- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7173 üzenetére
Igen, mert te 100%-ig biztos vagy abban, hogy én nekem feltett szándékomban állt, hogy idézzem azok a sorokat, mert magától olyat az ember nem tud kitalálni. Szted iért nem pontos az idézet?
Amúgy meg a hülye szó jelentésén akadtál ki, akkor elárulom, hogy fölösleges, mert arra írtam, hogy nem akarom megbántani a HUNS klánt, és azt írtam, hogy aki ebbe a mondandóba beleköt, vagy olyan dolgot vél felfedezni mögötte, az vagy kötekedik, vagy hülye. Igen, mégegyszer leírom nagybetűkkel, hogy HÜLYE, hogy értsd, hogy arra vonatkozik, hogy egy nyilvánvaló, érthető szövegbe nem kell mindenáron belekötni, mert aki beleköt az már szőrszálhasogatás...vagy user error, hülyeség, hogy nem tudja felfogni, hogy mit is írtam.
Na akkor ezek után sorold vmelyik csoportba.
Remélem világos volt, Ha nem, szólj elmagyarázom érhetőbben, ok?
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest