Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali
Biztos vagyok benne, hogy már valaki kérdezte, előre is elnézést mindenkitől!
Február elején tervezünk vissza menni ragnarosra játszani, viszont rengeteg kérdésem van amit tisztázni akarok előtte, talán a fő kérdés, rengeteg más fórumon olvastam már, hogy a Legion-t tartják utolsó kiegnek, nem követem aktívan a blizzard tevékenységeit ezért csak arra tudok alapozni amit a fórumokon olvasok. Másrészt Pandaria megjelenésekor hagytam ott a wow világát és azóta már 2 kieg. is kifutott, nem tudom megéri még mindig vissza menni ekkora lemaradás mellett, igazság szerint 80%-20%-ban mennék vissza, 20% kétely van még mindig bennem... viszont csalódni és potyára sem szeretnék pénzt kidobni az ablakon.
Előre is köszi a visszajelzéseiteket!For the Horde, meg ilyenek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest