Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Tegnap feltettem én is a patchet. Bevallom rosszabbra számítottam de egész tűrhető.
Grafika: mintha nálam is gyorsabb lenne kb azonos beállításokkal. Egyébként elég kontrasztosnak tűnik, a gammával játszottam hogy szebb legyen de kiss túl élesek a kontúrok még így is ránézésre. Mondjuk engem ez nem zavar igazából.Fizika: kicsit még szokni kell, láttam vízbe pottyanó tankokat. Meg elég durva hogy dombnak lefelé a Ferdival úgy hogy nincs maxos motor ilyen 35kmh körül szaggatok.
Kérdés: béna vagyok sajna így nem találtam hogy hol lehet beállítani randomnál azt hogy milyen fajta csatába tegyen? Bár ahogy hallom nem működik tökéletesen de azért megpróbálnám.
Ferdinandra meglett tegnap a fullos löveg hát tényleg más érzés, tisztább, szárazabb, könnyedebb.
Aki kérdezte a Churchill hozamát: mentem vele pár kört Nostaros fórumtárssal és ilyen 25-33k közötti nettó haszon jött be vele egy-egy jobb körben. Szóval 1500 aranyért még úgy gondolom mindig korrekt vétel.
Úgy néz ki a prémtank vásárlásom a Löwe vs T34 párosból kerül ki de még mindig nem tudom 100%-ra melyiket vegyem. Szeretek néha távolról csipegetni és úgy hallottam erre a Löwe jobb. Valóban érdemesebb lenne így azt vennem? Egyébként a nemprém T32-t mindjárt kifejlesztem csak arra kellene majd gyűjtenem a pénzt. De legalább a T29 addig is elit lesz még mindig imádom ezt a T7-es amcsi dögöt.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest