Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- MIUI / HyperOS topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Persze, így már kétágú lett, mindenki választhat kedvére magának.
Vidámság és Rakendroll.A TK-zók meg mindenhol lejáratják magukat és játékközösségüket, az meg még gázosabb, ha letagadja és hülyének néz, hogy 20méterről nem látott.
A mi közép-kelet európai TK-zóink legalább bevállalják.Őszintén mondom, azt hittem, az amcsi szerveren emberibb lesz a hangulat, de ott is vannak okoskodok Field Commander jelöltek, megmondja merre menjünk...
Atya-gatya... az ellenfél bázisa mögötti részt jelöli célterületnek. Én meg szorgalmasan nyomkodom neki az F5-öt.Még csak pár órát játszottam NA-an, nem akarok végleges véleményt mondani, lehet rosszkor voltam ott. Alacsony szinten EU szerveren is ritkább a noobozás, meg az anyázás, mert még azzal vannak elfoglalva hogy merre menjenek, meg hogy eltaláljanak valakit.
20K-nál nem láttam több játékost és várni kell az MM-re, ping 127, nincs lagg.
Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest