- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10 VI 16
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
vJokka
üzenetére
A 704-est csak szerettem, képtelen vagyok javuló statot csinálni vele már jó ideje.
Ráadásul a 7.2-es kredit nerf óta nem is lehet vele olyan jól keresni, a fizika megjelentével meg majdhogynem utálok vele menni. SZU85 dettó, mióta elvették a 107-est nekem nem az igazi, már egy stuggal sem merek leállni vele f2f, mert 4 lövésemből 1 tuti mellé megy 1 meg pattan róla, és a maradék kettőből meg nem lövöm ki, mert annyit nem sebez. Már arra is gondoltam hogy veszek egy SU122-44-est és belepakolom a 704 legénységét, hogy legyen valami haszna annak a 2400 csatának ami bennük van.Az E5 vonz a legjobban, csak ne a 103-as lövegje lenne rajta.

Az M48-ról azt hallottam hogy nagyon papír, én meg nem nagyon tudok vigyázni a tankomra.
Köszi a segítséget.
Majd meglátom, mi lesz még tépelődök rajta kicsit, mert nem szeretek kreditet bukni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 10 VI 16
- Tőzsde és gazdaság
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Majd meglátom, mi lesz még tépelődök rajta kicsit, mert nem szeretek kreditet bukni.