- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
Dákesz #82244 üzenetére
Igen!
Itt tudod nézni melyik a legjobb. Ez épp a shadow papra vonatkozik, de fent válassz másikat. Persze másnak is itt vannak az eredményei, mi a legjobb.
-
Lirion
addikt
válasz
Dákesz #75655 üzenetére
PvE tartalom alatt mit értesz? Outdoor játékhoz a sub a legjobb magasan, raideléshez viszont nem egyértelmű a helyzet. Megfelelő legendarykkal a sub a legjobb, viszont az is a legnehezebb és egy-két hiba is drasztikus dps kiesést tud okozni. Az assa megfelelő legendaryk nélkül is életképes és sokkal megengedőbb. Az outlaw eléggé hektikus, viszont pofon egyszerű a patch óta. Cserébe ha szarokat rollolsz, akkor a dps lista végén leszel, ha jókat, akkor meg az elején. Ha nem hc progress guildben vagy, akkor igazából mindegy, mivel tolod, mindhárom spec jó és azt válaszd, amit jobban kedvelsz.
-
Plata
félisten
válasz
Dákesz #75657 üzenetére
Az igaz hogy rtb tök random,de karihúzásra nekem az assa totál nem jött be,sub sem.
A karimat főleg random instával húzom,most 80-as szintű,assa talenttal nagyon nem éreztem a karit,olyan gondolatom is volt hogy inkább törlöm mert a rugó szar és kezdek helyette hordás karit.
De aztán kipróbáltam outlaw-ot és tök mókás.Random instákban nagyon jól lehet vele harcolni.PVP-re meg tényleg magasról tojok.Valamikor BC idején pvp-ztem.
Akkor volt sub rugóm akivel állandóan a hordás warlockokat meg egyéb cloth rucisokat zargattam shadowmoon valley-ben.Régen a rugó mókásabb volt azért,volt disarm trap skillje,meg húzni kellett neki poison és lock pick skillt,de ma már ezek eltűntek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest