Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Pontosságát leszámítva jó az a löveg, rendesen oldalba lehet vele kapni a 9-eseket.
Ha arty-val szeretnél farmolni, akkor inkább a Hummel-t ajánlom alap löveggel, egy azért, mert sokkal pontosabb, a másik, meg, hogy a lőszer is olcsób darabonként 700-al. Végül is nyert csatáknál hozott 20 ezret levonások nélkül.
Amúgy meg a KV-3 is nagyon hozza a kreditet, ha a levonásokat nem számítjuk, legalábbis nekem nagyon sok 20-30k-s köröm volt vele, úgyszintén az IS-sel is (azzal inkább). KV létére jó a páncélja, forgasd be egy kicsit, KV-4-nél beválik, annak idején a 3-mast vezetve nem próbálkoztam ilyenekkel, kíváncsi vagyok mennyit ér.
Kitartás, a KV-4 nagyon jó lesz, prémium nélkül is hozza a temérdek xp-t, tegnapi csatáim nagy része 600 felett volt, de egy-kétszer felment 1000 felé is. 
Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha arty-val szeretnél farmolni, akkor inkább a Hummel-t ajánlom alap löveggel, egy azért, mert sokkal pontosabb, a másik, meg, hogy a lőszer is olcsób darabonként 700-al. Végül is nyert csatáknál hozott 20 ezret levonások nélkül.
Amúgy meg a KV-3 is nagyon hozza a kreditet, ha a levonásokat nem számítjuk, legalábbis nekem nagyon sok 20-30k-s köröm volt vele, úgyszintén az IS-sel is (azzal inkább). KV létére jó a páncélja, forgasd be egy kicsit, KV-4-nél beválik, annak idején a 3-mast vezetve nem próbálkoztam ilyenekkel, kíváncsi vagyok mennyit ér.
Kitartás, a KV-4 nagyon jó lesz, prémium nélkül is hozza a temérdek xp-t, tegnapi csatáim nagy része 600 felett volt, de egy-kétszer felment 1000 felé is.