- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52929 üzenetére
Világos .... és az is teljesen természetes , hogy 4-5 percesek a csaták döntő többsége . Sőt , már megszokottak a 2-15 , 3-15 és hasonló eredménnyel záruló csaták is . De kitolok velük ..... előveszem a tüzéreket !
A mai mérleg 8 csatára vetítve.... cca. 2000HP elszenvedett találat ... cca. 12000HP kiosztott sebzés , +300,000 kredit tisztán . Ha olyan szórásképet ad a tűpontos grille15-nek mint a legszarabb muszka tanknak ... ellenben engem az is eltalál aki nem is rám céloz , akkor jogom van nem lefarmoltatni magam . A tüzérek pont megteszik erre a célra .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52927 üzenetére
Én megérteném azt is , ha valóban így lenne , de akkor vigyen már el egy-két legénységi tagot is , ha már pattog odabent a lövedék . Egész egyszerűen arról lehet szó , hogy kihúzni a javítót akkor és amikor csak lehet , hiszen azzal is apasztja a kredit mennyiségét . Prémium tank és prémium fiók nélkül egy gyenge vagy átlagos játékosnak keserves pluszosan kihozni a csatákat , vagy szinte lehetetlen .
Más ...
Elkezdődött a következő BP ... megint 3 hónap szopás . A faxom abba a rohadt algoritmusba ... az utolsó 72 csatára vetítve 37.5%-os a győzelmi arány . Kezdő koromban is jobb volt . Ja .... nem tudok játszani .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52908 üzenetére
Tényleg ... hogy erre nem gondoltam . Akkor én szét offolom az off topikot .
Mindegy is .... csak azért ide írok , hogy ne zavarjam a hívők köreit . Volt idő , amikor máglyára vetették a kételkedőket .... remélem , az az idő nem jön vissza .
Most képzeld el ... nem hiszed , hogy a szóráskép mindenkinél egyformán szar ? Kereszthalál ....
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52829 üzenetére
Én nem tiltottam le ... az észosztókon kívül vannak lelkes rajongók , akik hasznos információval is megszórják a másik topikot . Én a helyedben nem tiltanám le ... max nem posztolnék abba a topikba . A pár fő " ki ha én nem" emberke miatt nem vonom meg magamtól a többi jó arc bejegyzéseit .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52822 üzenetére
Én úgy gondolom , hogy mindenkinek joga a véleménynyilvánításhoz... az on-ban ez megengedhetetlen . A véleményvezérek azon nyomban lecsapnak rád ..... az mégsem járja , hogy nekik nem tetsző , ellentétes véleményed van a játékról . Itt legalább leírhatom azt , amit gondolok a játékról . Nincs bennem csordaszellem , így a magam útját járom , egyéni véleménnyel ....
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52756 üzenetére
Egy kezdő esetében elnézhető ... de az , hogy a kibaszott véennyóc huszárok sok esetben a csapatban a sereghajtók ... na ... az nem fér bele a játékról a játékmenetről alkotott elképzelésembe . Nyilván én látom rosszul , és a játékosok zömének ez nagyon is megfelel .
-
jano_77
nagyúr
válasz
#21346560 #52567 üzenetére
Sajnos engem beszippantott ez a szar és ugyan nem az van, hogy ha egy nap nem játszom, akkor hideg-rázás és elvonási tünetek, de azért túl tolom én is. Pláne az idegeskedést!
Amúgy én nem iszom - egyszerűen nem kívánom, nem szeretem - és nem is cigizek, se kábszer, se fű, semmi hasonló káros szenvedélyem nincs. Nők lennének, de mivel nős vagyok és hűséges, ez is elmarad.
Szal ez az egyetlen hobbim. -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52576 üzenetére
Nem mondom , hogy néha egy két pohár Ír whisky nem esik jól , de magamtól nem jut eszembe inni .
A füvet is csak egyszer próbáltam .. részegen , éhgyomorra . Kibaszott szar érzés volt . Azóta se . Marad ez a pöcs játék ..... vagy már az sem . Írhatom egy társkereső oldalra , hogy káros szenvedélyektől mentes ötvenes úriember ismerkedne ... Dolák Saly Róbert -
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52567 üzenetére
Tudod mikor látod tisztán a játék aljasságát ? Ha kintről tekintesz rá . Aki benne van , az nem érzékeli , vagy ha tudja , nincs elég elszántsága letenni . Én mondjuk nem elhatároztam , csak eszembe sem jutott 2 napig . Akkor is csak annyi időre , amíg konstatáltam , hogy nem is hiányzik . Most tartok az 5. napnál . Igaz , ez nem jelent semmit ... odaát most van egy pár visszaeső játékos . Hiába nem játszol 2-3 évig ... akkor lehet mondani , hogy végleg leszoktál , ha rád dobják a marék földet .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52563 üzenetére
Azért ördögi csellel veszik rá a gyanútlan játékosokat , hogy folyamatosan akarják átugrani azt a lécet , amit eléjük tart a játék és az alkotóik . Nem értek hozzá , de aki tisztában van az emberi viselkedéssel , az olyan monoton mókuskereket is tud alkotni , mint ez a játék .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52561 üzenetére
Nálad is így kezdődött ? Kisebb kihagyások , amik egyre hosszabb kihagyások követtek ? Ha ismered a szenvedélybetegségeket , akkor azt is tudod , a szenvedély újra a felszínre törhet . Nézz át az ON topikba . Van egy két "kiugrott" játékos ... azt hitte , pedig dehogy .
-
Dewri
aktív tag
válasz
#21346560 #52542 üzenetére
Én átmentem a PC-s Wot Blitz-re (steam-ről vagy microsoft store-ból föl lehet rakni). Egyáltalán nincs arty (!!!!!!!!!!!!!!!), így a nehéztankokkal végre lehet rendesen játszani. 7 vs 7 csaták, max 7 perc van rá, +-1 tier! A pályák sokkal jobbak, egy átlagos kör 3-4 perc. A játék 70 giga helyett 3, így nyilván nem nagywotos a grafika, de annyira azért nem csúnya, bár biztos van akit zavar... Nekem mondjuk többet ér a grafikánál, hogy pl a Tigrissel tudok menni előre és szinte minden pattan ami eltalál, nem annyi a nehéztankos játék, hogy egy szikla mögött ki-be tilitolizok 10 percen át...
Persze nem tökéletes, mert mégiscsak wargaming: gold lőszer van (de nem tűnt még fel, hogy sokan használják, nem üt be minden mindenhonnan...), 7-0 körök oda-vissza, át nem ütés, mellélövés tök alap... Most a szezon alatt pedig "véletlenül" brutálisan foshalom csapatokat sorsol be nagyon nagy arányban minden tierben az MM, mivel sok olyan feladat van, ahol nyerni kellene, így meg nem lehet könnyen... De a korábban felsoroltak miatt még így is mindenképp sokkal nagyobb élmény, mint a wot, ha találsz olyan tankot amivel jól megy a játék, akkor mindegy, hogy buksz, mert akkor is jók a csaták. És az akciók is fényévekkel jobbak: napi ládák vannak, boosterek esnek (kredit/free xp/legénységi xp/combat xp, sőt gold is van, azzal csatánként 10-20 arany esik), prémium órák/napok is jönnek a ládákból, amik nem automatán aktiválódnak (és mennek a levesbe, mert pont nem érsz rá...), hanem te aktiválod, mikor van időd játszani...
A legutóbbi ingyenes eventben pl voltak olyan ticketek, amikkel 50%-al olcsóbban (xp) lehetett kifejleszteni tier6-7-8-9-10 tankokat, 20-25-30-35-40 napig érvényesen!!!!!!!!!! A wotban SOHA nem volt 50% fejlesztési kedvezmény, ha jól rémlik 20%-ot szoktak adni t8-ra és ennyi, az is csak pár napig. Itt t10 tankra 50% 40 napig (még mindig van 20 napom rá, nem lesz meg, de van...)! Kevesebb mint 1200 csata alatt meglett a t9 E75, a nagy wotban több mint 9ezer csata után nincs t9 tankom... Pár éve egy szintén ingyenes ládanyitós eventből esett t7 és t8 prémium nehéztank (az amcsi T34-et még mindig használom) is. Wotban mit szoktak osztani: t2-t3 prémeket karácsonyra...
Minden tankos játékot megnéztem már (armored warfare, war thunder, ground war tanks). Már csak ez maradt, ha tankozni szeretnék ez az egy, amit még el tud viselni az idegrendszerem...
-
tankos50
tag
válasz
#21346560 #52500 üzenetére
én meg elég régen abba hagytam a játékot s csak páromnak rendezgetek néha vagy nyomok pár kört
én még soha nem olvastam sehol sem hogy működne ha különböző nemű a legénységoké hogy nem dobják ki egymást , de nem is kapcsol be ( szerintem )
de majd oda ülök s megnézem a páromnál -
notika77
senior tag
válasz
#21346560 #52464 üzenetére
Tűzoltót nem teszek, mert nem lövik, ha mégis, akkor spoton van vagyis már meg is halt. Azért meg, hogy 10k kreditet bukjak az automatán beinduló tűzoltón, nem teszek bele.
Gyógyítót és javítót teszek, de igyekszem megfékezni a reflexet, hogy használjam is őket. A gyógyító plusz védettséget ad a legénységnek, a javító pedig gyorsabban javít, ezért vannak az arty-n. Nagyrészt a blind lövések miatt, mert az arty tracer megkívánja, hogy lövés után elmozogjon, nem? -
-
Ispy
nagyúr
válasz
#21346560 #52372 üzenetére
Nálam az van, hogy amikor leteszem, akkor utána nem hiányzik, aztán 3-4-5 hónapig nem is játszom, utána meg kedvet kapok és akkor meg orrvérzésig megint. Most éppen pihenőn vagyok, valamelyik nap ugyan majdnem beléptem a játékba, de nekiállt frissíteni és mire végzett elment a kedvem.
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52370 üzenetére
Amíg nemzetköziztem ( kamion ) , addig én is sorozatokat néztem . Az X sorozat kimaradt de az összes Star Trek sorozat lement a fülkében . Mióta belföldezek , azóta van több lehetőségem online játékokra . Ha ez a tankos "szenvedély" lecseng , akkor leporolom a pecabotokat .
Amúgy jó olvasni , hogy lejöttél a "szerről" és élvezed a papír illatát . Maradjon is így .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52331 üzenetére
Az xvm skálán kék a szentem .... az , hogy egyeseknek jó a játékon belüli taktikai érzéke és a motoros képessége , az nem hozza magával a veleszületett intelligenciát . Felhúzta az orrát mert a fagyi visszanyalt...
Én soha nem írtam rá az engem garázsba küldőre . Soha. Azért néhanapján elmondok egy "imát" a lelki üdvösségéért annak aki kilőtt , de szigorúan csak gondolatban .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52326 üzenetére
Tegnap átvillant egy olyan gondolat , hogy eladok minden kifejlesztett tankot és beváltom kólára , zsíros kenyérre stb . A maradékot prémium lőszerre . Mindezt elfüstölöm a tüzérekkel . Ha elkopott , akkor a bolti tankokat is elpasszolom és "elfüstölöm" ... eltartana egy darabig amíg lefonnyasztom a fiókot . A végén csak 1 arty maradna .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52288 üzenetére
Te azért sokat tudsz ... a wégé megosztotta a játékosokkal , hogy a tankokon hol találhatóak azok a pontok ahol a lőszerrekeszek vannak ? Ez a szerencsétlen Skorpion G mindig azt kap ha "párbajozni" kell , bárhol találják el . Ha tudsz olyan oldalt , ahol megtekinthető , akkor linkeld kérlek .
-
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52256 üzenetére
Bírom azokat a fellengzős marketing szövegeket ... " nem tud a legjobban célozni , de nem kell aggódni amiatt". Mondjuk ez igaz . A leírt paraméterek 80%-át el lehet felejteni , mert a gyakorlat teljesen mást mutat .
Nem kapcsolódik szervesen a fenti témához de.... A SU-100Y kimagaslóan teljesít a kezem alatt . Papíron egy fostalicska a kategóriájában kimagasló sebzésen kívül . A Dicker Max lényegesen jobb a papírforma szerint .. jobb álca ... jobb lövegsüllyedés és jobb töltési idő . Nagyon kezdőként elértem vele a 2. kiválóság jelet (?) . Most fényévekkel jobb a pályaismeretem , a tankok gyenge pontját 100x jobban ismerem és sokkal jobban tudom magam pozicionálni . Ennek ellenére 85%-ról visszaestem 71%-ra . De említhetném a Steyr WT "bestiát" is ... az álcaértéke kiváló (volt) , a löveg pontossága kiváló (volt) . Erre is nagyon kezdőként ráraktam a 2. kiválósági jelet . Ha kigurítanám a garázsból ezt is lerontanám 70% környékére . Régebben is feszegettem ezt a témát ... akkor azt mondták , hogy változott a meta . Én úgy gondolom , hogy a páncélvadászokat nem annyira érinti a meta , mint a frontharcosokat .
-
ughhh
senior tag
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52164 üzenetére
Ezért merészeltem azt írni , hogy javarészt a szerver dönti el .
Nyuszi , Gondolod , hogy azok a játékosok , akik hátul maradva végignézik Laci haláltusáját a frontvonalon azok a következő csatájukban mint az oroszlán rontanak az ellenségre ? Kizárt . Ezek a játékosok a következő csatában is ugyan azt a stratégiai pontot foglalják el ... hátul maradnak . Ezt nagyon jól tudja dokumentálni a szerver . Ha szopóágon vagy kiket kapsz csapattársnak ? Hülyéket . Ha megy a szekér , akkor kiket ? Kompetens csapattársakat . Ennek tükrében nyugodtan feltételezhető , hogy a szerver tudatosan és nem véletlenszerűen állítja össze az egymással szembenéző csapatokat .
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52150 üzenetére
A tankos játékot csak egy másik játék tudja kiütni a nyeregből . Vagy egy másik foglalatosság . A wot-os játékosok 95%-a szenvedélybeteg . Lehet tagadni de felesleges . Ennek tükrében csak egy másik foglalatosság irányába mutató szenvedély segíthet . Ilyen a horgászat , vadászat és még sorolhatnám napestig . Ezek az elfoglaltságos fényévekkel egészségesebbek a tankos játéknál . Ja.... oszt még mindig itt vagyunk .
Az ember legnagyobb ellensége önnön maga .
-
notika77
senior tag
válasz
#21346560 #52136 üzenetére
Nem a lightokkal van a probléma, hanem az arty-kkal, a TD-kel, a lightokkal és a medekkel. Heavy-kkel nem nagyon játszok, azok talán rendben lennének, ha a többi jó lenne
.
Az OP prém/jutalom tankokról, prém lőszerről, MM-ről, pályákról és a balfasz WG-ről nem is beszélve.
szerk.: Ó, jaj hová is figyeltem! Az RNG-t kifelejtettem!
-
ooloo
őstag
válasz
#21346560 #52119 üzenetére
Nem lőttem ki . Sőt .. még a célkeresztben sem volt . A fene tudja , hogy mi motiválja ezt az embertípust a csata után , hogy vegye a fáradságot a nevelő célzatú üzenetek megírására . Számomra ez rejtély ..
Laci , ( Dobi 562 ) : Engem kevésbé zavar , ha a fele csapat páncélvadász .
Engem az zavar amit lentebb ( most már fentebb ) jegyeztél meg ... ahogy veszítünk . Magam nem próbáltam de belenéztem pár percre egy két Road to Berlin közvetítésbe . Rögtön szemet szúrt , hogy a gép által vezérelt tankok milyen jól helyezkednek . Olyan ismerősnek tűntek ezek a mozdulatok a random csatákból . Lehet , hogy a csatákban a fele csapat a szerver által vezérelt tank ? Nekem olyan hihetetlen kategória , hogy egy játékos 15-20 ezer csatával a háta mögött a legtávolabbi bokorban "retteg" . -
Greentea
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest