Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
A Tom Clancy's: HAWX játékot mikor lehet leszedni majd silverrel?
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy is van az a kód hogy XX bal ravasz jobb ravasz xxx??? Amivel a cache memóriát ürítem ki....Fel volt írva de nemtudom hova tökítettem el a papaírt.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #25065 üzenetére
eddie17: Fel fogom tenni biztosan
De a minőség hagy némi kívánni valót maga után
Azért ne kövezz megp_milan: Biztosan lesz még ilyen akció. Én közvetlen karácsony előtt láttm az auchan újságban hogy karácsonyra hatalmas eksön lesz 7490 ft ért xbox 360 játékok....óóóómondom dejókor..most nincs rá pénzem..ráhagytam....
Karácsony lecsörgött utánna az újságba bedobták 3490 ft ért az xbox 360 játékokat volt több cím de az nem nagyon érdekelt. Ez az én napom mondtam...El is rongyoltam a savoya parkba gyorsan amíg van és megvettem. Mondanom sem kell hogy jóléreztem magam, hogy ennyiért hozzájutottam -
Mr.Grincs
veterán
Medal of Honor Airborne kipörgetve HARD fokozatban, 75G ért. Nagyon fain játék csak ajánlani tudom mindenkinek. És nem csak kezdőknek. Elég jó áron hozzá lehet már jutni.
Én 3490 ft ért vettem az Auchanba. De már 3 K ért is lehet találni használtan. Nem mondom, hogy vért izzadtam hard fokozatban de iszonyat nehéz volt nagyon, de élő példa, hogy nem lehetetlen.
Videóra is vettem ahogy megkapom a 75G-t -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Newlocal #24983 üzenetére
Biztos lehet kapni. De ha ki szeretnél fizetni majdnem kétszer annyit mint amennyit ér az MM ben akkor nyugodt szível
Viccet félretéve ott az ilyen konzolos dolgok nagyon drágák: a játélok a kiegészítők maga a konzol is.
Nézz szét egy pár jónevű konzolbolt honlapján. Pl ez: [link]
De hogyha használtan veszel monitorkábelt a boxhoz azt kb 4 ezer ft körül be tudod szerezni. Anno én is annyiért adtam el az enyémet. -
Mr.Grincs
veterán
Találtam 4000 Ft ért használtan GOW 1 et. De lealkudtam 3500K ra. Karcmentes, full jó állapotban van, CLASSIC
ami nem nagy baj.. Szerintetek megéri ennyiért, vagy ez is még sok érte?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Nah akkor hamár itt vagyunk én is beírom
Név : István
Foglalkozás : diák + ( jómunkás a feketemunkás )
Kor : 20
Lakhely : Bicske
Konzol : Xbox 360
Gamerscore : 1545
Játékok :GTA 4, Medal of Honor Airborne, Viva pinata, Forza 2, Burnout Revenge
Gamertag: MrGrincs -
Mr.Grincs
veterán
Valaki próbálta már az NHL 09 et? A teljes verzióra gondolok? Demót én is kipróbáltam és az elég meggyőző volt számomra.
-
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek!!!
Megcsináltam a Medal of Honor Airborneban a Weapon Master arcsit75G-t kaptam érte.....De azt a szopást amit átéltem
Az összes gránátot, fegyvert, kis lótúró pisztolyt + az egy titkosat ( ami a német feygver) fel kellett fejleszteni fullra a leggázabb a kétféle rakétavető volt
Kevés pályán van és kevés rakétával....De sikerült.
Aki szintén neki akar ugrani annak szólok, hogy 3 napos program minimum, beleszámítva az idegesgedést isNagyon jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mostmár tényleg jöhet a HARD mód szintén 75G ért. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
eddie17 #24842 üzenetére
JÓÓÓÓÓ, de mire oda kerül a sor hogy ez nem lesz jó vagy elromlik vagy akármi addigra úgyis lemennek az árak, meg csak képletesen mondtam kétszer akkorát, de a 82 centisnél nagyobbat akarok mindenképpen. én 1 milliót biztso csak akkor adnék ki egy tv re ha volna annyi fölös pénzem és már nem tudnám mire költeni
Az pont olyan dolog amiért megéri betörnie a szomszédnak
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem is 82 centis LCD tv-m van és szerintem ennél kissebbet nem is érdemes venni, mert csak ront az élményen, nem mintha ez a 82 centisen pocsék lenne
Nagyobbat mindenképpen szabad, de az már többe kerül.
Nekem is csak erre volt keretem, igaz majd ha úgy lesz pénzem akkor majd már egy full hd-t fogok venni és az legalább kétszer ekkora lesz -
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #24834 üzenetére
Én is támogatom azt, hogy inkább TV, mint moncsi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Ricsard #24801 üzenetére
Azt sajna nem tudom, hogy mi az ami akciós ott, DE nem nagyon érdemes ott vásásrolni mert nagy drágaság jellemzi őket. Játékok is horror áron vannak
MÁS: Gondolkodtam sokat az új gép vásárlásán, ugye hamarosan esedékes is lesz.
60 guriga a pro és 70 guriga az elite, de max 72-73K.
Ha abból indulunk ki hogy 60a pro és hozzá van a 60as hdd és plusz 10K-t hozzáteszünk annyiért már "dupla" nagyságú hdd-t kapot és az szerintem jobban megéri. Ami amúgy meg 34K külön. És ha Arcade packot veszünk az is 45,9 K +34K a hdd az már majdnem 80 guriga...És akkor még fekete is a dologSzóval jobban megéri szeritnem egyből elite gépet venni aki megteheti.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #24798 üzenetére
Még nem vettem meg sajna de gyúrok rá, hogy megvegyem azt is.
Az a baj hogy itt a ph-s boxosok közül kevesen játszottak a MOH Airborne-nal így nem nagyon tudnak segíteni abban, hogy mit hogyan csináljak
Majd még próbálkozok ezerrel, mert azért jóljön az a pár G.
Hard ba ha végigmegyek az 75 G az meg szerintem nem kevés
Multit is jó lenne csinálni de kéne live előfizut is vennem, arra meg most nagyon nem akarok költeni, pedig biztos tudnék ott is pár G-t összeszedni hamar. -
Mr.Grincs
veterán
Köszi
Ezt találtam én is, de ezen kívül semmi mást, sajnos.
Kicsit nehezek ezek az archikVan amire nem nagy esélyt látok hogy valéaha fel tudom oldani
Szerintem ezt meg leheteten megcsinálni: Weapon Master 75G
De most az alap szintet tolom. Azután jöhet a hard( Közepessel már kipörgettem. Az 50G-t ért)
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy kell megcsinálni a medal of honorban ezt az archit? Death From Above 10G-t kapnék érte...És ezt kéne csinálni: Kill an enemy with a melee kick...
Rugni kéne de nemtudom hogyan kell. Pcn pedig tudtam hogyan kell rugni de itt nincs ötletem sajna -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Hege1234 #24778 üzenetére
Én is akartam ilyet meg akarok is csak nem tudom hogy áll ez gari ügyileg, gondolom ugrik a móka.....
Piros vagy kék vagy zöld kellene igazából. De sajnos pesten nem nagyon lehet ilyet kapni, vagyis még nem találkoztam sehol ilyen konzolos kiegészítőkkel. És külföldről kéne rendelgetni... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #24740 üzenetére
Én sem szerettem a dvd olvasó hangját pedig akkor is volt vinyóm, de felmásolás akkor még nem volt lehetséges, de most én is örülök neki hogy minden gyorsabb plusz halkabb az új dashnek köszönhetően.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #24734 üzenetére
Rányomok a frissítésre és ugrál az oldal össze vissza
Programot nem lehet telepíteni mert a rendszergazadi lekorlátozta
Új profilt így nem tudok nyitni
Visszatérve ehhez a joy témához, ehhez az mozgásérzékelő dologhoz van valami belső egység? És ha igen akkor annak bekókányolása garivesztéssel jár?:
-
Mr.Grincs
veterán
Ez a móka ez eredeti M$ termék lenne? vagy csak home made? Rapid Fire kontroller MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL 25000 papír. [link]
-
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem, elsőnek inkáb próbáld a Call of Duty 3at, nem csak azért mert olcsóbb , hanem azért is mert kihagyhatatlan és én nekem is az volt az első fpsem és csak ajánlani tudom.. Ha azt kipörgeted akkor tudsz játszni fps-t kontrollerrel
Nagyon jó tanulni és még élvezni is fogod majd meglátod. Persze ez csak tipp.
Nekem a 2. fpsem az a MOH Airborne volt, és nagyon jó most is azzal játszok bár egyszer már végigjátszottam közepesenMost esy-n nyomom utánna hardba fogom
-
Mr.Grincs
veterán
Az a hűtésmod
A venti felpörgetésben nem látok sok értelmet, de egy vízhűtés akár még jól is nézhet ki, független attól hogy az is lehet 3 ledes és akkor a game over a kígyó megharapta a saját farkát
mert akkor fölös pénzkidoboás volt a móka, mert 100% os módszer nincs. Más gányolásban meg nem veszek részt
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az ilyen dolog még kamu. Mert akkor már tudtuk volna, hog ilyen van és lehet boxhoz kapni hivatalosan.
Nagyon elite gép vásásrlására hajlik a dolog de az még odébb van.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
(Kolombusz) #24623 üzenetére
Ha 70 körül lenne a PS3 akkor lehet már azt vennék de még boxolgatni akaroak egy jódarabig. De még nem merült fel bennem hogy ps3at veszek. De így box a nyerő akárki akármit mond.
-
Mr.Grincs
veterán
Ebben az évben várható xbox 360 konzol árcsökkenés? Vagy a válság miatt inkább emelkedés lehet?
Lassan el kell kezdenem nézelődni, hogy pro, vagy elite gépet vegyek, mert a mostaninak hamarosan lejár a garija és költeni már nem nagyon akarok rá ha behal rajta valami a gari után. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Siffredi #24584 üzenetére
Azt én is úgy tudtam hogy nem lehet bótban kapni csak úgy hanem ilyen érdekes helyről
Az igazából nemérdekel hogy ők honnan lopják csak jólegyen.
Nekem is van egy bundle copy gémem, a forza 2 és a viva pinata, 3 K ért megérte, főleg hogy darabja 6k az 576ban meg más helyeken.Kasza08: Amúgy tudod mi az a holdfény javítás?
-
Mr.Grincs
veterán
Nem nagyon tervezek játékot venni mostanság, de 5 K ért a két játék egyben visszautasíthatatlannak tűnik.
Kung Fu Panda meg a Lego Indiana Jones bundle copy. Miért ilyen olcsó amúgy??? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #24573 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele ha addig nem lesz 3 ledes amíg garis akkor örülök neki de annak mégjobban örülnék ha 3 ledes lenne amíg garis
és akkor csere vagy javítják ingyen. Az biztos hogy utánna már nem csináltatom meg ha baja lesz, hanem a holdfényjavítást fogom alkalmazni.
-
Mr.Grincs
veterán
-
-
Mr.Grincs
veterán
GTA 4 kipörgetve
Kár hogy Roman-t lapátratették az esküvője napján dehát ez csak játék
Most jönnek a maradék archik -
Mr.Grincs
veterán
Azt tudom hogy az ati kártyáknak kb ennyi az átlaghőmérsékletük mert arra sem tudnak normális hűtőket tenni, igaz az ati kártyák legalább nem lesznek 3 ledesek, viszont hamar túlmelegednek és kikapcsolnak ha a porcicák miatt nem megy át a levegeő a lamellákon úgyértem el vannak tömítve a be és kimeneti nyílások és nem úgy megy át a levegő ahogy kéne .. Én mindig ki szoktam takarítani az én X1950emat és jó tesz neki.
Egyébként nekem is húzva van és az enyém is 72 fok alaphangon és játék közben meg 80 fölött szól a móka -
Mr.Grincs
veterán
Létezik az hogyha nagyon meleg van egy szobában vagy lakásban akkor nagyobb az esély rá hogy 3 ledes lesz a box? Mi az ideális hőmérséklet a boxnak? És mi az ami kritikus lehet?
26 fok van nállunk télen a házban. -
Mr.Grincs
veterán
Azt én is utálom mikor úgy kezelik a postások a csomagokjaimat mint egy darab szart. Egszer én is rendeltem egy dvdt és be volt hajtogatva a postaládába tok eltört a lemez meg sértetlen volt hála az égnek. Kicsit nagyon felment az agyamba a pumpa.
Meg akkor is amikor jött a UPS futár a boxcomért kivittem a csomagot fainul becsomagolva és kinyitotta a csomagtér ajataját és láttam hogy az összes csomag össze vissza volt borulva. Sermmi jóra nem gondoltam. -
Mr.Grincs
veterán
Sajnos egyik sem nyert. HD-DVD már amúgy sincs, Blu-Ray meg amúgysincs benne. És egyik sem volt a kettő közül beszerelve a boxba. HD-DVD lejátszót lehet különhozzá venni de annak már nem sok értelme van. Szóval a helyes válasz: egyszerű DVD olvasó.
És mindegyikbe az van az arcadetól az elite ig. -
Mr.Grincs
veterán
Erre tud valaki valamilyen tippet mondani? Már korábbi hsz ba írtam..
Az mitől van hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 7 szer tapasztaltam eddig még soha, hogy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Még tovább játszottam és megint jött a dermedés de nem kellett rezetelnem, mert helyrejött.Azt mondták töltési probléma de nem tartom valószínűnek mert idáig nem volt ilyesmi probléma. HDD ről megy a gém.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Ezek az 5 másodperces fagyások összefügghetnek egy közeledő 3 ledes defekttel?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #24321 üzenetére
Helyesbítek mert este vanXD
SZóval: Az mitől van hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 7 szer tapasztaltam eddig még soha, hogy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Még tovább játszottam és megint jött a dermedés de nem kellett rezetelnem, mert helyrejött. -
Mr.Grincs
veterán
Az mitől van vagy lehet hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 4 szer tapasztaltam eddig még soha, hoghy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Ötlet valakinek esetleg?
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki ezek közül játszott már valamelyikkel?
Rapala Tournament Fishing
Rayman Raving Rabbids
Soldier of Fortune Payback
Tapasztalat, esetleg óva intés? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Boyfish #24302 üzenetére
Hát magyarán egyéb összetevők foglalnak annyi helyet, pontosan én sem tudom mi az de, a lényeg az hogy 120 gb ből 17 kilőve és csak a fennmaradó 103 gb-t tudod hasznosítani.
A 20 as hddnél is van hogy hiába törlök le elvileg mindent de atttól még 13 GB szabad helyem marad csak a 20 ból.. 2 játékot így is fel tudok másolni és még marad nem egész 500 mega helyem a mentéseknek. A 60as hddről nem tudok nyilatkozni hogy ott milyen arányok vannak. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
orkester #24296 üzenetére
A demóját kipróbáltam a kung fu padának és nekem nagyon bejött
Bár nem ismerem a lego indiana j.-t igaz hogy a filmet sem láttam még attól mélg jó lehet de afilm nézézse nélkül gondolom nem értem a sztorit.
5000 Ft ért lehet kapni most itt a Lego Indiana J. + Kung Fz panda bundla packot [link]
Kasza 08: Ha még keresem Forzát: akkor neked is mondom hogy ismét lehet kapni a Viva pina vs Fprza motorsport kombinációt 3K ért újba.
Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest