Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Amíg a 0.7.4 pecs meg nem érkezik az új játék tipusokkal, azzal szórakozattom magam, hogy megnézem meddig tudom 2000 felett tartani az eff ratingomat egy minimaussal.
Most 29 csatánál tartok... és csökken.
Ha 2000 alá esik az effrating, akkor veszek egy loltrakit és ha azzal sem tudom tartani a 2K eff-et elindulok az orosz vonalon IS4 vagy IS7 irányába.Valamikor gyerekként a Volánban fociztam Bene Feri alatt (II. osztály ut), sokáig rendszeres szurkolója voltam a Fradinak és a mai napig emléxem a kettős rangadókra a Népstadionban. Örülök hogy ott lehettem, a teltházas szurkolás élménye nem hasonlítható a sörreklámos kocsmai bulizáshoz.
Aztán a magyar foci valahogy valamikor elpárolgott... EB/VB/EK, nem sok tétje maradt magyar szempontból. Sportesemény a TV elől? Bőrfotel és csipsz? Lehet... én inkább bringázok egyet a srácokkal, vagy egykapuzunk a játszótéren és megértem azokat akiknek csökkent az érdeklődése a nagybetűs sport íránt és WoT-tal múlatják a szabadidejüket.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi