ki és marhára bejönne ha konzolt vennél, vagy azért mert ez nem korrekt az MS-tal szemben??
Miért egyébként nem fordulhat elő ha már nem a szándékosságról beszélünk, hogy tök véletlenül nincs benne valami? Szerintem előfordulhat igaz lehet 1000ből egyszer vagy többször. Akkor ugyanúgy vissza kell menni és verni az asztalt, hogy itt nincs rendben valami, ugyanis valami hiányzik a dobozból. -
Mr.Grincs
veterán
Hali, be lehet játszani azt, hogy veszek egy boxot kpra az ew ben vagy a media marktban, és hazaviszem, kiveszem belőle a 20as vincsit vagy a vezetéknélküli kontrollert. Visszamegyek aznap vagy szinte azonnal, viszem a dobozt ist és verem az asztalt hogy nem volt benne mondjuk a vinyó vagy a kontroller. Beveszik? És adnak helyette újat csomagot vagy adnak helyette egy vinyót, ha van nekik...
Esetleg valami ötlet? -
Mr.Grincs
veterán
XBOX 360 eredeti játékot mivel érdemes írni? Ha neroval írom egy az egyben akkor mindent átmásol?
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a linket meglestem.
A link az jó, árban is korrektek. Kérdés az, hogy újak e.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest