- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

FórumÓzo csendes tag Ebben teljes mértékben igazad van. Ezért írtam elsősorban az amcsi, angol tankokat. Itt az amcsik mellett szól még az előretolt torony is. De ő 7 foknál húzott egy határt, én meg felsoroltam, hogy mi tartozik ide. (#47419) atti_2010: 
 Na látod, most te is bizonyítottad, hogy igaz. Ha T34 lettél volna, akkor ha lősz is egyet kettőt az is csak 2K mínusz. Amúgy meg lehet sok ilyet csinálni, mert az 300-500 effis siemkák kb ennyit csinálnak, és még sincsenek bannolva 10-20k csata után sem. Ha meg arra érted, hogy unalmas, van akinek nem az, meg kitartó is. Pár ezer ilyen csatával meg lehet szerezni xp konvert mellet egy T10 tankot. Addigra a pénz is bejön, főleg, ha kilövés után gurul a többi prémtannkal, meg T3-5 között...
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest