- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
forras2
üzenetére
A összesített statom egy nagy kalap.... Egyrészt limitál a ezeréves gépem a siralmas fps miatt, aztán ha olyan kedvem van, akkor agyatlanul darálok (pl. ünnepek alatt letoltam 300-400 kört a Bat. 155-tel, pedig tudtam nagyon jól, hogy nem éppen megfelelő időszak az artyzáshoz, eredmény: átlagsebzés lecsökkent 2k-ra)...
Meg tavaly végig játszottam 3/4 évet olyan látással, hogy jóformán olvasni se tudtam (későn derült ki, hogy egy tumor nyomja a látóidegemet), de amúgy az a típus vagyok aki pl. mint most reggel, 2 körben kioszt 5-6k-t (körönként) a Conquerorral és aztán a következőben elsőként, szinte sebzés nélkül hal meg...
Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest