Hirdetés

Aktív témák

• CptMisi

őstag

válasz jahrn #4336 üzenetére

Aha, mert ha szembejön, akkor nem fog kilőni, ugye? Nem az én dolgom, persze, de mit csinálok, ha szembejön? 1 a 15höz persze... Mert a másik 15közt nincs t8 és T7, amiket szintén nehezen tudok csak megsebezni, nem? Ők meg könnyűszerrel kilőnek.

Ne értsd félre, nem panaszkodom, de -ahogy most már kiderült- ezt gondolta Arpee78 is, én meg csak részleteztem, mert láttam, hogy nem értettétek. :U

joergie: miért érted direkt félre? Tehát te ugyanannyit tudsz sebezni, ugyanannyi lövést tudsz kibírni, ugyanannyira befolyásolod a T9 csatát VK3001P-vel, mint egy 9es szintű heavyvel?

Megint csak félreértetted a győzelmi arányt is. Ha valaki csak században játszik, annak nem nagy dolog 55-60% vagy akár afeletti győzelmi arányt produkálni. És normál csatában? Példaképpen, minap játszottunk egy pár 8as századot, összekerültünk a Red Tide nevű efficiency hajhász klánnal. Állítólag 10% körüli esélyünk volt a győzelemre, náluk mindenki lila volt. Nem tudom, én nem használom az XVM-et, többiek mondták. Nyertünk. Ha te is csak században mennél, jobb győzelmi arányod lenne, ezt te is beláthatod. Vagy ha nem, akkor rossz a század, vagy nagyon sok jó század van. :U

De egyszerűen kipróbálhatod. Egy hétig menj csak normálba, következő héten csak századba, és hasonlítsd össze a győzelmi arányokat Planetwottal napokra lebontva akár. Nézd meg, hogy században mi volt a legrosszabb, és normálban mi. :U

Aktív témák