Új hozzászólás Aktív témák
-
Domb!
tag
Szia!
Köszi, úgy néz ki, hogy most nem csinálja ezt a fagyásfélét (a pásztázás után). Ezt a pasztázást milyen gyakran kell csinálni, mert az elöző mintha eltünt volna? VF700CU elött a gyári hütőt még az üzletben rakták fel rá és azon ezüstpaszta volt, lehet hogy ettől volt ez a hiba?
A memorián zalman hűtőborda van, még a VF700-hoz adták.
Nálam az összes játéknál csinálja, néha még forumozás közben (a hirtelen mozgásoknál általában). -
Reiko
tag
Igen, az ATITools már megvan
és ez legalább jó is lesz arra, hogy különböző profilokat hozzak létre és így nem kell állandó húzás alatt tartani a kareszt és játszhatok a hőmérsékletekkel
A Zalmi tetszik, mert az csücsül a procin is, de sztem így nem tökéletes
Jól keringteti a levegőt, de sajna az bent is reked a házba, így ergo a meleg levegővel próbál hűteni, ami kevésbé hatékony... Szal még szerzek hozzá vmi kisebb hangtalan ventit, hogy a ház szellőztetése is rendbe legyen és akkor már talán megfelel nekem
Amúgy idle állapotban 45fok körül, játékkal 60 környékén van ..egyenlőre -
LALA_kiraly
őstag
-
várnarancs
addikt
Engem csak a tesztekben hoznak lázba a párszázpontok!
Amúgy én mostmár alapon használom, mondjuk amúgy sem gameelek rajta sokat de azért így jobb!
Hát igen az a fránya memória! Neked ugye 2.0 van rajta, mert nem sokkal gyorsabb mint az enyimé! Amúgy elég szar, hogy már a mai gamekben nem is számít szinte semmit sem a nagyobb mem sávszélesség! -
várnarancs
addikt
Hát igen. Ez a platform váltás nem rossz dolog! Csak drága, és a költséghatékonysághoz, h a mai szókészlettel éljek köze sincsen!
De neked jó, mert megy a 16 pipa, és nem is olyan tetű a GPU-d. lehetne gyorsabb is, de azért ez sem rossz! A memed mennyit is megy? Tom h már 100szor mondtad de akkoris -
LALA_kiraly
őstag
A splinter cell és vmi stratkó játék is van, majd utána nézek. Sajnos szaporodnak...
De mondjuk miért aggódjak, hisz a piacon lévő vga-k 99,99%a nem támogatja a dx10et
Ez még az sm3-at sem. Azért ez komoly, h ennyire erőltetik ezt a fejlesztést. Ha a koleszba végignézek, hány és hány agp-s és 9600os kari szaladgál itt. Nem sokan fognak erőművet építeni egy játékért sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest