- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6793 üzenetére
Uhh... Na jó, inkább hagyjuk a ...csába az egészet...
-
feka007
veterán
Francba, étvégén lejár az ajándék 1 hónapos Liveom, na mindegy, veszek egy éves előfizut, 12k azért még nem olyan nagy összeg, meg szerintem jó kis rendszer ez a Live.
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6716 üzenetére
Full HD-s panel nincsen 22 colba. Amúgy 70ért van az Acernek full HD-s megoldása, na ez már megéri. Mondjuk nem egy csúcskategória az tény, de a 90-100k-s Samuk is csak annyival jobbak, hogy van digitális bemenetük.
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6707 üzenetére
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6699 üzenetére
Minden nagyobb topicnál szoktak lenni ilyen átmenetek...
-
feka007
veterán
D-Subos moncsira rálehet kötni vhogy?
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6605 üzenetére
Nálam a Verbatim az egyetlen, amit kifogástalanul lejátszott eddig, bár sok félét még nem próbáltam, de nem véletlenül mondják annyian a Verbát a legjobbnak.
-
feka007
veterán
Na jólvan, ennyit az állítgatásokról, kiírom CloneCD-vel... Ezt a két szar Fujit még rászánom a kísérletezésre, aztán a továbbiakban only Verba...
-
feka007
veterán
Most olvasom, hogy a current settingset is át kéne állítani DVD ROM-ra az ImgBurnben, de nekem ott csak Unknown van, és nem tudok vele mit kezdeni. Érdemes megpróbálni az írást az üzenettel, amit kidob az írás megkezdésekor, vagy felejtős, meg se próbáljam, mert úgyse megy...?
-
feka007
veterán
Van egy problémám:
Most próbálok írni egy lemezt X-re ImgBurnnel, be is van állítva minden gyönyörűen, ahogy itt le van írva, viszont mikor kezdi az írást, kiírja, hogy "Cannot set the layer break position when burning DVD-R DL media on DAO mode." Pedig a .DVD-ből kitöröltem a LayerBreak sort, és beállítottam a programban 1913760-ra.
Hát így nem nagyon merem elindítani az írást, nehogy megint rámenjen egy lemez.köszönöm
-
feka007
veterán
Az még a jobbik eset, volt olyan is, aki előre megtervezte, és előző nap egy videókamerát állított fel a pincében, leült elé egy kempingszékbe egy üveg Jack Daniel's-szel, ölében pedig egy lefűrészelt csövű sörétes puskával. Belenézett a kamerába és elmesélte hogyan fog ámokfutást rendezni:
"- Kib****ttul doomos lesz! Bumm, bumm, bumm! Heh! Ez a kib***ott sörétes puskának a hangja, egyenesen a DOOM-ból!"
Tizenöt embert öltek meg sörétes puskákkal és bombákkal felfegyverezve. -
feka007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6515 üzenetére
Nem is azért kell elsősorban. Ennyiért TV-ben csak vga felbontású szart kapok, akkor már inkább ez...
-
feka007
veterán
válasz
GeneraL_XTX #6511 üzenetére
Én is furcsálltam, amikor előttem írták, 1080p-re emlékeztem én is...
-
feka007
veterán
Amúgy léteznek újraírható DL lemezek? Mert ezek egyenként rohadt drágák, főleg, hogy némelyik játéknak már egy se elég...
-
feka007
veterán
Na ilyenen fogom használni a gépet. Megnézzük milyen full Hd-ben.
-
feka007
veterán
Mi azért vettünk plazmát, mert apumnak nagyon nem volt mindegy, hogy most 400-ért vagy 480-ért vesz TV-t, ennyi volt az árkülönbség másfél éve az 1 méteres LCD és Plasma között. Én is biztos inkább lcd-t vettem volna... Képminőségben nekem a plasma színei jobban tetszenek, de az lcd öt év múlva is ugyanolyan maradt volna... Na mindegy, majd pár év múlva ő is bánni fogja...
-
feka007
veterán
válasz
Skynet258 #6336 üzenetére
Hát pl. mindkettő ugyanolyan árkád, szabadon bejárható utak, városok voltak abba is, meg hasonlóak az ugratók, levágóösvények. Összességében a Burnout jobb lenne (kocsik, fizika, törés), de azért ne abból álljon már a verseny, hogy zúzd le a másik autóját...
Djuree : -
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6328 üzenetére
Ja. Érdekesek ezek a gamer lapok amúgy, elég ha van vmi kiemelkedően jó benne (Burnout esetében a torés, fizika), meg jó a neve, és máris 90% feletti értékelésekkel dobálkoznak...
Mondjuk a fullt még nem próbáltam (elfogytak a lemezek
), de azért a Most Wanted jobbnak tűnt anno.
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #6319 üzenetére
Sosem értettem mi olyan jó abban a WoW-ban... Igaz, bele se kezdtem, csak láttam másnál, de talán jól is jártam.
-
feka007
veterán
Hát egy tízkilós gépfegyver a kezedben azért igencsak nehezíti a körbefordulást, és akkor még hozzájön azért minimum 10 kiló a hátadon, úgy már biztos nem menne 0,1 s alatt neki a fordulás...
Jó, eddig nem tartana el, de még mindig közelebb áll a valósághoz, mint az egy pillanat alatt átfordulás.
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6291 üzenetére
Ja, masszírozónak sem utolsó egyébként.
A fogyasztása is teljesen korrekt, két hét volt mire megzabálta a gyári elemeket napi 3-4 óra játék mellett. A hülye pc-s egerem meg 4 naponta állandóan lemerül, persze mindig játék közben, aztán ha nincs elem akkor gebasz van...
-
feka007
veterán
válasz
M@trixfan #6283 üzenetére
Én mióta megvan a box, alig játszok pc-n, mert annyival élvezetesebbek még az fps-ek is kontrollerrel. Már 1-2 hét után úgy megy a célzás is mint pc-n, és ha már megszoktad, sokkal élvezetesebb. Legközelebb szerintem a BF3-nál fogok visszaszokni pc-re, az csak billentyűzettel meg egérrel jó.
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6245 üzenetére
Mint a disznó.
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6226 üzenetére
Azért mindig akad pár nagyon elfuserált játék, pont ma szedtem le a Vegast, hát nem mondhatnám, hogy folyik.
Persze PC-n is ilyen volt, csak ott nem fps dropok voltak, hanem szaggatott (8800 gtx-szel)... És azért meg kell hagyni, hogy Xboxon szebb. Jóval.
-
feka007
veterán
Amúgy mit esznek ennyien ebben a Devil May Cry-ban? Most próbáltam ki a 4 demóját, nem gondoltam volna, hogy ilyen gagyi játékmenettel még jelennek meg játékok, melyik korosztálynak szánták ezt?
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6210 üzenetére
Tudom, ezért is leszek kíváncsi, hogy hogy fog menni PC-n.
-
feka007
veterán
Na fene, elcsesztem egy DVD-t... Pedig reméltem, hogy a Fuji is megteszi... Többé mást nem veszek, csakis Verbatimot...
-
feka007
veterán
Ki, milyen kijelzőn játszik?
-
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #6163 üzenetére
De azért sokan vesznek, mert még az is azt hiszi, hogy a Blu-Ray miatt jobban megéri, aki az életben nem fog rajta HD filmet nézni... A játékok meg azért még soká lesznek mire akkora helyet fognak elfoglalni, még az Assassin's Creed is csak 7 giga, legfeljebb azok jönnek majd blu-rayre, amiket nem tudnak optimalizálni... De ha már annyira szükséges lesz, akkor úgyis megveszem külső meghajtóként hozzá...
-
feka007
veterán
Ja, elég gagyi így ez a teszt, miért hagynak ki olyan játékot, mint a CoD4, nem volt meg nekik?
A másik meg, hogy az Asassin's Creed eléggé vetekszik még a Crysis grafikájával is (igaz, nem olyan számításigényes, nincs annyi polygon, de látványban felér hozzá sok helyen, és érezhetően stabilan fut, igaz, a vsync miatt csak 30 fps-sel, de gondolom nem akarták, hogy túlmelegedjen a gép, gears of wartól sok gép megdöglött anno).
A CoD4-be nincsen semmi interaktivitás, szerintem nem olyan szép.
Amúgy az NFS nem szaggat konzolon, csak szintén a vsync visszafogja, viszont nincsenek fps dropok mint pc-n, full stabilan fut, és ezerszer szebb -
feka007
veterán
-
feka007
veterán
„Ez az Xbox 360 lesz, látszik az úton”
Nem értem miért csak két autós játékkal tesztelték, a CoD4 pl jóval szebb X-en, mint PC-n (kontúrosabb, telítettebb színek, PC-n nagy szürke homály). A Pro Streetet meg akárhogy is próbáltam PC-n, nekem ugyanolyan ronda maradt az aszfalt, százszor szebb xboxon.
Azért azt megemlíthették volna, hogy melyik részén tolták a Crysist, mert a végén rohadtul belassul... -
feka007
veterán
Ha azt vesszük, hogy most 2 éves, akkor 3 évig még biztosan marad, szerencsére hosszabb életet szántak neki, mint az Xbox 1-nek, ami 3 évig volt, aztán eltűnt. A PS2 még ma is szép számmal fogy, de szerintem a 3 nem fogja tovább húzni az X360-nál, lévén gyengébb a gpu-ja, és nehezebb rá fejleszteni...
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #6092 üzenetére
CoD4 az még hagyján, hogy jól fut, nem a legrészletesebb (kevés polygon, sok szegényes texture, gyenge fizika), de az Assassin's Creed is tökéletesen fut, a Burnout Paradise meg főleg, ott még vsync sincs, a legdurvább ütközéseknél is érezhetően 50 fps fölött tartja, amikor atomjaira hullik az autó.
-
feka007
veterán
Én inkább elviselem a felpörgetett ventik zaját (amire nem is figyelek játék közben), minthogy azon idegeskedjek, hogy mikor lesz már 3 ledes, és mikor várhatok három hónapot egy új gépre... de ha ígyis 3 ledes lesz egyszer, akkor visszaállítom a ventit, hátha nem veszik észre a módosítást... Vagy már akkor ugrott a garancia, hogy felnyitottam?
6051: Hát örülünk nagyon mi is... -
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #6018 üzenetére
és előremutatóbb a hrdvere is
Hát szerintem az Xboxnak időtállóbb a hw-e, mert könnyebben lehet rá játékot csinálni, jobb a videókarija, és teljes értékű magjai vannak, PS3-ban meg csak társprocesszorok tudtommal, de nem sok játék lesz, ami kihasználja mind a 7 magot...
A GT5 amúgy még idén jön, nem tudom honnan vetted, hogy halasszák, már decemberben itt volt a Prologue... -
feka007
veterán
válasz
n0_gAboR #5990 üzenetére
Megnéztem, valóban eszméletlen szép, vagy 3 óráig zúztam benne csakúgy a kocsikat.
Bár szerintem fullban már nem szerzem meg, mert a törésszimuláción kívül nem nyújt túl sokat...
Azért a PGR-t meg a Forzat említettem, mert ez a két nagy szimulátor van boxra, de nekem a Gran Turismohoz képest elég gyengének tűnnek... -
feka007
veterán
Amúgy kipróbáltam a Forza 2-t meg a PGR4-et is, de vhogy egyik sem tűnik olyan nagy eresztésnek, a Forza grafikája a ps2-es GT4 szintjén van, a PGR meg kicsit árkádosnak tűnik nekem...
-
feka007
veterán
Egyébként észrevettem, hogy legelöl a meghajtónál kicsit ropog a ház ha megnyomom, tegnap kicsit megütögettem, hátha nem pattant be jól amikor szétkaptam.
Nektek is ilyen?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest