- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
obpablo1
csendes tag
hát igen ez Számitástechnika, de ez benne a jó.....
Most megyek és megnézetem a gariba, a tápra még nem gyanakodtam egy 450 wattos mercury ami ugye nem egy nagy eresztés, legalább is az ára alapján. Még driver is lehet elég bajos elsőre lecsupaszítani a régi ati drivereket.....
Nekem is gyári hűtés van rajt elé bőszme nemhiszem hogy sokkal jobb lenne egy utángyártott akár márkás hűtő...
kiváncsi vagyok a megoldásra. -
obpablo1
csendes tag
Lehet hogy túlmelegszik amikor kezdődtek a problémák 60-65fokos volt a videokari Everest u szerint, bár 65fölé nemigen ment. Most 33 fokos hogy nem futtatok semmit. Sajnos nálam előfordul, kipróbáltam az eax1300assal az is ugyanezt a hibát írta ki. olyann létezik hogy az alaplapon a pcie csatlakozóval lehet a bibi? Bár mindkét kari zsír új ,de az alaplap is.
-
obpablo1
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy His x800as Gtot(128mbddr/256bit) Tom nem a legjobb de zsír új garanciális és megérte. Elötte eax1300as volt mert decben váltottam újabb gépre. Amiért írok az az hogy lefuttattam 3dm06ot azt volt 2310 pontom pár nap múlva vissza esett 1300 körülire ugyan ez pedig se drivert se biost nem frissítettem viszont eccer csak elkezdi a 3dm ki írni hogy:IDirect Device9: Present failed: Device lost (D3DERR_DEVICELOST utána meg device clearral ugyan ezt. Most 1080 pontot kaptam ugyanis 1cer hibaüzenet ír 1cer meg lefut. Nem értem a dolgot, úgy hallottam hogy Ati kártyáknál ez előfordul. Feltudna valaki homályosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest