Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Szerintem nézz be a hűtős topicba, ott jobban értenek hozzá. Nekem spec semmi problémám nem volt vele. Picit hajott, de semmi. Ez a hűtő nem olyan nehéz, h nagyot hajolna. Jól becsavarazod (h feszüljön), oszt kész. Nekem meg se moccant.
mod: feltéve, ha nem ''gagyi'' hajligatós alu házad van. /nem sértésként!/
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
Ez csak termó és hőáramlás. Ha a chip fele hűl, akkor a másik feléből áramlik oda a hő, így azis hűl. Nem 100%san, de eléggé. Nem lesz baj ne aggódj. Ez amúgyis kiderül, ha tuningolsz. A memókat meghajtod, és az eredményekből kiderül, h jó-e? Amúgy meg a gyári sehogy nem hűtötte, szal annál minden jobb.
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem is voltal problémáim.
Mikor feltettem, nem mertem nagyon ráhúzni a csavarokat. Ment, de folyamatosan csökkent a teljesítménye, fagyott is. Mikor szétszedtem, lelazult a csavar, kinyomta a pasztát, ami ki is száradt. Újra paszáztam, és amennyira bírtam, telejs erőből ráhúztam. Így tökéletes lett. A profilokat meg ugye be tudod állítani, a venti pörgésre. (nekem sil4-em volt) -
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #212 üzenetére
A pro az az 1600 xt átcímkézve. Amúgy a gto simán lenyomja, csakhát ott van az sm3... Ez a jövő, erról szól minden. Az 1650xt nagyn jó, csakhát +10k és 1950pro-t, vagy +5k és 1900GT, ami ugye nem egy súlycsoport. Ilyen ez a világ, ezeket a gto-kat total leírták, nyugdíjazták, likvidálták, kivégezték...
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #142 üzenetére
Hát a nagy öreg, a szent. Egy vidékitől ez alap. /min szoktál vele találkozni?/
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #134 üzenetére
Egy Pista+rekesz sör
Ez volt az uccsó kérése az eladónak. -
LALA_kiraly
őstag
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #117 üzenetére
Olyan, mintha csak 12 pipával menne.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #94 üzenetére
A kolis 939es gépem(3200+, giga ram, @x850...) cseréltem el erre: [link]
A cuucra dobtam egy 15-ös tft moncsit, és íg 1-1be elcseréltem itt a ph-n.
Mint látod ez egy 3300+ (2000mhz, 1mb cache) 512 ram, osztott 128mb x200, stb. A vga gyengécske, de még a beleverés előtt van. Azt hittem erősebb lesz, de még játszható. Bővebb infóért vagy tanácsért keress meg priviben, azóta jól kiveséztem a témát.
A csere oka: mobilitás, nem kellett ráfizetnem, a kiárulás nem járt nyűggel. Amúgy kb fél éves.
mod: azért az otthoni am2 konfigom megmaradt. öröm elébe ülni, és benne nézelődni
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
válasz
várnarancs #81 üzenetére
A ''t'' kimaradt, vagyis már elcseréltem. Már bánom, de mindegy.
-
LALA_kiraly
őstag
Gyerekek elcserélem a gamer konfigom a gto-mal egy notira. Nagyon vonzó ám, és megis érte, csak ez az X200... Ha a régi gépen lenne már szétvertem volna a billentyűt.
Nagyon hiányzik -
LALA_kiraly
őstag
A splinter cell és vmi stratkó játék is van, majd utána nézek. Sajnos szaporodnak...
De mondjuk miért aggódjak, hisz a piacon lévő vga-k 99,99%a nem támogatja a dx10et
Ez még az sm3-at sem. Azért ez komoly, h ennyire erőltetik ezt a fejlesztést. Ha a koleszba végignézek, hány és hány agp-s és 9600os kari szaladgál itt. Nem sokan fognak erőművet építeni egy játékért sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest