Keresés

Aktív témák

• sanyci

senior tag

válasz lapa #26 üzenetére

Bármilyen angol XP-re fel tudod rakni az angol MUI-t, utána, vagy azzal egy időben pedig a magyar MUI-t is...
    Viszont a MUI-t legálisan nem tudom megszerezni...

:((( Lásd alább:

''HP TC1100 TabletPC-men előre telepített WindowsXP operációs rendszer volt, melyet frissítettem az SP2-s programcsomaggal TabletPC 2005-re. A Microsoft honlapjáról letöltöttem a TabletPC 2005 operációs rendszerhez való Multilingual User Interface-t, mely tartalmazza a magyarnyelvű felhasználói felületet is.
    A csomagot először nem tudtam telepíteni, mert korábban telepíteni kellett volna a WindowsXP angol nyelvű MUI-t.
    A géphez mellékelt MUI csomag viszont csak az SP1-es operációs rendszerre volt hajlandó települni, de az SP2-es frissítés leszedése és az angol és német nyelvű MUI telepítése után hiába telepítettem a Microsoft honlapjáról letöltött TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI-t, az továbbra sem működött magyar nyelven, viszont a német nyelvű felület elérhetővé vált. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a magyar nyelvű MUI-t is telepíteni kellett volna, az SP2-es szerviz-csomag és a TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI telepítése előtt.
    Ezért - mivel azt a HP magyarországi ügyfélszolgálata képtelen volt számomra biztosítani - egy lengyel és egy török ismerősöm segítségét kértem, mert ezen nyelvek, és a magyar nyelvű MUI telepítő CD-je közös...
    Egyikük elküldte nekem a kért CD másolatát, és a magyar nyelvű MUI, majd az SP2, és a Microsoft honlapjáról letöltött TabletPC 2005 operációs rendszerhez való MUI frissítés telepítése után elérhetővé vált a magyar nyelvű felhasználói felület.
    Mivel az adott ismerős is HP notebook-ot használ (igaz nem TabletPC-t, és azt nem magánszemélyként vásárolta), de állítása szerint a géphez gyárilag csomagolt MUI CD másolatát küldte el nekem, ezek szerint a HP számára elérhető lett volna kérdéses MUI. A géphez gyárilag mellékelt CD-k egyébként a kínai, francia, német, japán, koreai, tajvani, portugál, spanyol és brazil-portugál, dán, holland, finn, olasz, norvég és svéd nyelvhez tartozó MUI telepítő-csomagokat tartalmazzák...''

forrás: [link]

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz lapa #36 üzenetére

A saját tapasztalatom alapján én is máshol vettem meg a notimat...

• Gatya

senior tag

válasz lapa #24 üzenetére

Az egy dolog, hogy tudsz, de legális-e? Nekem gyári Dell Windows XP-m van Angol nyelvű, felhívtam a Microsoftot, hogy tudom-e magyarosítani vlahogy és közölték, hogy akkor legál a magyarosítás, ha rendelkezek legalább 5 liszenszel :D Vicc.

Aktív témák