- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #25180 üzenetére
Kösz, saját készítmény. A teljes XVM-et, vagy csak az xvmconf fájlt?
5 ok, amiért ne vegyen senki Type 59-et:
- Lassú
- Papír
- pontatlan és lassan céloz
- Kicsi az átütés, de mivel lassú is, ezért nem alkalmas flank-elésre, még közel sem érek a tankhoz, már szétlő, sőt néhány tankot még oldalról sem lehet átlőni valszeg a spaced armor-juk miatt (IS-3, IS-6, IS-8, KV-3, KV-4, KV-5, ST-I)
- Nagyon sok a kritikus, rengeteg ammo rack sérülést kap (safe stowage miatt nem robban, de volt már, hogy úgy is elpukkant 500 hp-ról az 50 100 egy lövésétől), állandóan megsérül az üzemanyag tank, ha imád engem a játék, akkor még ki is gyulladErre már csak az tesz rá, hogy egész nap hülyékkel játszottam, 4 fórumtárs tudja igazolni. Röhej, hogy mindig csak 5. feletti próbálkozásra sikerül leszorzózni. Aki meg akarja cáfolni, az holnap este 6-7 után jöjjön be szakaszba egy ugyanilyen médincsájnával.
Más: Vágom már miért van ennyi arty. Az ilyen agyhalottak között nagyon szépen szét lehet csapni, csak kell hozzá egy mininum ötös SPG és jónapot. GwPanther dobálja a sebzést ezerrel, nagyon nagy fun, amikor az E-100-ba küld sorban 600-akat.
Válasz GaburroSan egy régebbi hsz-ére:
Feltoltam fullra a gammát, de csak ennyit értem el:Egyébként fisherman's bay-en mi lehet kezdeni med tankkal azon kívül, hogy bemegyek középre?
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- ASUS routerek
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest