Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Nos az utóbbi hetekben egyre kevesebbet tudok játszani, így prémiumra sem ruháztam be és még nem is fogok jó pár hétig úgy érzem. Van a garázsomban 2 heavy T29 és T32. Ezekkel ha éppen szarul és gondolkodás nélkül játszom akkor eléggé deficites a köröm, de ha jól is játszom és eleget sebzek akkor sem hoz valami hű de sokat. Szeretnék venni 1-2 dolgot a T32-re illetve a többi járgányra is így kellene egy tank amivel jól lehetne kreditet gyűjteni. Mit gondoltok melyik tankot lenne érdemes megvennem pénzfarmolás céljából? StugIII, BDR-G1B, E2, M4. Esetleg, ha valakinek jobb ötlete van farmolós tankra azt is szívesen várom, de a KV-1 ki van csukva, nekem valamiért nem tetszik.
(#17446) odrif: Nem kell, hogy éjjel nappal játsszál 1 hónapon keresztül. Ha csak 50-60 csatát tolsz le 1 nap alatt akkor is legalább a tier 7 meglesz, de lehet még nagyobb is. Ez attól is függ, hogy mennyire játszol jól szerintem. Én kb 2 hónapja játszom a mostani profilommal, ebből ~1 hónap volt prémium számla. Jelenleg van már tier 8 tankom is, de egyszerre 4-5 ággal is foglalkoztam.
Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest