Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

GrooveHero addikt 17 egész valamennyi. Ez tuti. Szóval 17 fölött van. Messzire pontatlan, meg úgy alapból is. Szóval úgy el lett baszva, hogy abba hiba nincs Djuree:Szerintem az IS-7 mellett a másik legjobb t10-es. Az ágyú pontos mint a halál, akármit átvisz, ha jó helyen lövöd, gyorsan tölt, bár kicsit most nerfelték, de még most is jó. Forgatni nem kell állítólag, nem is szoktam amúgy, ha úgy áll a helyzet. Az elején egy rész elég brutális 254mm, na arról pattognak rendesen, akik nem tudják, hogy hova kell lőni rajta. Mikor ellene vagyok, kicsit zavar, hogy bőven 200+-os pennel is pattanok a kupoláról, de mikor én vezetem, akkor vmi baromijó kis cucc  
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest