Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
Mondjatok nekem olyan címeket amiben a legkönnyebben lehet acsikat szerezni.
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993 #32465 üzenetére
Ezt azért cáfolom. Nem Mo. -ról kell vásárolni. Nem feltétlenül akarom én a bordástarkójú szarzsákokat pénzel tömni.
Csabee.:Egyébként az eredeti játékokat jobban meg is becsülöd.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Csabee. #32435 üzenetére
Sajnos nem jobb a PS3 grafikája. Akár komolyabb is lehetne... Erősebb a gép csak baromi nehéz programozni (okosak szerint).
Audio kérdéseket a PS3 topikban tedd fel, mert ott van 1-2 nagy guru akik mindenképp komolyabban tudnak neked segíteni. Nekem simán HDMI kábellel van a TV -re kötve, semmi extra. -
Def26
félisten
válasz
Csabee. #32433 üzenetére
Nekem van PS3-am is, nem tudtam dönteni. Egyáltalán nem jobb a PS3 online rendszere, szvsz az Xboxé kicsit jobban van megoldva. Boxnál van Silver és Gold előfizetés, Gold -al tudsz Online játszani, Silverrel meg minden egyebet (demók, videók stb...) a multin kívül. Éves díja olyan 10k körül van.
-
Def26
félisten
válasz
#57833216 #32430 üzenetére
Elvileg ez kéne neked. De nem tudom, hogy PC -re le lehetne tölteni. Optional Media Update
-
Def26
félisten
Nem tudja vki, hogy ez az új "awards" dolog micsoda? Milyen játékokban lehet kapni és mire való? Valami olyasmit olvastam, hogy pl. az avatarodhoz tudsz kiegészítőket nyerni.
Valakinek sikerült már a Games on Demand -ból játékokat venni?
PGR4 tényleg nagyon jó.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
adnoctum18 #32118 üzenetére
Megbírkózik egyáltalán a régi gép a HD filmekkel?
Anélkül szerintem felesleges HTPC -t építeni.
-
Def26
félisten
Szvsz ez nem biztos, hogy nő volt. Szerintem valami idegbeteg állat lehetett aki nem jutott tovább valamelyik pályán.
A Nők azok elintéznék egy pohár vízzel a gépet, nem hiszem, hogy szarakodnának azzal, hogy lecipelik a boxot és a kivégző kellékeket...bwoay: Gabi "asszonya" más tészta.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
30z.Samu #31691 üzenetére
Az előlap alatt van.
Gabi:Nézd csak meg ezeket a fincsi kis cuccokat GTA IV -re.
-
Def26
félisten
válasz
Gordiann #31643 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem nem volt lassú. 6.1 YDL -t raktam fel. Villanyszámla meg egy baromság. Nehogymár odaverjen titeket 2-300Ft havi többlet.
Egyszerűen felesleges a Linux PS3 -ra, ha van mellette egy PC.
Xücsi:Mielőtt ezt eldöntöd mindenképp próbálj ki egy Linuxot PC -n.
-
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993 #31577 üzenetére
Én időközben megkedveltem. Uborkaszezonban elég jó.
-
-
Def26
félisten
Ha jól emlékszem akkor csak pénz van benne.
JAH:
Fairfax kastély -
Def26
félisten
Kicsit gyorsabb fegyvert szerezz, lehet kapni többtáras puskát is, amivel könnyebb a dolog. A másik meg, hogy a célzó képességed legyen legalább a 3. szinten, mert ekkor már nem nagyon kell célozgatni. Egyszerűen megnyomod az "Y" -t és automatikusan a célra lő. Ezután még az is belefér, hogy kicsit odébb menj a karakterrel.
Kíváncsi vagyok mit választasz az ajtó után.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Hát a gyíkom tele van. Én ezen a héten csak puffogok...
Pár hónapja létrehoztam egy próba profilt Live -on, aminek xboxproba1honap a neve.
Ezt csak azért hoztam létre, mert kaptam egy olyan infót, hogy a regisztráció során megadott bankkártya adatokat elfogadja a rendszer, amit utána később akarok hozzáadni azt már nem.
Tehát regisztrációnál amikor megkérdi, hogy akarok e Live -ra előfizetni nyomok egy Yes -t és beírom a kártyám adatait ezután voálá, levonja a pénzt és már gold is vagyok.Mondom fasza, 5 fontba került de ez van, csak kipróbáltam megy e.
Érdekességként írom, hogy amikor a normál profilomhoz próbálom hozzáadni a bankkártya adataimat (ugyanazt amit a próbában) már nem fogadja el.Ezt a xboxproba1honap profilt nem használtam csak egyszer, nem is terveztem többször. Viszont ma akadt a kezembe a hitelkártya bizonylatom, és nézem, hogy minden hónapban levonta szépen az 5 fontot a kártyáról... Nem olyan nagy pénz, de hát ezt nem hiszem el, hogy más profilban meg nem működik a dolog. PS3 -on tudok fele fizetni. Most kiderült, hogy Live -on is de csak 1 profilhoz van rendelve vagy mi?
Nah, a kérdésem, hogy tudja e valaki, hogy lehet Live profilt törölni? Egyáltalán én ezt tudom törölni vagy contactoljak a microsoftal?
-
Def26
félisten
válasz
7600 GS #31253 üzenetére
60GB HDD olyan 20k körül van boltban, de érdemesebb ezt használtan beszerezni, pl. itt az apróban. Most is van egy 15k -ért.
Ez egy olyan HDD ami egy keretben van bépitve és nem kell hozzá különösebb tudás, hogy csatlakoztatni tudd a boxhoz. A gépen tetején/oldalán van egy nyílás amibe be tudod kattintani, ennyi.Buherálni is lehet benne a vinyót de ennek kicsit részletesebben utána tudsz olvasni ha érdekel. Itt egy kis videó.
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #31242 üzenetére
Természetesen a Magyar Live! oldalon szart sem írnak a minijátékokról... Át kell menni a nemzetközire pl. USA és ott kell bejelentkezni majd a Fable 2 oldalon játszani a játékokkal.
Nem tudom megy e rendesen de itt a link. http://fable2.xbox.com/webgame/game.aspx?lang=en-US
Nálam nem jön be semmi csak egy fehér ablak, lehet a Firefox -ot nem szereti? Mostmár nem érdekel, ennyi időt szántam rá. F****!%"!%"!%
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
A bicskámmal megfárigcsáznám, hogy bele mennyen a BD lemez.
Külföldről lehet rendelni elég sok hd-dvd filmet. Meg a múltkor asszem itt a PH! -n volt egy cikk vagy hir, hogy az USA -ban vészesen szarul fogy a BD a HD-DVD -vel szemben, Szvsz lesz még ebből meglepetés.
Másrészről meg kíváncsi vagyok rá. Game.co -n 12 fontért (4000Ft) árulták ki, akkor gondolom a boltokban sem lehet olyan drága (UK -ben) Ennyit szvsz megér.
Itt is van... csak ugye nincs már nekik.
Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest