Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Kiakadtam egy kicsit, az egyik csatában is8-al az összes leadott lövésem átment az ellenséges tankokon úgy mintha ott sem lettek volna...egyszerűen nem hittem el..mintha szellem tankokra lővőldöztem volna...kezdem utálni az ilyen hackelt faßságokat....ez nem volt véletlen....szépen beálltunk védekezni, jött egy 13/90, beállt a seggembe, 2m-ről úgy lőttem át hogy végig rajta volt a célkereszt...természetesen a mögötte lévő házat bontottam le a lövéssel, aztán összeakadt egy IS3 ellenséges tank egy csapatbéli tigris II-vel, célzom az is3-at és 412 sebzés a saját tigrisen...ÁÁÁÁÁ...üvöltöztem kínomban....
Rohadtul bosszantó ez ilyen bárki részéről is történik direkt vagy indirekt módon hackelik a játékot....
5 lövésből csak az az egy talált, amit a saját tigrisbe löttem mert a szellem ellenséges is3 mintha ott sem lett volna....
Remélem nem gyakori ez a jelenség, mert rohadtul nem tetszett a tehetetlenség, amivel végig ellett szenvednem a csatát!Az időpont megvan, de nem lett rögzítve a csat, ilyenkor mi van? megírhatom a tisztelt WOT-nak a tapasztalataimat?
Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest