Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Timyyy: még mindíg nem látom a linket!
(#25510) diegho: Ha én is aranyal tornásznám föl az accomat akkor biztos nekem is olyan lenne, amúgy az accod nem azt mutatja, hogy MINDEN CSATÁD random lenne, míg az enyém 98%-ban az. Jah és gondolom téged a prémium miatt nem a 15 fő legaljára dobál állandóan. És biztosan azért hívnak nagy klánok századolni 1 hónapja (mióta elkezdtem) mert szarúl játszom.
Amúgy meg ha én is orosz ágon indulok el eleve az eljén és nem csak 1 hónapja akkor 10%-15%-al is magasabb lehetne a győzelmi arányom.(#25516) Bingisz: Nem volt vitatkozás tényeket közöltem (ill. kérdeztem de mindegy már) és lejebb érdekes módon már TI ismeritek el a csalás létét.
(#25530) HungAryan: Minden online játékban ugyan ezt mondják "szerveroldalon van számolva és lehetetlen" mégis van minden online játékra csalás.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest