Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Story: Elvittem a Forza 2 Viva pinatat a Joeystation játékkereskedésbe a nyugatihoz a héten, kíváncsi voltam mit adnak a játékért. Ott vettem 3K ért újba. Nem kellett és el akartam adni, itt a phn is hirdettem, gamer 365-n is. A hapsi azt mondja 1DB kemény ropogós ezrest adnak érte...(hatásszünet) ahhhmondom akkor majd benézek holnap. Nah csőőőő.....Enyiért em adtam oda. Végül elvitték a gameren 3K ért és meg is kaptam a pénzt a számlámra. Ennyit a boltról. Mellesleg van ami jóáron van náluk de az a bunkó kiszolgálás valahogy nem fekszik nekem. Gondolkoztam hogy veszek náluk egy használt undercovert 7K ért de nem akarom tömni a zsebüket. Újonnan meg 9K ért van NFS Undercover.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #27130 üzenetére
Amúgy igazad van hogy bele tudtad magad élni. Az mondjuk elég sz@r érzés volt amikor megölték Romant. Utánna sorba jöttek a telefonok, hogy mindenki mennyire sajnálja és nem múlt el másnapra az érzés hogy meghalt valaki. Vagy választani kell a kit ölsz meg, vagy amikor megkegyelmezel egy hapsinak vagy fejbelövöd. Érdekes, mert akármit is váasztas tök máshogy alakul a sztori.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Xirtam #27125 üzenetére
Erre gondoltál? XX, LB, RB, XX Majd nyomj egy nagyot az OKÉra
System setting( enter) --> Memory (enter)--> Y gombot nyomni---> azt a kódot!!! ----y Kérdés? (lemondasz e minden vagyonodról???) Erre is okét kell nyomnni és most dolgozik egy kicsit és elvileg faintos a dolog. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Rain Blade #27108 üzenetére
Tényleg jobban jársz egy vezetékessel, azzal nincs mit nagyon pepecselni. Tutira felismeri az xp. Vistával nem tudom mi a tapasztalat. De vezetékeset már egyre ritkábban lehet sajnos találni. De ha mégis a vezeték nélkülit veszed az sem baj csak akkor mindent a megfelelő sorrendben kell végrehajtani. A következő kérdés hogy a játé amivel játszol, mennyire fogja tolerálni a cuccot.
-
Mr.Grincs
veterán
Igazándiból hamár itt tartunk akkor nekem a Star Wars marad ki az életemből de nagyon. Se film se játék és nem is szándékozom mert egyszerűen nem tudok ott ülni és végignézni pedig sokszor próbáltam. Játékba pedig akár még jó is lehet. De így nem szívesen hogy nincs film háttere, mármint hogy nem láttam a részeket.
Other: 576 Konzol újság: 2008 július augusztus
2008 május
2008 szeptember
Egységesen 500 Ft mindegyikben benne van a poszter (keress rá a neten hogy melyikbe mi van, vagy ha nagyon érdekel az újság leírom PÜbe) -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #27085 üzenetére
Ahogy én a galambvadászatot gondoltam.......Némeliket meg sem találam úgy el van dugva pedig térkép is van kinyomtatva hog hol vannak a büdös galambok......De az sem segít nagyon. Van amit elsőre megtalálok van amit még msot sem találok...
Van aki megcsinálta ezt az acsit?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #27084 üzenetére
Az akkoriban a GTA 1 nagyon állat játék volt. Aztán jött a 2 amiben már több szín is volt hát maga volt az álom
Utánna a GTA 3 ami már korszakalkotó a maga kategóriájában, még ma is jó vele játszani. Aztán jöttek a kiegészítő részek is.
Nekm össz visz nagyon bejött az összes. Úgyhogy én kivételnek számítok és nem érzem cikinek pedig 21 éves vagyokMost kezdem el lefvadászni a GTA 4 ben a 200 galambot
El fogok szarozni vele egy darbig az biztos.
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor te nagyon nagy kivétel vagy
Nagyon sok játékos azt a játékot várta, hogy megjelenjen, platformtól függetlenül és végre játszhasson vele. Köztük én is
Nagyon jól sikerült bár hiányoltam belőle az utasszállíót repülőgép vezetését
Az még nagyot dobott volna rá. De szerintem a következő rész nevezzük GTA 5 nek már biztosan ennél is durvábban fog kinézni. És szerintem az sincs kizárva, hogy még xbox 360 ra is kijön hamarosan. Úgyértem még ebben a konzolgenerációba.
Hány év is telt el a GTA SA és a GTA 4 megjelenése között? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #27066 üzenetére
Nah látom hullanak a barackok a fejemre
Jó a MOHA ne parázzatok. Elsőnek szokatlan az irányítása főle a COD után , de meg lehet tanul pár perc alatt. Nekem meg a COD 5 tel volt furcsa nagyon játszani a MOHA után. De azt is megszoktam.Tök más a kiosztása a gomboknak. De a grafika sem utolsó szerintem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27045 üzenetére
Elolvastad a Privát üzit vagy még nem tudod hogyan kell? Vagy nem vetted észre? Jobb felső sarokba írja hogy 1 új üzenet van. XBOX 360nal kapcsolatos a kérdés
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27012 üzenetére
Nem jellemző, hogy az xbox 360 karcolja lemezeket hanem az a balfék aki leejti meg hagyja porosodni meg balf@szul rakja be a tokba és a tálcába pörög össze vissza benne öntudatlanul...A másikról lecsúsztam, lejárt az idp sorry....
De ha meg karcos akkor az a verzió van, hogy lemezcsere, de azt látom 30z.Samu
írta már. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27012 üzenetére
PÜ ment!!!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #26990 üzenetére
Néha nekem is rakoncátlankodott de elmúlik a dolog. Állítólag ha letörlöd majd újból felrakod megjavul én kipróbáltam, és azóta nem tapasztaltam ezt a dolgot. Meg a szervízkódot ajánlották hogy aki a GTA 4 el játszik az tegyen egy próbát. Mert az is segíthet. Volt régen egy rémcik az xmedia honalpján, hogy a gta 4 tönkreteszi a boxokat. És akkor azt hiszen annak is az a vége hogy a memóriaürítéssel orvosolták a dologot.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26970 üzenetére
Pcre tök fölösleges megvenni szerintem. Nagyon kemény gép kell hozzá. Én is próbálkoztam vele de feladtam, lett boxom és azon tolom. És hidd el hogy befosol a grafikától annyira szép.
-
Mr.Grincs
veterán
A GTA 4 ben a random karakterek azok napszaktól függetlenül állandóan ottvannak a helyükön? Vagy mindegyik különböző időpontban jelenik meg a helyén? Mert most azokat csinálom és elég jól haladok velük, némeliykre nem is emlékeztem hogy már megcsináltam.
-
Mr.Grincs
veterán
14900 Ft a COD WAW Collectors edition a Saturnban. Nagyon gondolkoztam, hogy mevegyem, de a kulacsból nem lehet inni, a átékkal már játszottam szóval nem láttam nagy értelmét. Viszont lazán szét lehetett kapni ott a játék dobozát nem volt berakva saferbe. Szóval akár 3at is bele lehetett volna tenni dobozba csak a játékból, úgy hogy a többiből kivettem, volna
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #26881 üzenetére
Ott most nem találtam sajna
Hogy is van az a 12+1 hónap live? Vagy olyan már nincs?gege71.hu:
Megfelel a monitor is. Full HD monitort 50 alatt lehet kapni 22" osat. Az osztálytársam most vett, kb azt sem tudja minek mert nincs boxaKülönbséget meg nem lát, de a játékokra nagyon jó lenne. Akar boxot is mert nekem van és mondom neki mennyire jó móka, de ő herélve akar mert az jó:
(szerinte)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #26800 üzenetére
Úgysem fogsz eltűnni örökre a fórumról
És fogunk még itt beszélni
úGyhogy ne köszöngessél csak el
Meg amúgyis, tudod hogy tudom a címedet és nem fogsz tudni lezárzni egykönnyen
MEg hamár a témánál vagyunk én sem tartom magamat kockának hanem csak szeretek játszani pc-n is meg boxon is. Pedig kicsivel idősebb vagyok mit te
Nah mostmár megmondhatod, hogy áprilisi térfa volt
Nem szégyen ph-zni, sőtt különösen ajánlott -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem jobb lenne ha boxot is olyan fekete színbe lehetne kapni mint a ps3 mat. Lakkfekte, igaz hogy karcolódna meg minden de szép lenne, akár ugyanez a mutatvány fehérbe xbox 360 zöldbe is megfelelő lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26766 üzenetére
3 év az nem kevés idő. Ha lesz valami baja akkor úgyis megfogják csinálni vagy ki is cserélik, ha szükséges. Nekem is sokat lökött a dologn ez az érv hogy 3 év garancia.
És még mindig azt mondom, hogy nem fogsz csalódni.
Amúgy ha még meg akarsz fogni pár ezer forintot akkor nem az MM ben venném meg hanem valamelyik konzolboltból budapesten. Elitet vagy prémiumot azt már rádbízom, d még mindig olcsóbban jösz ki ha konzolboltból veszed meg mintha nagyáruházból vennéd meg. Független attól melyiket veszed meg. Én 99K ért láttam elite gépet a saturnban a múlthéten. 80 altt be tudod szerzni egy konzolboltból, ha nem tévedek. A különbség nem elhanyagolható összeg szerintem.Playstation 3 HDD 80 GB Dual Shock 3-al
89000.- Ft. (überkonzol)Microsoft Xbox 360 Elite + Lego Indiana és KungFU Panda
73900.- FtMicrosoft Xbox 360 Elite
71900.- Ft.XBOX 360 Pro 60GB
59000.- Ft.Xbox 360 Elite(Jasper) 120GB piros + Resident Evil 5 82900.- Ft
XBOX 360 Pro Pack Lego Indiana és KungFU Panda játékokkal
62900.- Ft. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26761 üzenetére
Neked mi az elképzelésed és az elvárásod egy konzoltól? Nagyjából ugyanazok a címek jönnek ki. 3 év vs 1 év gari azért az elég húzó érv tud lenni ilyen esetben.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26755 üzenetére
Oly sokszor leírta már mindenki, hogy boxxal jobban jársz. Ha meg nem jött be neked akkor add el és vegyél egy ps3 at
De szerintem nem fogsz csalódni és a kontrollerje is jobb.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21 #26710 üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy akkor csak boxon játszok a GTA4 el. Mert sok hibát hallottam a pc-s verzióról, ez nem megy az nem megy ilyen driver olyan driver....Jobban jártam az biztos. Boxon tutti megy, és ment is hibátlanul. A frissítésre rá szoktam nyomni amikor felugrik néha. De igazából olyan nagy hibát én sem találtam benne, hogy megfagyna vagy kilépne vagy valami. Csak a textúra töltés néha de csak tényleg néha késik, de attól a játék nem élvezhetetlen.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26692 üzenetére
Garancia dolgot figyelembe vetted? Az azért nem egy utolsó dolog.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #26688 üzenetére
Én a boxra szavaznék mindenképp,legalábbis a részemről. Olcsóbban is jösz ki ha mondjuk veszel egy elite boxot mintha vennél egy ps3at. Ott annyi a különbség hogy van blu ray és a játékokat is arra adják ki. Nagyon sok játék szebb boxon mint ps3on és ezt nem csak vakításként mondom, hanem mert tényleg így van. Anno én is ps3at akartam venni olyannyira hogy volt egy ps3 játékom a call of duty .... És végül vettem egy xbox 360 prémiumot
És nem bántam meg. Sőt év végén is xbox 360 at fogok venni, mert ennek lejár a garanciája.
-
Mr.Grincs
veterán
Az mitől bvan hogy nyomatom ezrrrel a GTA4 et és helyenként annyira szar a garfaika, vagyis nem tölti be teljesen hibáa állok meg a kocsival vagy motorral. De utánna meg minden fain. Pedig vinyóról játszok.
Volt olyan is hogy fullra be volt töltve az utca megyek ezrrel a járdán és koppanok egy nagyot valmibe és egyszercsak megjelenik egy asztal....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #26629 üzenetére
Többet ér de sajna így sem kell a kutyának sem ennyiért. Nem keresni akarok rajta hanem megszabadulni tőle. Nemértem a logikát hogy külön a forza 2 kb 4 guriga a két játék együtt 3at sem ér....Pedig ugyanaz,...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #26615 üzenetére
Neked is 20as vinyód van?
2 in 1 Forza 2 , Viva Pinata BUNDLE COPY eladó, Karcmentes állapotban. Mind a kettő magyar felíratos illetve a pinata az szinkronos is. Aki szereti a Dr. House ból a Cameron magyar hangját az hallgathatja istenuntig és annak kötelező vétel!!!
Az ára: 2,5K -
Mr.Grincs
veterán
AZ a baj hogy én úgy állapítom meg hogy jó vagy sem egy játék ha eslőre megfog akkor oké de ha nem és szendevnem kell vele akkor az már régen nem jó. Így voltam a RE5 tel is.
Nem fogott meg.....Sebaj jön másik játék is.
Ott a COD 5, nagyon szupi játék. Veteránba nem tudtam végigjátszani de később lehet megint meg fogom próbálni. A mentések megvannak szóval nincs mitől aggódnom. Az hangulatos igazi háborús játék.
GTA 4 is elég jó játék és még a mai napig játszok vele. GOW volt az amikor szenvednem kellett hogy játszak vele, nemszívesen játszottam vele, pedig úgy voltam vele hogy ez alap játék, de akkor sem. Így a 2. rész sem érdekel nagyon.
Ízlések és pofonok. Mindenkinek más játék jön be igazán. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
laragirl83 #26561 üzenetére
Hát ha már gitár híró akkor gitárral vennék játékot újba.
Leszedtem a RE5 demót..., hát érdekes az irányítás. Olyan lassú minden...Hát nem ez lesz a TOP 1. nálam amit meg kell feltétlenül venni az is biztos.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Nah a kérdés az hogy 13 ért vegyek Resident Evil 5 öt, vagy Gitárrrr hirrrrróótt 15 be a saturnba. Aki tud olcsóbban szóljon
-
-
Mr.Grincs
veterán
Most itt járok
Ez már lassan a vége.. [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Kasza08 #26527 üzenetére
Már túljutottam ott ahol elakadtam de már szétb@asz az ideg néha.Átlőnek a falon a németek és úgy halok meg és annyi gránátot dobálnak hogy azt vissza sem bírom hajigálni.... Amúgy 30G-t kapok/ ha egy küldetést megcsinálok veteránba, amikor nem veteránba nyomtam végig akkor csak néha kaptam G-ket. ÉS a legjobb ha megynerem a háborút akkor az 100G üti a profilomat
-
Mr.Grincs
veterán
Van aki veteránba végigtolta a COD 5-t? Én kb a háromnegyedénél járok és már kifogott rajtam
-
Mr.Grincs
veterán
Call of Duty World at War eladó XBOX 360 ra
8K az ára 8500 ft postával együtt.. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Csabcy #26515 üzenetére
Hali,
Vonatkozik rá az MS 3 év garija. Hívd fel az MS-t hogy ez lett vele és akkor ott kövesd az utasításokat. Add meg a címedet, a box sorozatszámát ilyesmiket.
Majd jön az UPS futár aki elviszi ingyé majd hozza vissza 1 hónapon belül.
Természetesen akkor érvényes mindez amit leírtam,ha nincs flashelve a boxod. Ha van akkor gari nincs. -
Mr.Grincs
veterán
Így nézne ki majd a slim xbox 360 vagy ez csak kamu? [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG #26459 üzenetére
Hát arra én is gondoltam, hogy újra belefogok a haltartásba és alányomok két db ilyet. Elsőnek le kéne tesztelni, hogy nem e szakad össze. Mondjuk széttörni kár lenne 2500 ft-t, de szerintem 70 kilót csak elbír, főleg hogy kettő felé oszlik a súly az 35 kg/asztal, szerintem bírnia kéne. Az a helyzet hogy önmagában nagyon könnyű az asztal és kitudja milyen a belső szerkezete., meg ha víz éri fölázik és akkor kitudja hogy viselkedik a farost amiből készült. Megnézted az ikea linket is? Ott talán többet leírnak róla.
Amikor megláttam ezt a kis asztalt azt mondtam ilyen kell, ennyiért. És nem tud érdekeleni ki mit mondd, "hogy de ez nem is tv állvány". Hát nekem az
Már a hugom is erre csorgatja a nyálát, hogy neki ilyen kell 2 db. Ha belegondolunk 5 ezer ft ért 15mmteres OSB lapot kapok csak, meg ha még van pesten 4,5K ért 3 db ot akkor totál megéri.
-
Mr.Grincs
veterán
A GTA 4 et kb egy hónap alatt játszottam végig nah, de úgy hogy nem minden nap, a Fable 2-t még hamarabb. De a GTA 4 el még mindig játszok, meg hülyülök, habár a fő történet szerint végigjátszottam. A 200 galamobot még le akarom vadászni. Meg a MOH Airbornenal nyomtam több időt mire azt mind a 3 fokozaton végignyaltm+ az acsik.
-
Mr.Grincs
veterán
A 2500 önmagában nem sok, de 1500 ft az örs vezér terén lévő ikeában, az már szinte eladja önmagát.. Annyit sztem simán megér. Biztos hogy nem panaszkodnak a tengerimalacok sem az asztal miatt
Jó az és meglepően stabil.
Djuree: Hát hamarabb nyomtam volna végig ha több időm lett volna rá. Egyébként sokkal de sokkal töbet vártam a játéktól.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
spammer #26452 üzenetére
Nekem hála az égnek van 22" os lcd moncsim a gépnek, direkt játékhoz vettem, dehát amióta megvan a boxom azóta csak a tv elött játszom jóformán, gépen már szinte nem is. Meg a boxhoz van 82 centis hd lcd tv amin szintén van monitor bemente de még nem próbáltam ki. Filmezni mondjuk csak tv-n szoktam, úgy hogy a vga kártya tv kimenetére van dugva a kábel úgy be a tv be. Olcsó dvd lejátszó de tuttira mindent visz gond nélkül. Nem koptatom a boxnak az olvasófejét
-
Mr.Grincs
veterán
COD WAW kipörgetve, elég rövid a játék
Csütörtökön kaptam meg és mára ki is lett pörgetve.
-
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek!!!
Akinek tv állvány problémája van, esetleg házilag akar készíteni egy állványt vagy netán venni eggyet akkor adok egy tippet, hogy hol miet vegyen, amennyiben megfelel neki.Szülanpomra kaptam ezt a kis asztalt ami dohányzóasztal néven fut az IKEA-ban.
Ami alaphangon 2490 Ft, de a Budapesti Ikeaban ami az örsön van ott 1490 Ft ért osztopgaják. Ami a lényeg hogy 55*55 cmteres és bőven elfér rajta a boxom és az lcd tv-m. A link az asztalról: [link] Szerintem ennyit megér. És nagyon stabil, 4 db 10 centis csavarral vannak felfogatva a lábak, aki akar nyomhat bele még faragasztót is de nemhiszem hogy kell. Ketőt egymás mellé rakva fejedelmi a helykínálat 3 ezer Ft ért. És sokféle színben kapható. Még ma feltöltök képet hogy nálam hogy mutat a dologRemélem azért segítettem valamit.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest