- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
kezdek előszedni régebbi játékokat.
ami annak idején csak tötymörögött a 9800pro-n, az most szinte maximum grafikval megy.
nem rég játszottam végig a republic commando-t legnehezebb szinten 1280x1024 felbontás mellett, egyébb beállítások maxon.
most a medal of honor pacific assault kezdtem el. 1280x1024 felbontáson, többi beállítás maxon. Hard nehézségi fokozat
a holnap kártyája nálam geforce 8800gtx lesz -
gergo84
aktív tag
másik monitoron figyelve a hőmérsékleteket.
(igy a nyár közepén)
everest szerint
játék közben:
- GTR2: cpu 58Cfok, gpu 68Cfok
- FlatOut2: cpu 56Cfok, gpu 64Cfok
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
nálam alapjáraton, internetezés közben
everest szerint 34 Cfok
és nekem is a 7.4 driver van, minden remek vele...
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
ennek a kártyának az ideje is lejár egyszer.
BEKÖVETKEZETT !!!
Game: Codemasters Dirt
''Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine''
szívás. azt hiszem kénytelen vagyok lecserélni! -
gergo84
aktív tag
szoval, megint felraktam a catalist control center-t, mivel másképp nem tudtam volna beállítani. vele együtt a legujabb drivert is. és láss csodát, most meg gyorsan működik a ccc. nagyon érdekes...
annyi a változás, az előző állapotokhoz képest, hogy sata-n van a rendszer, és a net framework 2.0 rendesen fenn van a gépen, és nincs melette 1.x akárhány. lehet az kavart be?
én már nem tudom. nem értem az egészet. de lényeg, hogy sikerűlt! -
gergo84
aktív tag
sziasztok!
megint zavarok kicsit. továbbra is szerencsétlenkedek a beállításokkal. A multkori kérdéseim óta 2 gép ujra telepités. most ugy néz ki, hogy a programjaim helyrerázódnak.
csak a videokártya nem tökéletes még. szépen fenn van az 5.6 ati driver control panel-el.
a tv kimenet is működik. egyetlen gondom van, hogy csak clone modban megy.
ez nekem nem jó. mert én ugy szeretném, hogy 2 asztalom legyen.
1 - monitor. asztal 1. itt tudok dolgozni
2 - tv. asztal 2. ezen meg nézhetném közbe a filmet.
clone mondban igy nem tudom használni (alapból ebbe rakja bele)
a catalyst control center -t meg nem akarom feltenni, mert nálam valamiért nagyon (rém) lassan működik
tudnátok nekem segíteni? -
gergo84
aktív tag
válasz
ABnormal #1621 üzenetére
mielőtt még írtál, a következő dolgokat hajtottam végre.
eltávolitottam ujra a videokártya drivert
eltávolítottam ujra a videokártya csatolót
kitöröltem a windows/system32 mappából minden ati val kezdődő fájlt
meg azokból a mappákból is, ahol találtam.
ujraindítás (buta felbontás)
majd az 5.6 driver ujratelepítése a control center-rel (eddig nekem az nem volt fenn)
aztán valamit kavartam a control centerben és jo lett...
de itt lényegesen több állítási lehetőség van.
A control center baromi lassan működik. nálatok is? -
gergo84
aktív tag
Elmondom az elejétől, hogy mi történt.:
3 hetente le kell nyitnom a gép oldalát és kitakaritani, mert nagyon sok por gyűlik benne össze. Ilyenkor lekapcsolom a tápot, kihúzok hátúlról minden csatlakozót, az oldalára fektetem a gépet. Kiveszem a videokártyát és a hangkártyát. Ecsettel kitakaritom a gép belsejét. Majd a két kártyát is portalanítom. Összeszerelés, bekapcs, és megy minden...
Menne, de most valami megváltozott.
Emlékeim szerint nekem az alapértelmezett monitorom a crt monitor a vga csatlakozóra rádugva. A tv meg a 2dik a tv kimenetre rádugva.
Helyileg most is jó helyen vannak.
1. samsung crt - radeon x800 series
2. alapértelmezett k. - radeon x800 series secondray.. ez lenne a tv.
a megjelítő eszközöknél bekapcsolom a tv-t. nyomok egy alkalmazást.
aztán a képernyő tulajdonságainál: a második megjelenítőt kiválasztom (tv) és bepipálom, hogy a ''windows asztal kiterjesztése erre a monitorra'' ekkor kéne a tv nek kapni a jelet, de nem kap, hanem lefagy a rendszer.
Na itt tartok, és nem tudom már mit lehetne vele csinálni.
Én arra gondoltam, hogy valahogyan a registry-ből ki kellene törölni az összes monitor-képernyő-driver-video kártya beállítást. ugy hogy a restart után a winfos még azt se tudja milyen kártya van benn, igy aztán szépen ujra lehet telepiteni.
Mert már próbáltam eltávolítani a drivert, meg a vga kártyát, de mivel már egyszer fel volt telepitve, automata felismeri... -
gergo84
aktív tag
zép estét!
olyan kérdésem lenne, hogyan lehet beállítani, hogy az első monitor legyen az alapértelmezett megjelenító, ne a második? valamiért felcserélődött, és most a tv out az alapértelmezett, de igy meg nem is tudom használni....
[link] -
gergo84
aktív tag
HIS Excalibur X800XT VIVO 256MB IceQII AGP
ilyen kártyám van...
szeretem... -
gergo84
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném ha megmondanátok, hogy milyen drivert használjak. És ha van ötlet, akkor kell a hely ahonnan letölthetem.
A következő a problémám: (most a legújabb driver-ről beszélek)
- omega: kezdjük azzal, hogy mindig benne van a telepítőjében, hogy választható 9800bla bla. ez mi akar lenni? A driver nincs hitelesítve, a windows nehezen erőlteti fel. Feltelepítés után az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz. a videokarim. de a videokártyáknál is ott van helyesen.
- ati: Feltelepítés után az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz. a videokarim. de a videokártyáknál is ott van helyesen. A catalyst-ba nem lehet belépni/kilépni, mindig hibaüzenetet ír.
Ezek után feltelepítettem a kártya saját cd-jén lévő drivert. Szépen felment ahogy kell, és az eszközkezelőben is minden a helyén. (5.3)
Gondoltam majd a játékoknak nem fog tecceni, de érdekes módon minden gyorsan, szépen megy
Várom a tanácsotokat! -
gergo84
aktív tag
nagyon örülök ennek a karinak, bár még nem jöttem rá mire jó az a sárga csatlakozó a videokártyán a tápkábel mellett
megy hogyan lehet a video in funkciót használni -
gergo84
aktív tag
hali gali,
his x800xt iceQ2 256MB Vivo Agp
3DMark 05 - defalult settings
5215
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest