- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Atlantis #5217 üzenetére
Hmm nehéz kérdés. Én nagyon szeretem a 13-75-öt, most gyűlt össze 13-90-re, de szerintem utána is megtartom. Evvel a tankkal a legjobb az átlagom a sokat játszottak közül (most épp lement 59%-ra egy vesztes sorozat után).
Ami nálam bevált (leírni könnyebb, mint csinálni):
1.) Jó helyre kicsit előremenni és spotolni, odapörkölni és elrohanni
2.) Amikor mások viszik a támadást, kicsit más irányból menni. Amíg az ellenfél elfoglalt, nem rád céloz, addig gyorsan egy tárat beléjük ereszteni, majd eltűnni
3.) Egyedül maradt, lassú tankok, nyílt részen: fedezékből megközelíteni, lehetőleg az oldala vagy fara felől felbukkanni, s a sebességet kihasználva gyorsabban körözni és lőni, minthogy ő utánad tudna fordulni. KV1S-t is le lehet így nullázni teljes hp-ről, úgy, hogy el se talál.
4.) Már alaposan lesebzett tankok csoportját kiírtani. Volt már, hogy 3db 1-200 hp-s T6 medet kiírtottam egy tárral.
5.) Minket spotoló ellenséges scoutok nyomába eredés és levadászataSzvsz, s én így használom, nekem így jön be.
Aktív témák
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest