Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi az infót. Mindegyik konzolbolt megtudja csinálni? Csak memóriakártáyra tudja? Vagy tudják pendrive ra is menteni? Sacc mennyiért csinálják meg?
Nekem meg sasjnos nincsen memóriakártyámÉs az meg drága most nekem
Most nézem 9K egy memóriakártya
Annyiért 20as vinyót lehet venni már.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a jókívánságokat! De mielőtt még eladnám holnap a gépet le akarnám menteni a mentéseimet. Azt lehet valahogyan házilag?? Vistám van és ha beállítom media centerként akkor látom a vinyó belsejét? Vagy vigyem el inkább egy konzolboltba ahol vinyóról cd re vagy pendrivera ki tudják menteni és később felpakolnám az új vinyómra.???
-
Mr.Grincs
veterán
Úgynézki kedden megveszik a boxomat
Feléhívott egy srác, hogy akkor mi a helyzet, mondtam neki a frankót, azt mondja gondolkodik még egy fél óra múlva visszahívott és mondta hogy akkor kell neki a dolog mert jó hogy van még rá gari decemberig meg stb stb.. És kedden le is rendezzük a dolgot. Remélem nem mondja már vissza.
-
Mr.Grincs
veterán
Hamár itt tartunk akkor én járólapozni akarom a szobámat
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #28036 üzenetére
Adom én is. Én is tulajdonképpen bármennyit tudnék nyomni a box kontijéval csak legyen elég cobra energiaital
Ami 200FT itt bicskén
És 1,5 Liter! És szerintem nagyon jó
Aki azt mondja, hogy ratyi az xbox 360 kontrollerje annak tuti, hogy nincs isMert akinek van az nem mond ilyet.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #28025 üzenetére
Xbox 360at vegyél. Szívd föl magad manj be az aelső konzolboltba és mond ezt: " Azt kérem kérem!!!!" És rámutataszt egy xbox 360ra és kész
Személyes tapasztalat a PS3mal hogy nekem elfáradt a két hüvelykujjam és meg is fájdult egy idő után mert tök más hogy kell kezelni a két gombát mint az xbox 360nál.
Szinte minden nap nyomtam egy félórát anno a melóhelyemen. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27997 üzenetére
Ne is add el. Mert jóbuli az. Sokan sóvárognak 20 as 60as meg 120as vincsire és hidd el jobb ha megtartod. Utólag szerintem bánnád hogy eladtad. Meg ha edlaod egyszer a boxot vinyó nélkül még nehezebb eladni. Sokan veszik vinyó nélkül "merhogyolcsóbb", de utólag meg kénytelenek venni, hddt
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27990 üzenetére
Jól gondold meg mit veszel mert 9K egy 512es memória újonnan és 10K már egy 20 as használt hdd
Szóval érdekesen alakulnak az árak
mennyiért adnád el?
Samu: Hát én ilyen vagyok, de amúgy tényleg nagyon taplók ott. Főleg a tulaj egy nagy bré.
bex: Hát ha lopott is akkor jó áron van egy két dolog, de akkor ne csomagolják újra a bevett játékokat mert az nem valami korrket.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gyuromoj #27984 üzenetére
Hát szerintem elég fontos dolog a hdd, mivel oda tudod felmásolni a játékokat, és akkor kíméled az olvasófej élettartamát is. + Csnedesebb a boxod és gyorsabb a betöltés mint dvd ről. Létezik 20GB os vinyó is a boxhoz az olyan 10K körül van. Sajna nem lehet helyettesíteni pd vel.
Szerintem egy 256mb os kártya az elég is ha csak a mentésekre kell a dolog.
15K körül el tudod adni a vincsit ha szerencséd van. -
Mr.Grincs
veterán
Esetleg aki vga kábelel nyomja a boxot azt lehet érdekli...
3 Méteres HAMA VGA hosszabbító kábel, teljesen új, sosem használt, LCD TV hez és monitorhoz 2,5K+ Posta -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #27947 üzenetére
Hát én hirtelen a játék szekciójára gondoltam, hogy ha csak arra kell akkor árban tudásban minőségben és szavatosságban verhetetlen a box.
heihachi: Egy gépet sokmindenre lehet használni valóban de, ha valakinek nincs egybe 150K ja egy faja gépre akkor az nem fog játszani.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27941 üzenetére
Jobban jársz mint egy nagyon erős asztali géppel az biztos
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27914 üzenetére
Milyen tv-n játszanál?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27912 üzenetére
Annyi a különbség hogy szinte semmi, csak az egyik vékonyabb az a hdmi és azon megy egyszerre a hang is meg a kép is. A kompozit az a zöld kék sárga és szintén hd be nyomja át a hd tvre a képi anyagot + a két hangkábelt is be kell dugni a piros fehéret.
Ugye utóbbi a hd/av kábelen van + egy sárga a videó. De az már csak a scarthoz kell akinek nincs lcd tvje. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #27904 üzenetére
Köszi!
Amúgy akinek nincs lcd tvje annak szinte mindegy hogy van e vagy nincs hdmi port vagy sem. Nekem 82 centis LCD-m van és van rajta hdmi csati kettő is de a boxon nincs, és valószínű hogy a következő boxommat is kompozit kábelel fogom odakötni a tvhez
Mert sokat olvastam hogy jobb a kompozit, mint a hdmi. Azt hogy ebből mi igaz azt nem tudom de lehet benne valami.Akinek van mindekettő az elárulhatná a titkot
-
Mr.Grincs
veterán
Hihetetlen, hogy senki nem akarja elvinni a boxomat
Pedig jó áron van....
Köszönöm az UP! okat.. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
,,no name" #27864 üzenetére
Ha érdekel a dolog akkor írj egy PÜ-t. Nincs leharcolva a gép úgyhogy nem kell félned. Én vigyáztam rá eddig a legjobban
Le is van takarva ha nem használom sokáig, hogy ne porosodjon. Ha kell valami infó akkor szólj.
-
Mr.Grincs
veterán
A műszaki áruházak valamelyikére gondoltam. 576 azért nem valószínű. De én az EW re szavazok hogy hamarosna bedől. 3 Nagy bolt van az EW, MM és a Saturn. Nem törvényszerű de szerintem elég csehül állnak az áruházak, senki nem akar venni semmit ott csak lézengenek az emberek. Ha nem is zár be de egy jópár embert tuttira kiraknak.
Jó áron van de így sem kell a kutyának sem.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Scotty #27847 üzenetére
Igen van benne logika. De sokszor nem csak egy két ezressel drágábbak a dolgok. Pedig pont elvileg az lenne a lényeg hogy nálluk minden jó áron van, meg hülye aki nem itt veszi meg hasonló. Dehát irreálisan drága minden.
Azért van ami a nagy boltokban sincs mindig, csak jövőhéten meg franctudja.
A kisboltoktól én is agyvérzést kapok. Most itt a válság miatt szerintem egy nagy multi tutti be fogja dobni a csődöt + kis boltokból is egy jópár. -
Mr.Grincs
veterán
Ha van időtök akkor nyomjatok rá egy UP ot
[link]
Előre is köszi -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #27835 üzenetére
Szerintem csak keresni akarnak az áruházak, de így nem fog menni nekik. Meg amúgy is akinek van esze nem az MM ben meg a tobbi nagy boltba veszi meg a műszaki cuccait. vannak jó akciók de hihetetlenül nagy dudvát szakítanak le az emberről aki nem figyel és nem jár utánna. Legyen az hűtő vagy xbox 360 vagy tv vagy akármi.
-
Mr.Grincs
veterán
Egyre jobbak az árak
Lassan egy elite áráért lehet kapni egy új arcade packot
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Vaporizer #27802 üzenetére
Elvileg mindegy hogy állítva vagy fektetve van a vas. De én a fektetve módszert pártolom és használom is úgy.. Ott nincs olyan hogy bénán rakod be a lemezt és leesik a földre, mert kiesik a tálcából.
Viszont állítólag ha állítva van nagyobb az esély rá hogy 3 ledes legyen hogy ebbe mi az összefüggés azt nem tudom.
Ha elfogadzs egy tanácsot hagyd a francba ezt a konverter dolgot. Nem ér annyit. De szerintem még egy páran el fogják neked mondani. Élvezetesebb kontrollerrel. A megtanulás viszont ingyen van és nem is sok idő megtanulni vele játszani. -
-
Mr.Grincs
veterán
Eladó XBOX 360 Premim Pack, Garanciával.[link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
laragirl83 #27777 üzenetére
Hogy mindent szebben jelenít meg
De komolyan gondoltam. Az a baj hogy láttam is a különbséget gép és box között
Vagy te is úgyértetted hogy alap hogy boxon szebb
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Nagy_Matessz #27699 üzenetére
Az írott játékk nem érnek egy nagy kalap sz@rt sem, max a nyersanyag miatt kerülne 50 be, de annyit meg nem ér.
Djuree kolléga is leírta, hogy kb 40K amit ér -
Mr.Grincs
veterán
Eladóak az alábbi játékok:
GTA 4 PAL 8K Hibátlan állapotban, térképével. ( csere érdekel egy az egyben COD WAW rra)
Medal of Honor Airbore PAL 3K (nem classic változat)
Posta is megebszélhető,
Személyes átvétel Budapesten lehetséges.At4: Nah akkor örülök, hogy nem a drive volt a ratyi. Azért mégegyszer sok sikert.
-
Mr.Grincs
veterán
Vidd vissza hétfőn. De tényleg vidd vissza mert utánna csak töcskölés van. Akkor viszont csak MS gariba megy a dolog ha drive a szar és nem cserélteted ki velük 3 napon belül.
Ha nagyon habzik a szájuk akkor a vásárlók könyve és a fogyasztóvédelem szót kell mondogatni, de nem lesz para mert 3 napon belül van hétfőig. Ott ha minden igaz ki tudják próbálni másik játékkal is. És ha a játék a ratyi akkor kell adniuk helyette másikat, mivel úgy vetted. És számoljanak el vele úgy ahogy akarnak. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
burgatshow #27609 üzenetére
Érdekes, nekem nem volt semmi ilyesmi, csak egyszer volt hogy beszorultam valahova és sehogy nem tudtam kijönni, ugráltam forogtam, meg varázsoltam, de semmi. Újraindítottam a gépet és utánna minden jó lett. Fel szokott dobni frissítést néha arra azért érdemes rányomni.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Így nehéz elképzelni milyen az a recsegő hang. Eltört volna benne valami vajon? Ha be van regelve akkor nem a te neveden van de ha nincs akkor még lehet a neveden. Ha garis akkor hívd föl az MS ügyfélszolgálatot és akkor ingyen kicserélik a meghajtót. Ha meg nincs a te neveden akkor meg kamuzni kell.
-
Mr.Grincs
veterán
Lehet hogy tényleg defektes lesz a meghajtód. De itt írnak is okosságot róla: [link]
"Ha rosszul olvas a driveod, nem tudod felmásolni a játékokat a HDD-re mert kifagy közben, kattog vagy cicereg a fej, clean the disk, dirty disk és egyéb hibaüzeneteket kapsz, vagy csak nehezen jár a tálca, itt a megoldás. Amennyiben igényled, a beszerelés ingyenes és a régi meghajtódat is visszakapod. Minden meghajtóraúj 6 hónap teljeskörü garancia van. "
Ha nem garis a vasad akkor érdemes megnézni. -
Mr.Grincs
veterán
De akkor miért visekledett úgy mint akit az anyjától vasvillával vettek el? Van normális módja a kommunikációnak is ha egyszer normálisan szóltam hozzá az a minimum hogy normálisan szóljon vissza.
30z.Samu: Én is csodálkozom, hogy mennyire drágán adják a cuccokat. Foggalmam sincs miből tartják fent ezt a hálózatot. Az ilyen akciók jók lennének ha lenne mögötte elég készlet.
p_milan: Akkor lehet majd ott nézek szét. Valaki biztos felsváráolta a rengeteg játékot és majd nagyot fog vele kaszálni, ahogy ő ezt elgondolja
Remélem rárohad a sok játék. Mert hogy nem egyesével vitték el őket az is biztos.
-
Mr.Grincs
veterán
El is felejtettem írni, hogy ma elmentem megvenni a THE ORANGE BOX című játékgyűjteményt a féláras eksönbe az 576 Arena Plázába. Mondom a hapsinak, hogy ez kell, válasz erre nincs elfogyott és semelyik üzletünkben sincsen már. Mondom neki megnézted? Azt mondja megnézte, direkt. Akkor csá.
Pedig csak a Portal pc re 4K Boxra meg szerintem nincs is külön.
Igazából annyira felszívtam magam, hogy ilyen lekezelően válaszolt, hogy otthagytam, aztán azon gondolkoztam hogy direkt mondta e hogy nincs sehol, csakhogy vegyek mást, mert mondtam hogy más is kéne. Hülye egy banda. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
CosmoBacsika #27528 üzenetére
Nah igen kb én is erre használom a gépem. Netelés töltögetés és filmezés úgy hogy az LCD tv-m össze van kötve a géppel és akkor a dvd lejűátszó szerepét tölti be a gép. Azt is le tudom vele játszani amit a z asztali nem visz mert háklis az írott cuccuokra. Így jóformán a játék az az xbox 360ra korlátozódik, ami nem baj hanem csak jó mert arra van kitalálva és arra használom. A közeljövőben nem tervezem új gép vásárlását mert már több mint egy éve megvan ez a vas és egészen meg vagyok elégedve vele és meg is leszek még egy darabig. Ami filléres dolog azt lehet, hogy veszek bele egy új dvd meghajtó mert ennek lassan kihajtom a lelkét teljesen, de azt könnyen tudom házilag cserélni olcsón.
Max új boxot fogok venni, ha másiknak kihajtottam a belét is -
Mr.Grincs
veterán
Vannak nagyon jó airbrush festők akik nagyon jól tudnak fújni esetleg azt is megpróbálhatnád majd ha ott tartasz. Vagy nem feltétlenül kell az egészet átfesteni elég csak valami egyedit ráfújatni. De én inkább vagy feketét vennék ha ennyire nem jön be a piros. Vagy elfogadnám, hogy ilyen színe van
Szerintem nem annyira rosz szín a piros, de azért van még mit tanulni az MS nek a színek terén
Már régebben is mondtam, hogy nagyon kár hogy nincsen mindenféle színben az xbox 360 úgy talán egyszerűbb lenne eladni. Vagy elég lenne ha adnának a színeknek egy fényes lakk felületet mint a ps3 nál és máris szebben nézne ki a dolog. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;) #27509 üzenetére
Lehet hogy már régen lenyomják a pc-k a konzolokat de árban tuttira nem és sokaknak ez a is a dontő dolog. Nincs telepítés órákig, nem kell javítást leszedni hozzá neked pöcsölni vele, nem kell videókarit venni mert a régi nem jó már egy játéknak, nem kell ramot venni bele stb. Ha most vennék egy nagyon erős asztali gépet szerintem olyan 200 250 között jönne ki a dolog. És abból veszek egy PS3at meg egy boxot is. Addig simán fognak menni a játékok amíg nem lesz konzolgeneráció váltás és még azután is ki fognak jönni játékok és akkor is menni fognak. PS2 re a mai napig kianak játékokat pedig nem egy mai bútordarab.
És igan néha van olyan hogy lassú volt a gta 4, de nem fagy le nem indul újra nincs ilyen probléma ami pc vel előfordulhat. Nekem ez nem jelentett olyan nagy érvágó problémát, telejesn játszható volt..(Ez lehet, hogy pont a témábaba vág)
Haveromat most bírtam rá, hogy vegye meg 2K ért PCre a MOH Airborne-t. Igen nem mai játék ez sem, de élvezetes. Rakatott össze egy erős játékgépet valami okos kereskedővel. A vga kari 8800, 4 giga ram, szóval nem lehetne ratyi gép jah és xpvel használja ami csak 3 gigáig látja a ramot 4et csak a 64biters tudja vagy a vista.... És nem indul el rajta a MOHA. Szóval ennyit a görcsölésről. Az én gépemen amit én raktam össze azon meg simán megy. Az más kérdés már, hogy a kersekedő lesz@rja mit rak bele, csak a lóvéja legyen meg. Én meg nem szarok rá nagyívbe. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #27505 üzenetére
Én meg pont fordítva tudom, hogy ott szinte semmi nem volt, a vga kártyák nem úgy kezelték le a dolgokat, ahogy ők kigondolták. Volt egy kép is hogy a hidat darabokba adta be.... Ha játszottál már a gta 4 el boxon és repülsz a helikopterrel akkor ottlátod igazán milyen gyönyőrű a látóhatár a víz és akármerre is mész hiba nélkül tölti be élesíti ki a tájat az épületeket az úttestet az autókat. És ez volt az a pont amikor ledöbbentem mégjobban.
Nagyon erős pc kell a gta 4 nek, ami sokaknak nincsen sajnos. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
30z.Samu #27502 üzenetére
Hát igen. A grafika ég és föld a pc és a box között. Én is lestem amikor fullon játszom a gépemen a MOH Airbonet- és betetettm az xbox 360 ba van különbség full éfull full között. Simán megy a gépemen mert "korszerű" de a boxom többet ad vissza. A fényeket tök máshogy jeleníti meg a boxom, mint a pc. Persze nem azt mondtam hogy ott nem szép csak van a dolgoknak ilyen oldala is. A GTA 4 dettó ilyen. PC-n nem erölködtem vele, mert ez konzolra van kitalálva.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Mondjuk ennyit tényleg megérne. És egy DVD-n van az 5 játék vagy külön külön? De mondjuk a HL ot alapból nem favorizálom szóval így neccesen költök rá pénzt.
Azt hiszem alszom rá még egy pár napot. Meg most nagyon agyalok, hogy ismét veszek egy COD WAW-t. Nagyon bejött. -
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #27443 üzenetére
Köszi meg fogom nézni.
Ezek közül a játékok közül mire érdemes beruházni? Ha nem az érdemes akkor azt is szeretném tudni hogy miért nem
NFS PRO Street 3-4K 576ban
NFS Undercover (7K használt)
The Orange BOX 5K (új)
Burnout: Paradise(The Ultimate Box)(új)……7K
Burnout Paradise 5K használt
Timeshift 5K új -
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #27383 üzenetére
Igen attól felejti el az időt hogy kihúzzátok a konektorból. De ha van router a közelben vagy a nem közelben és veszel vagy elér a gyári utp kábel és össze van dugva a boxxal a router akkor már nem felejti el az időt mert ahogy bekapcsolod a vasat azonnal frissíti a dátumot és az időt.
-
Mr.Grincs
veterán
Az EW nek ez a saját biztosítási biznisze szóval akkor még 20 rongy volt és lehet most is annyi meg kéne nézi igazándiból.
Akinek van esze meg pénze simán köt rá mert lehet okosságokat csinálni ezzel a biztosítással. (jó víz, tűzkárra, töréskárra + meg amire a gyár alapból nem vállal garit) -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tacsk0 #27354 üzenetére
Szerintem is húzós. Én simán boxot vennék ha van 80 ezred akkor egy elite gépet vennék most van belőle piros is. Amúgy Bőven elég egy 60GB os verzió is de abból viszont csak fehér van. Nekem az xbox kinézetével semmi bajom sincs, tetszik úgy ahogy van
Mennyit szánnál rá erre a mutatványra? Mennyid van? És akkor többet tudunk segíteni. Persze csak akkor ha nem titkos. Én sokat próbáltam játszani a PS3 mal amíg ott melóztam és valahogy nem volt az igazi, pedig azt akartam venni. De végül box lett belőle és nem bántam meg. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tacsk0 #27351 üzenetére
Hát ha az Electro World be veszed akkor lehet rá garit venni. Ott melóztam és a kibővített gari rá kb 20 ezer ft egy évre. Ésha 100 a gép akkor még 20 hozzá az már meredek vagy ha 80 a gép kb és + minyima 20K azért a 100K még mindig sok. Természetesen attól függ milyen csomagot vennél a PS3 ból játékkal vagy játék nélkül. Azt el is felejtettem írni, hogy ott mindendrágább. Tehát ha egy konzolboltba bemész ott nem tudsz rá garit kötni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tacsk0 #27347 üzenetére
A Ps3 ra 1 év gari van és ott elég nagy az esély hogy behal a BD olvasófej egy éven belül, ha egy éven kívül hal be akkor nyúlhatsz a zsebed mélyére rendesen. Az XBOX 360 ra pedig 3 év gari összesen ami sokaknál döntő dolog tud lenni. Én xboxot vennék. Ha a legdudább xboxot veszed, ami az elite 120as vincsivel fekete színben, akkoris kb 10- 15 ezer Ft tal vagy beljebb mintha PS3at vennél.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
gege71.hu #27318 üzenetére
Pendriveomat felismerte ami 2Gb os. A 8Gb os Ipod ot is felismeri és a mobilomat is felismerte USB kábelével SonyEricsson V630i a telefonomba 2GB os memóriakártya van. És a képeket és a zenéket is simán viszi.
Ajánlom az acsivadászok figyelmébe a GTA 4 be a 200 galamb levadászását. 50G-t lehet érte szerezni. Tegnap megcsináltam. Hát nem volt egyszerű. Nagyon eldugott helyeken volt pár db galamb. Az a titka, hogy ne rontson egyetse az ember hogy amikor a játszol a játékkal nem nagyon kéne lelőni a galambokat vagy, ha igen akkor érdemes felírni, hogy a térkép és a videó alapján azt a helyet már kis is hagyhatod. Eléggé idegörlő az egész
A youtube on náéztem hogy hol vannak el rajtva a galambok, amiket nem találtam meg elsőre.
-
Mr.Grincs
veterán
150 galambot levadásztam már a hátra van még az utlsó 50, 150 et öltem meg papaíron azt írja a stats menüponba és amikor megöltem most az utcsó galambot akkor szintén 50et írt ki.
50 van hátra szóval hála az égnek és a youtube videóknak idáig még nem rontottam és remélhetőleg nem is fogok.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #27202 üzenetére
De azt tudod, hogy a pisztolyból is van kétféle. Van a az amerikai a colt vagy mi a pöcs, és van a walter asszem jólírom le. Amit az egyik pályán találsz majd meg egy titkos helyen és azt is fel kell turbózni. És az nagy cumi. Az a német pisztoly. Egy páncélszekrényben találod meg a der flakturm előtti pályán. A gyártelepen. Hazamegyek megnézem a nevét neked. Nah az kemény dió lesz majd.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #27199 üzenetére
Igen újra kell kezdeni. De én azt tanácsolom. Hogy tudod ki lehet választani a pályákat. Mivel most normalon toltad végig ezért csak normal fokoaztban tudsz a pályákra lépni. És a za a lényeg hogy amelyik 4 pályán van az a 4 fegyver arra kell menned. Természetesen egyszerre nemhiszem hogy mgelesz mind a 4, mert egy pályán én csak egy fegyvert tudtam megcsinálni teljesen kb és utánna elölrőp, kezdtem mindig egy pályát. Akkor a gránátokkal is ez a helyzet azokat is fel kell fejleszteni. Gondolom a rakétavető meg a másik raktéavető meg a BAR talán még a M1 grande vagy a sörétes ami még nincs kész neked.
TEhát nem a NEW ba kell menni hanem a Select Campaign.És ott választod ki a pályákat. Nekem a kedvencem a Market Garden
A del lakturmnál van a német rakétavető azt úgy csináltam meg hogy lementem azaljáig ejtőernyővel és ott rögtön találni egy rakétavetőt és ott írtottam a népet azzal és hamar meglett a teljes felszerelése és azt hiszem ott kaptam meg a Weapon Master 75G-t.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
jokerone #27194 üzenetére
Én azért vettem konzolt mert ennyiért nem rakok össze játékgépet ami elég 5 évig kb.
A Joy az ráadás és vele jár. Én adtam lehetőséget a használata megtanulására és nagyon örülök neki hogy megtanultam. És más azért nem akar venni konzolt mert nem akar a joyyal kínlódni, pedig sokkal élvezetesebb. Persze nem azt jelenti hogy a billentyűzettel és egérrel rosz játszni konzolon, csak az olyan furcsaMár majdnem egy fél pc oprendszer nélkül.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest