Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
válasz
krisss93
üzenetére
Hat, en Su-85-on es SU-100-on is hasznalom mert eggyikre sem kell porolto es sok helyzetben jol jon h a jarmu "fickosabb" (plane h nem nagyon vagyok oda az egy helyben ucsorgesert). Mondjuk az Su-152-n mar valoszinuleg nem fogom hasznalni, mert ugy remlik szeret egni (ertheto, KV alvaz).
De szerintem az orosz hybrid hvy-knek is jol jon ha van, a problema az h repair kit+kotozo gyakran kell. Szal max a porolto helyere mehet.(#548) bullseye a magasabb tieru tankoknal mar nemigen rongal. Ahogy irtam Su-100on a csata vege fele vettem eszre h az elejetol kezdve bekapcsoltam (a motor besargult). IS-8-nal a teszt szeron kiprobaltam h vegig bekapcsolva hagytam es nem serult a motor. Igaz az nem egy kempelos-nyulos malinovka jellegu csata volt.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest