- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Tegnap én is vettem egy Churchill-t. Eszméletlen az a tank, délután vettem, de a délelőttöt elbaxtam a tesztszerón, mert olyan kedvem volt. Mentem vele pár kört, a T-54-gyel is, meg még kihúztam egy KV-13-at is. A T-54 nagyon adja, de általában csak másik medekkel merek menni (ez így van normál szerón a T-44-gyel is), mert nem minden pályának ismerem a medes helyeit. A KV-13 igazából fogalmam sincs mire jó, 85-ös legénységgel kihúztam, no second skill, de így sem volt valami gyors, a D5T-85BM eléggé gyenge Tier 7-be, még a D10T is kevés lenne ide, a Panther hosszú lövegéhez képest. Churchill-el tegnap volt egy 5 kill-es csatám, persze az ügyes csapat elvesztette. Így is csak 21 ezret kerestem, bár epic battle volt, viszont én többet vártam volna a Csörcsitől. Egy dolog van, ami nagyon idegesítő tud lenni abban a tankban. Na az az orosz arty. A kis pimasz gyorstüzelőnek egy percébe sem kerül, hogy kilőjjön.
10 rpm-el, meg forgatható toronnyal kurva egyszerű trollkodtatni a népet, ha ki lesz fejlesztve a Hummel, kihúzom az orosz arty vonalat Tier 3-ig. 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Blabok nyakrögzítő M méret
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

10 rpm-el, meg forgatható toronnyal kurva egyszerű trollkodtatni a népet, ha ki lesz fejlesztve a Hummel, kihúzom az orosz arty vonalat Tier 3-ig.