Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Antonius1978 #32278 üzenetére

Nos lehet, azert kerdem, mert en inkabb az also reszet lottem, de onnan altalaban pattant, es talan itt mondta valaki, hogy azt a T betut erdemes loni, de mostanaban nem kerultem vele szembe, igy kiprobalni sem tudtam.

AC Mle46 eleje vastagabb, mint a tobbi hetes TDe, es nem tudod hasba loni, mint a JPt, igy joval tobbet pattint.
    De a tetejen a ket kupola tiszta celpont.
    Tank tetejet meg nehezebb elrejteni, mint az aljat, dombrol visszatolatva is elloheto.
    Vagy mire felerek a domb tetejere, hogy tudjak loni, addigra ellottek. :(

De nem is ezzel van a legfobb bajom, hanem az amerikai+nemet TDkhez kepest lassan celzo agyu valasztekkal.
    100mm agyuja sebzesre versenykepes ugyan a JP 105mm-jevel, sot a penje extrem durva 232mm, igy a nagyobb tankokrol is ritkan pattan, de a 2.9sec aim time meg EGLD+ventivel is nagyon lassu.
    Kozepesen gyors tankok aternek az agyu forgathatosaganak bal szelerol a jobb szelere mire be birod celozni oket, aztan a legkisebb lanctalp mozditasra kezdodik elolrol a celzas. :W
    Ugy viszont nagyon nem gazdasagos az ezresbe kerulo loszer, ha minden masodikat ala/fole/melle lovod, mert a celzo korod nagyobb, mint a celpont.

Kozepso, 90mm agyu 2.3 sec-je egy fokkal elviselhetobb, meg az is nagyobb pennel bir, mint a JP agyui.

Köszi, és mi a különbség az első meg a második verzió között?

Stat pack v2 szinezi a jobb also sarokra kattintva elojovo gyozelem/vereseg/dontetlen osszefoglalot zoldre/pirosra/kekre, mig a v1 ugyanolyan szinu, mint az alap jatek.

Aktív témák