- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgabri1
tag
Boldog karácsonyt! X29NXRX35U9FA7JT ez is ad egy kis ellátmányt.
-
vgabri1
tag
válasz
nightmare13 #45470 üzenetére
Azért raktam ki
.
-
vgabri1
tag
válasz
galervin93 #45460 üzenetére
-
vgabri1
tag
válasz
#15106560 #45442 üzenetére
Igazából én sem a monitort bántottam, csak akkorát sikerült a számítógép asztalra csapni hogy repült minden. Hálistennek csak a talpa tört le más baja nem lett, azt meg sikerült megkreálnom.
(#45443) nightmare13
Sajnos az én asszonyom dolgozott így maradt az asztal. Még egy két napot tesztelek aztán meg látom, hogy xanax nélkül túl élem e, és jelentkezem.
(#45444) szbalogh
Az a baj mire kifejlesztem a tankokat mindig nerfelik. Pedig régen még a 10-ek is meggondolták hogy rá rohanjanak. Mamár topp tanként is szét lövik még a hetesek is. A kupolát meg a géppuska fészket simán belövik, és nagy részben arannyal lőnek. Sebessége miatt nehéz gyorsan fedezékbe vonulni. Így jártam az Ob268-al és az E100-al is, mire meg lett már fele olyan jó lett, na meg én sem fejlődtem kellő képpen.
-
vgabri1
tag
válasz
nightmare13 #45435 üzenetére
Úgy fel idegesített a játék, hogy még a monitoromat is sikerült eltörnöm, majd a játékot és a klán tagságomat is töröltem. Minden második csatában kilőtt az Arty, vagy ammorackval szedtek ki, vagy egymás után kétszer gyújtottak, E5 és Vk Bélával is, nem beszélve a sok irreális pattanókról.
Aztán csak vissza telepítette a fiam, de még nekem nem volt kedvem játszani. -
vgabri1
tag
válasz
Antonius1978 #44381 üzenetére
Szia!
A klánnal kapcsolatban lesz valami tovább haladás,Ts vagy valami más? Remélem ez a lelkesedés és tervek nem múltak el?Jó lenne ha amit elterveztél az valóban létre jönne, mert már régen ilyen klánt szeretttem volna ahol van mód jobb játékosokkal együtt játszani és tanulni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest