- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
justman #4759 üzenetére
Én is nagyon sajnálom. Igen jó gild volt, elég rég óta nyomtam velük (még Unikumban, és Hungarian Heroesben nőttem fel), szerintem nagy lehetőségek álltak mögötte, azonban a vezetés kőkeményen elbaltázta a dolgot. Volt olyan időszak, amikor ventrire sem jártam már, mert folyamatosan veszekedés volt. A vég akkor jött el, amikor a gildek kezdtek beolvadni, és mindenkinek csak a loot kellett. Kíváncsi vagyok, hogy talpra állnak-e, de úgy, hogy Class Leaderek lépnek le, nem hiszem.
Sajnáltam őket otthagyni, de most az egyszer önző voltam, mert a pénzemért játszni szeretnék. Itt jóval nagyobb a fegyelem, a tegnapi insta alatt is vasszigor volt, de meg is van az eredménye. Szünetekben, meg instákon kívül mehet az ökörködés, de amikor a lovagoknál a loot 30 percig tartott az kicsit már sok volt. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
justman #4755 üzenetére
Hmmm. lehet, hogy igazad van, de én úgy emlékszem (sőr biztos vagyok benne), hogy az OOW-vel együtt álldogáltunk Thorium pointon, és kb. egymás után értünk oda. Akkor lehet, hogy a raidjüknek csak a fele jött velünk be, úgyhogy mea culpa.
Nem is sejtettem, hogy ennyi WOWos van a PH-n
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest