Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Scheffer #33639 üzenetére

Nem mondom, hogy nem szórakoztat. Csak azt, hogy egyre kevésbé. Régen sokkal jobban élveztem a csatákat, izgalmasak, kiélezettek voltak, ment a kommunikáció, összedolgoztak a játékosok. Nekem ez hiányzik, mert ami az utóbbi hónapokban megy az katasztrófa.

Direkt nem írok a chatbe, mert a játékosok jó része nem beszéli az angolt. A beépített parancsokat használom, villogtatom a térképet és a legkevésbé sem történik semmi. Senki, egyetlen egy ember sem reagál az égvilágon semmit. Aztán kilövik és tökéletes angolsággal kezdi szidni a csapatot amiért mindenki noob, csak ő az egyetlen akinek van agya (azért halt meg az első vonalban haladva 30 másodperc alatt).

(#33641) KaLeun: Tudom, hogy szakaszolni kell. De nem mindig megoldás az sem. Karácsonykor hívtam egy haveromat szakaszolni, mert akkor is katasztrofális volt a helyzet... az eredmény sokszor az volt, hogy ketten vadul gyepáljuk az ellent, sorra lőjük ki őket, aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már csak mi élünk a csapatból és már a hátunkat csiklandozzák. Mintha meg akarta volna mutatni a játék, hogy még mindig nem értünk padlót az elbutulás felé tartó zuhanásban.

Aktív témák