Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Tényleg? Akkor valami nagyon félreolvastam. De szerintem az lenne egy józan üzletpolitika, ha az eredeti játék megvásárlásával legalább 1 év használati jogot kapna az ember.Már ha azt feltételezzük, hogy minden mással is eljátszik az ember egy évig, de nem fizet érte annyit.
-
Drizzt
nagyúr
Nahát... Érdekes, aképeken a játék annyira csúnyán fest, mint a bűn, viszont most láttam gstv-s bemutatót, s ledöbbentem, hogy tökre hangulatosan néz ki, meg a víz is tök szép?
Ebből ugye sose lesz warezverzió? Nem, gondolom. Sajna ki fog maradni az életemből, mert nincs nekem ilyen hülyeségekre havi 6K-m. Mondjuk ha lenne se adnék ki játékra havonta pénzt.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest