Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az nem olyan rossz arány.
Én az IS-2-ről azt vettem észre, hogy rohadt könnyen gyullad, és szeret áttörni a tornya. Múltkor az ellenség oldalán voltunk El Halluf-ön egy másik IS-sel, én egy szikla mögött, a másik IS kicsit hátrébb. Az én sziklámtól előre kicsit van még egy szikla, a mögött egy KV-3, az én sziklák másik oldalán egy T20. Lövöm a KV-3-mat kibújkálva, egyszer kigyújt, visszamegyek, elalszik a tűz, jön a T20 felém (nemtudom mit csinált vele a másik IS) az is kigyújt. Annyi nekem
Másik ugyanezen a mapon, csak a másik oldalról indultunk, megyünk fel támadni, KV-3 szemből ammo rackel. Konyec. Ez olyan, mint amikor én ammo rackeltem és kilőttem egy lövésből full HP-ról az ezerhármas KV-3-mat KV-1S-sel, csak ő le is csíterhekkerezett. 
Más: az IS, IS-3 páros lefelé néző gun depressionje eléggé szar szvsz, a felfele mozgatással nincs semmi gond.
Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én az IS-2-ről azt vettem észre, hogy rohadt könnyen gyullad, és szeret áttörni a tornya. Múltkor az ellenség oldalán voltunk El Halluf-ön egy másik IS-sel, én egy szikla mögött, a másik IS kicsit hátrébb. Az én sziklámtól előre kicsit van még egy szikla, a mögött egy KV-3, az én sziklák másik oldalán egy T20. Lövöm a KV-3-mat kibújkálva, egyszer kigyújt, visszamegyek, elalszik a tűz, jön a T20 felém (nemtudom mit csinált vele a másik IS) az is kigyújt. Annyi nekem
Másik ugyanezen a mapon, csak a másik oldalról indultunk, megyünk fel támadni, KV-3 szemből ammo rackel. Konyec. Ez olyan, mint amikor én ammo rackeltem és kilőttem egy lövésből full HP-ról az ezerhármas KV-3-mat KV-1S-sel, csak ő le is csíterhekkerezett.