Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz 04ahgy #32150 üzenetére

Én is boldog M18 Hellcat tulajdonosnak mondhatom magam. Amíg nem volt 100%-ig kifejlesztve addig nem élveztem, de így viszont nagyon jó, lassan már a második skill jön a legénységnek. A taktika nagyon hasonló a T49-hez, ha arra ráéreztél (én ráéreztem), akkor az M18 Hellcat-el sem lesz gond.

Gyors vagy és nagyon gyengén páncélozott, cserébe nagyon keményen oda tudsz pörkölni az ellenségnek. Nincs olyan amit ez nem visz át. Ne hagyd, hogy a közeledbe kerüljön valaki, mert nagyon lassan forog a tornyod, könnyű kicselezni közelről. Ezeket kell nagyon észben tartani. Aki a heavy tankokhoz szokott, annak ez teljesen idegen lesz, mert el kell fogadni, hogy ki vagy téve a csapattársaknak is, ha ők hülyék és a szarban hagynak, akkor csak abban bízhatsz, hogy elég gyorsan el tudsz menekülni.

A többit Mcray kolléga már elmondta. Ez egy támogató tank a játékban, magányos hősködésre kevésbé alkalmas. Viszont a hülye csapattársakat azzal tudod kompenzálni, hogy amíg ők megöletik magukat, te szépen lecsipegeted az összes ellenséget biztos távolból.

Kiegészítők: Nálam Álcaháló, Periszkóp távcső és Töltésgyorsító van. Álló állapotban nehezebben szúrnak ki és messzebbre látok, nekem ezek voltak fontosak.

Aktív témák