- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
sanyci
senior tag
Bármilyen angol XP-re fel tudod rakni az angol MUI-t, utána, vagy azzal egy időben pedig a magyar MUI-t is...
Viszont a MUI-t legálisan nem tudom megszerezni...Lásd alább:
''HP TC1100 TabletPC-men előre telepített WindowsXP operációs rendszer volt, melyet frissítettem az SP2-s programcsomaggal TabletPC 2005-re. A Microsoft honlapjáról letöltöttem a TabletPC 2005 operációs rendszerhez való Multilingual User Interface-t, mely tartalmazza a magyarnyelvű felhasználói felületet is.
A csomagot először nem tudtam telepíteni, mert korábban telepíteni kellett volna a WindowsXP angol nyelvű MUI-t.
A géphez mellékelt MUI csomag viszont csak az SP1-es operációs rendszerre volt hajlandó települni, de az SP2-es frissítés leszedése és az angol és német nyelvű MUI telepítése után hiába telepítettem a Microsoft honlapjáról letöltött TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI-t, az továbbra sem működött magyar nyelven, viszont a német nyelvű felület elérhetővé vált. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a magyar nyelvű MUI-t is telepíteni kellett volna, az SP2-es szerviz-csomag és a TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI telepítése előtt.
Ezért - mivel azt a HP magyarországi ügyfélszolgálata képtelen volt számomra biztosítani - egy lengyel és egy török ismerősöm segítségét kértem, mert ezen nyelvek, és a magyar nyelvű MUI telepítő CD-je közös...
Egyikük elküldte nekem a kért CD másolatát, és a magyar nyelvű MUI, majd az SP2, és a Microsoft honlapjáról letöltött TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI frissítés telepítése után elérhetővé vált a magyar nyelvű felhasználói felület.
Mivel az adott ismerős is HP notebook-ot használ (igaz nem TabletPC-t, és azt nem magánszemélyként vásárolta), de állítása szerint a géphez gyárilag csomagolt MUI CD másolatát küldte el nekem, ezek szerint a HP számára elérhető lett volna kérdéses MUI. A géphez gyárilag mellékelt CD-k egyébként a kínai, francia, német, japán, koreai, tajvani, portugál, spanyol és brazil-portugál, dán, holland, finn, olasz, norvég és svéd nyelvhez tartozó MUI telepítő-csomagokat tartalmazzák...''
forrás: [link]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest