Hirdetés
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Geza26 #32165 üzenetére
Csinálgatom még az amerikai TD ágat is, most a T40-nél járok. Lehet jobb választás lenne ezt előtérbe helyezni és ha igen ott melyik ág lenne a "jobb"?
Nekem a szovjet TDk maradtak ki, tobbirol a napokban irtam egy altalanos szosszenetet.
Persze nem olyan reszletes, mint Diegho szovjet TD howtoja.Ahogy neztem az orosz TDknek kb. annyi a celzasi ideje, mint a csigazabaloknak, ugyhogy attol is heveny idegrangast kapnek, mert mire EGLD nelkul becelzom, addigra kisetal az ellen az agyu forgatasi tartomanyabol, ha meg nem celzom be, akkor 95%, hogy az orrom elott levo tankot sem talalja el.
Ha meg felteszi az ember az EGLDt, akkor meg melyik TD felszerelest hagyja le? Rammer? Venti? Periszkop?
Kb. melyik ujjamat harapjam meg kategoria.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest