- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliTHC
tag
Köszi
Ezek szerint a ''Preserve BIOS settings'' lehet a sikertelen mod hátterében, majd otthon tüzetesebben átolvasom a TechPowerup-os cikket. Érdekes volt még, hogy a flashrom 2.37 nem írta meg a biosomat, de az ATIOFlash igen.
Lasercut van még manapság, be kell kötni a szétvágott cuccokat? -
BaliTHC
tag
Kösz:
1.) Sztem az ATITool a biosból olvassa ki az infot, ami nem 100% ha már buherálták. Valahogy ránézésre nem lehet megmondani hogy VIVOs-e? Pl mi van egy VIVO-s kártya SVIDEO kimenete főlé írva?
2.) Kösz
3/1) Tegyük fel hogy nem VIVO-s. A PH-s cikk említett egy lasercut javítást. Az igaz a mostani kártyákra is, hogy meg kell csinálni, vagy nem?
3/2) Nem gáz, hogy egy Gigabyte biosát rakom rá egy X típusú kártyára???? -
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Elég láma vagyok x800 mod ügyben, de hátha tudtok segíteni.
Szóval viszonylag olcsón vettem egy ismeretlen eredetű X800 Pro-t (piros nyák, Samsung ramok, video out van csak írva az svideo csatira, nem sárga a csatlakozó), 256 mega, valami réz hűtéssel.
Jól megy 12 pipe-al, de az eladó meg volt róla győződve hogy moddolható, meg hogy VIVO-s. Gondoltam kiderítem, de ez nem olyan egyszerű. A PH cikk alapján a biost kiolvastam, a 49-et átírtam 50-re, visszaflesseltem, driver reinstall következett. De ugyanúgy 12 pipe aktív, nem működik rosszul, de nem is javult. A biost újból kiolvasva a kívánt 50-es érték szerepel, szóval a flash sikeres volt. A nyákon módosítást nem végeztem.
1.) hogyan tudom meg, hogy VIVO-s e
2) hogyan tudom meg a gyártóját (majd teszek fel fényképet róla, ha ez segít)
3.) lehet-e moddolni 16 pipe-ra máshogy, vagy mit csináltam rosszul?
Ja igen: AGP-s a kártya. A BIOS-ban mit kell beállítani, hogy faxa legyen minden? (bár nincs baj most sem, csak kíváncsi vagyok)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest