- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Healbacsi
őstag
-
tPedro_
őstag
En pl aug 29-en vettem 2 tokent, asszem 95k korul, tegnap este mar csak kevesebb mint 20k hianyzott, hogy visszajojjon az ara.
4 karival garrison (gold + eladom amit lehet) es savage upgradeket adok el(van valami pvp-hez kapcsolodo token (nem emlkeszem a nevere fejbol es melohelyen megfog a proxy) amit garrison missionbol lehet szerezni, eddig ketszer futottam bele, darabja 12k plusz)
-
Viktor77
titán
-
nonsen5e
veterán
De, lehet. Ha van annyi, akkor felkínálja, hogy szeretnél-e venni.
Battle.net kliensbe belépsz, aztán a karakterválasztó menüben (gondolom, nem próbáltam még, de tudom, hogy valahol felkínálja, ez a logikus hely) felkínálja, hogy szeretnél-e venni. Azt leokézod és öröm, boldogság.
roland091: Nem tudom mi alapján mér és mennyire pontosan, de a wowprogressen van ilyen feature.
-
k.kristof
őstag
Más a BattleTagedet csak akkor látja, ha te magad megadod neki, ha partyban vagytok, akkor a nevedre jobb gombbal kattintva választhatja az "Add BattleTag Friend" opciót, de akkor se látja. Annyit esetleg tehetsz, hogy jelented a Blizzard felé, bár így hogy még kamuszöveget sem írt, sokat nem biztos hogy kezdenek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged